Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja odgledao finale na najjeftinijem kinezu. Ok je radilo, slika prosek, meni nebitno, sve mi je ovo ionako hajtek. Kad se samo setim kad je nesrećni Pink prenosio F1, pa krene Kalčo i prebace Formulu u ćošak ekrana. Sve ovo danas je ekstra...

Ako već pratiš formulu 1 onda ti je najbolja opcija eon+VPN ili neka IPTV lista koji ima SportKlub 4K.
Odakle mi eon... A i ne zanimaju me domaci kanali uopste, ne secam se kada sam zadnji put pogledao nesto domace.

Vidim pitaš za tvviet.
On ti je bukvalno IPTV zamena za eon i iris, nemaš tu strane kanale.

Pitam da li koci na popularnim prenosima, nisam rekao da me zanima.

Meni se po prvi put dešava da moram stavljati VPN. Počeli majmuni sa mtel- a ometati EON a primjetio sam da mi i dosta listi iz istog razloga šteka......tako da VPN će jako brzo biti potreban za sve, ko da su u talu pa im prave posao.
Koji mtel ?? Ako je mtel BiH kao sto je kod mene slucaj vpn ne treba za eon, radi bez greske
Pitam da li koci na popularnim prenosima, nisam rekao da me zanima.
Ne koci uglavnom..desi se s vremena na vreme da ne radi neki kanal ali imaju sjajnu podrsku...ja koristim vise free listi i nema greske..ako jedna iskoci tu je druga..

Jeste taj mtel. Radilo jeste bez greške a sad su počeli ometati :p polako doći će i do tebe.

Pa to što je Kesić zatamnjen je do SBB-a, ne do mtela

Има тввиет.

Šta se dešava kad usled testiranja par “free” naloga server banuje ip adresu? Da li ta zabrana istekne ili je ip adresa banovana zauvek? Da li može nekako da se promeni SBB ip adresa, a da nije VPN? Resetovanje modema ne pomaže..😄

Zabrana istekne kad se promeni IP, resetujes ruter ako imas ADSL, ne verujem da banuju opseg.

Sto se tice MTEL zar opet zezaju? Nisam primetio do sada, bilo ja na leto kad je bila olimpijada. Nece valjda poceti opet

PS: volim da koristim kafanski recnik na forumu i da mi moderatori koriguju postove

Poslednja izmena od urednika:
je l neko uspio da namesti diogen/nightfight/evelin/balkanshark na tivimate da ide preko MAC adrese?

jedino mi ga otvara preko sfvip playera, a koliko znam imaju svoju aplikaciju pa mi izgleda treba user agent

Da li je neko koristio ili probao yu2go uslugu? Imaju fantastičnu aplikaciju, prihvatljive cene za gledanje na više uređaja istovremeno, gledanje kanala 7 dana unazad... Ono što ne znam je koliko su stabilni. Uzimao sam test ali nisam puno uspeo da gledam zbog obaveza

Heh, jel to "yu2go" birano sa ciljem da zbune korisnike usluge koja se nekad zvala "go4yu" (a sad MTEL Global) ? :D

ShamanNS Ynisam siguran. Mislim da ova lista nije legalna. Mada... Čudno je. U njoj su mahom domaći kanali ali ne svi. Sport klubovi su od Sk 1-Sk 3 srpski, Sk 4 je Slovenački. Hbo kanali su sa slovenačkim titlovima. EPG na Sk 1 je hrvatski a sam Sk 1 je srpski. Zato mi se čini da nisu baš 'oravi' orovajderi. Ali način na koji im radi aplikacija, 7 dana gledanja unazad (pojedinw emisije ne radi - dešava se i to) kao i brzina učitavanja svega u aplikaciji baca me u rebus. Test se dobija u roku od nekoliko minuta. Mislim da se dobija automatski, plaćanje je takođe automatizovano koliko sam video što znači da odmah nakon uplate lista može da se koristi. E sad pošto si ti po tehničkom znaju daleko ispred mene verovatno možeš da pretpostaviš o čemu se ovde radi.

Svi su oni sada jedna velika porodica :ROFLMAO:
Vidim pitaš za tvviet.
On ti je bukvalno IPTV zamena za eon i iris, nemaš tu strane kanale.
Ima BT Sport 1,2,3 i nesto od Sky nemackih. Mislim Sky Bundesliga, Sky Sport 1,2 i jos neki filmski. Iskreno mozda se i to promenilo sada ali tako je bilo pre godinu dana otprilike.

je l neko uspio da namesti diogen/nightfight/evelin/balkanshark na tivimate da ide preko MAC adrese?

jedino mi ga otvara preko sfvip playera, a koliko znam imaju svoju aplikaciju pa mi izgleda treba user agent
Ima promenljivi token,menja se na 4-5 sekunde
Sfvip player kreira tokene live,ne radi ni on sa svim serverima

Mozda je dobra ideja neki Windows tablet sa hdmi out za sfvip

CP ne radi više dodavanje nove liste preko mac-a. Čak ni ova postojeća ne može da se ažurira u tivimate-u.

Kod mene radi CP, ali nije MAC već m3u/Xtream code. U januaru ističe...

Na kom plejeru?

Мени у тивимејту најнормалније клијентпортал m3u листа ради.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno