mitar1982
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2004
- Poena
- 1,715
TiviMateNa kom plejeru?
TiviMateNa kom plejeru?
Radi ta lista kao m3u, ostalo nisam probavaoTreba mi pomoc momci.
Na slikama je jedina lista koja sadrzi odredjeni madjarski kanal, vrlo bitan za moju suprugu. Ni jedan od placenih ih nema tj nisam nasao, ali negde postoji, naravno.
Lista radila dok nisu dosle nedavne promene rj ne radi preko mac adrese.
Cija je to lista tacno i gde se moze nabavitti?
Hvala!
Pogledajte prilog 329257Pogledajte prilog 329258Pogledajte prilog 329259
Radi, ali kao da nisu ubaceni nedavno dodati kanali i normalno nema kategorija :
.......Radi ta lista kao m3u, ostalo nisam probavao
![]()
Koji je to player? Za Android ili win ?Treba mi pomoc momci.
Na slikama je jedina lista koja sadrzi odredjeni madjarski kanal, vrlo bitan za moju suprugu. Ni jedan od placenih ih nema tj nisam nasao, ali negde postoji, naravno.
Hvala!
Pogledajte prilog 329257Pogledajte prilog 329258Pogledajte prilog 329259
SFViPplayer, Win.Koji je to player? Za Android ili win ?
Ako imaš mac izvadi iz njega m3u........
Znam da radi sa m3u, koji nemam... Lepo sam napisao sta imam...
Samo m3u kako sam i dobio
kod mene radi u sfvip playeru preko mac-a, također i u stalker playeru 7.1Treba mi pomoc momci.
Hvala!
Majstore tebi baš dosadnoPa ako si dobio username i password ili samo link (jer i on sadrži username i password) imaš sve što ti treba da napraviš link koju će da ti vrati "m3u_plus" playlistu.
Ako si i samo m3u fajl dobio otvoriš ga u Notepad-u u pokupiš sve što ti treba.
A bre, kakav si ti amater pirat?![]()
![]()
Majstore tebi baš dosadno![]()
Isto je i sa mac, ali nece.Za m3u varijantu probaj 2-3 puta isti kanal da pustiš pošto kod mene makar je redovna pojava da ne kreće stream iz prvog pokušaja
Mac ne ide ali koga to briga ako radi u m3u - a radi. Radi i u sf plejeru, verovatno nemaš pravi mac.
Moguce. Imam vise cp lista i ni jedna ne radi. Srecom dobio neke druge koje rade.Mac ne ide ali koga to briga ako radi u m3u - a radi. Radi i u sf plejeru, verovatno nemaš pravi mac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari