Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi postojeća CP i dalje, ali samo TV i ne može da se ažurira ili da se ubaci nova preko mac-a. Nije do IP adrese...

Немојте мешати логовање преко мак адресе и логовање преко кредицијала (корисничких података, m3u листе). Немају везе једно са другим (преко мак адресе се добијају кориснички подаци, али не и обрнуто). Скроз други систем рада.

Клијент портал је увео нови систем заштите, да блокира приступ преко мак адресе ако "нешто" није како треба од података који се шаљу на упит, а да тога нема у бази о том налогу.

Кратко али јасно, што се тиче клијент портала шта је било преко мак адресе, било је.

Ја нажалост немам времена да се бавим тиме.

Подељено је јако пуно м3у листи и тренутно немам више. Кад нађем времена да тражим нове, јављам се да знате. И ово што сам делио, свака трећа листа има домаће канале. Јако ми пуно времена одузима да проверим да ли листа има све што тражите, да ли ради и тек онда да је пуштам. Некад сам вам на брзака слао са мобилног (вадио податке из "облака"), па је било свега и свачега.

Treba mi pomoc momci.
Na slikama je jedina lista koja sadrzi odredjeni madjarski kanal, vrlo bitan za moju suprugu. Ni jedan od placenih ih nema tj nisam nasao, ali negde postoji, naravno.
Lista radila dok nisu dosle nedavne promene rj ne radi preko mac adrese.
Cija je to lista tacno i gde se moze nabavitti?
Hvala!
IMG20211226152619.jpgIMG20211226152638.jpgIMG20211226152701.jpg

Evo ovako je stanje na CP sa MAC:

1.png

2.png

3.png
4.png

Dodavanje nove CP preko MAC ne funkcionise:

5.png

Dodavanje kao m3u:

6.png

Radi, ali kao da nisu ubaceni nedavno dodati kanali i normalno nema kategorija :

7.png

Radi, ali kao da nisu ubaceni nedavno dodati kanali i normalno nema kategorija :

Dodao si link ka m3u ili koristio Xtream Codes login? Ako je lokalni m3u fajl ili link ka playlisti verovatno nisi stavio "type=m3u_plus" nego "type=m3u" (= nema info o kategorijama) ? :)

Samo m3u kako sam i dobio :)
Testiraću kad dođem kući, u principu ne menja ništa oko mac priče.
Kategorije se mogu praviti i u okviru tivimate.

Brate mili.... da znam, uradio bih i ne bi pisao ovde na forumu.

Samo m3u kako sam i dobio

Pa ako si dobio username i password ili samo link (jer i on sadrži username i password) imaš sve što ti treba da napraviš link koju će da ti vrati "m3u_plus" playlistu.

Ako si i samo m3u fajl dobio otvoriš ga u Notepad-u u pokupiš sve što ti treba.

A bre, kakav si ti amater pirat? :D :D

Treba mi pomoc momci.
Na slikama je jedina lista koja sadrzi odredjeni madjarski kanal, vrlo bitan za moju suprugu. Ni jedan od placenih ih nema tj nisam nasao, ali negde postoji, naravno.
Lista radila dok nisu dosle nedavne promene rj ne radi preko mac adrese.
Cija je to lista tacno i gde se moze nabavitti?
Hvala!
kod mene radi u sfvip playeru preko mac-a, također i u stalker playeru 7.1
možda da probaš sa onom ipflix adresom

Pa ako si dobio username i password ili samo link (jer i on sadrži username i password) imaš sve što ti treba da napraviš link koju će da ti vrati "m3u_plus" playlistu.

Ako si i samo m3u fajl dobio otvoriš ga u Notepad-u u pokupiš sve što ti treba.

A bre, kakav si ti amater pirat? :D :D
Majstore tebi baš dosadno :)
Poenta priče je da ne radi više sa mac, a da je radilo do skoro sve odlično.
Tačnije radi, ali samo postojeći TV kanali što se i vidi na slikama.

Znam da ClientPortal ne radi više preko Ministra panel. Žalio si se da nema kategorija na M3U na to sam ti odgovorio tj pitao da li dodao ovako ili onako. Ako ti trebaju tako se rešava, ako ne uživaj tako.

Majstore tebi baš dosadno :)

Izuzetno dosadno... evo me na nekim babinama.

Ne pratiš fabulu radnje :)
Čovek je tražio mac za clientportal, a to više ne radi kao pre...

Kategorije su najmanji problem, naprave se folderi za minut.

Sve pratim, tebi odgovaram ne moram biti deo druge diskusije koja se paralelno vodi.

Nesto mi je sumnjivo pa da proverim:
Kazu neki da im rade mac adrese na clientportal.
Takodje m3u.
Kada ubacim podatke i pokrenem bilo mac ili m3u, ucita listu ali ako hocu bilo koji kanal da ukljucim, izbaci Loading failed.
Ne znam da li je do SFplayera, moje nemacke ip ili nesto trece ..
Neki savet?

Uključi vpn i stavi Srbiju (meni npr. sa swe ip adresom ne radi) odmah ćeš znati da li je do toga.
Probaj da dodaš mac, ako ne radi onda m3u ili još bolje m3u_plus :)
E sad sa m3u i m3u_plus ne vuče automatski epg kao pre sa mac...

@DukeLander Za m3u varijantu probaj 2-3 puta isti kanal da pustiš pošto kod mene makar je redovna pojava da ne kreće stream iz prvog pokušaja a krene iz drugog, trećeg. To od kad je krenula cela ova epizoda za "ne radi preko MAC" tako se ponaša.

Probao sa vpn, nece.
Nece ni jedna kombinacija, zato se obracam ovde

Za m3u varijantu probaj 2-3 puta isti kanal da pustiš pošto kod mene makar je redovna pojava da ne kreće stream iz prvog pokušaja
Isto je i sa mac, ali nece.
Dobio sam par listi i ista prica.
Rekoh da probam preko smart tv na androidu, opet isto, ott prikaze neku gresku.

Mac ne ide ali koga to briga ako radi u m3u - a radi. Radi i u sf plejeru, verovatno nemaš pravi mac.

Nidam ni znao da ne radi vise MAC za CP, listu bih ubacio na lg tv preko SIPTV apk, te kategorije su mi dosta bitne jer korisnik nije bas "haker" hahaah.
Moze li neko da mi posalje tu listu u m3u formatu, naravno ako ko ima viska...
Postoji li nacin da se ova lista ubaci u ovaj player sa kategorijama?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno