Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takodje istice kineska lista koja se dobro pokazala, moze gotit ili neka druga na pp ako neko ima link.

На жалост, thesecondorder којег сам вам делио је престао са радом 😭

Da li predlazete kupovinu Tivi mate premium naloga ili kupovina neke alibaba liste za 12 mjeseci. Koristim trenutno Beesure aliexpress listu i nisam zadovoljan cesto trzanje i evo danas lista nije u funkciji link mrtav..vjerovatno se radi o jeftinijoj listi. Jer neko rece ima i skuplja bolja lista od Beesure

Ништа битно, само 4 UHD sportska kanala. 2 Скај спорт, један BT ultra и још један 4К, мислим да је био sports now или тако некако.
И још гомила спортских канала из UK, USA, AUS/NZ...

На жалост, thesecondorder којег сам вам делио је престао са радом 😭
izgleda da su uveli dodatnu zaštitu, kad otvorim link u browseru i vidim nginx padne mi mrak na oči,tako je odlepršalo već dosta dobrih lista,ne znam može li se to kako zaobići, probao i u ott navigatoru, preko user/pass varijante se može ući u listu ali se ne može pokrenuti niti jedan kanal,vpn također ne pomaže...

npr. isto odlična lista elite media koju je isto salac svojedobno dijelio, prvo su promijenili adrese pa onda opet nginx
Kod:
http://eliteloungevip.club/c/
mastergold isto odlična lista za sport,ista stvar
Kod:
http://xciptv.mastergold.co.uk/c/
još jedna takva, uk/usa sport
Kod:
http://twlight.xyz:80/c

prava pošast taj nginx...

Poslednja izmena od urednika:
Ништа битно, само 4 UHD sportska kanala. 2 Скај спорт, један BT ultra и још један 4К, мислим да је био sports now или тако некако.
И још гомила спортских канала из UK, USA, AUS/NZ...
Sve to ima Nordik

Imam neki "blag" osećaj da će uskoro ubaciti te kanale i kod gore pomenutih.;)
ubacit će osim ako neće rekao bi grunf :)
najprije u dmtn/vipmax, tamo ima i inače najviše 4k kanala,samo što baš i ne radi većina, nordic je sada nedavno ubacio njemačke sky sport uhd kanale plus 4k hub kanal za premier ligu tako da su pokrili engleze i mislim da im onda ne trebaju en sky sportovi, kingbox je po tom pitanju najslabiji,mislim da imaju samo onaj nordijski v sport uhd
naravno to su nagađanja, nadam se da se varam i da će biti posvuda

Samo da se zahvalim i javno ovako sjajnim nesebečnim momcima @Salac UE @gec @СалеКојот @Strale_123 (da se ne naljute one koje sam verovatno izostavio) koje imamo ovde na okupu i bez kojih bi dolaženje do lista bilo daleko teže. Neizmerno hvala još jednom👍🍻

Što se tiče IPTV ja koristim aplikaciju XCIPTV player preko Eon box-a ima i previše kanala ponekad ali ponekad se desi bagovanje ali od toliko kanala to je ništa ,svakom za preporuku

Što se tiče IPTV ja koristim aplikaciju XCIPTV player preko Eon box-a ima i previše kanala ponekad ali ponekad se desi bagovanje ali od toliko kanala to je ništa ,svakom za preporuku
Sta preporucujes?? XCIPTV je player, kao i Tivimate, OTT Navigator itd. Potrebna je iptv lista da bi gledao tv. Sta ti konkretno preporucujes, player ili listu koju nisi naveo koja je? Player sam po sebi nema previse kanala, tacnije nema ni jedan.

Moze li neko da mi baci jednu Nordic i Rapid listu, cisto da vidim sta ima unutra. Moze neka pred istek ili neka koja ne radi

Srki i bilo koji ostali:
spomene li jos neko ubuduce da ima divna iskustva sa ovim i onim dobavljvo na tom i tom sajtu - momentalni ban.
U prevodu, indirektno reklamiranje nece biti tolerisano.

Već nekoliko dana više vremena provodim gledajući fhd kanale sa nekih lista, nego plaćene EON i Arena servise, i sad kad odem na Eonovu aplikaciju, kvalitet slike izgleda mi baš lošiji u odnosu na mahom sportske kanale koje pratim na listama.

I potpuno razumem sve koji insistiraju na varijantama sa boljom rezolucijom prilikom izbora lista, a uopšte ne razumem zašto je kvalitet rezolucije kod domaćih provajdera toliko upitan.

Već nekoliko dana više vremena provodim gledajući fhd kanale sa nekih lista, nego plaćene EON i Arena servise, i sad kad odem na Eonovu aplikaciju, kvalitet slike izgleda mi baš lošiji u odnosu na mahom sportske kanale koje pratim na listama.

I potpuno razumem sve koji insistiraju na varijantama sa boljom rezolucijom prilikom izbora lista, a uopšte ne razumem zašto je kvalitet rezolucije kod domaćih provajdera toliko upitan.
Slazem se u potpunosti, sk na eonu su jos i prihvatljivi, dobra je slika skroz, tamo nemam neke zamerke..ali imam mts box paket, i tamo kvalitet slike na arenama (koji su navodno Hd) blagi uzas, sve mutno, nema slika ostrinu nikakvu...pa bila koja besplatna lista, cak i kodi balkan addon je svemirski brod u odnosu na iris/mts..

Moze li neko upisati ko ima OLED 55 inca i vise je li ok slika u 1080p tj full hd ili nista ispod UHD ?? HVALA

Naravno da je ok. SD i HD su mutne, FHD taman, sve iznad je extra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno