Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod:
<?xml version="1.0"?>
<settings>

<!-- for detailed info about the settings see http://webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml
  and http://webgrabplus.com/sites/default/files/downloads/Misc/Documented_Configuration_Files.zip -->

<filename>epg.xml</filename>
  <mode>n</mode>
  <postprocess grab="y" run="n">rex</postprocess>
  <user-agent>Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36 Edg/79.0.309.71</user-agent>
  <decryptkey site="site-name">xxx</decryptkey>
  <license wg-username="xxx" registered-email="xxx" password=xxx" />
  <logging>on</logging>
  <retry time-out="5">4</retry>
  <timespan>0</timespan>
  <update>f</update>

<!--
            Replace the next dummy channel entry with the channels you want.
            You can look into the installed siteini.pack folder on your computer

For the latest version,
            see http://webgrabplus.com/epg-channels for the available sites/channels
  -->
            <channel update=xxx</channel>
            ....
            ....

Kad hocu da poskidam odredjene domace epg, izbacuje mi encrypted SiteIni. Jel postoji resenje za taj problem?

Ako pogledas u .ini od nekog sajt grebera videces da je kriptovan, da bi bio dekriptovan treba ti tvoj nalog sa njihovog foruma i dobices svoj key pomocu koga ce raditi grab.
Zasto ne bi nasao verziju 2.x jer za nju nije potrebna registracija.

Probao sam sa 2, ali kada hocu da skinem epg npr od AS, trazi mi da updateujem na 3.2, ne dozvoljava mi.

Citao sam temu ali nisam pohvatao sve kako treba pa molim za pomoc. Moji zele da odjave kablovsku jer je ova od Telekoma pa pola kanala nema. Cuo sam za te IPTV liste (ako se tako kaze) pa me zanima moze li ko poslati prvo koja aplikacija se koristi za televizor Samsung UE40MU6122kXXH (Smart je) a onda i od koga i kako da trazim da testiram?

Ako neko od vas ima liste, napisacu ukratko sta im je bitno od kanala. Dolaze u obzir i one liste (mozda i bolje tako jer je valjda stabilnije) koje se placaju.

Bitno je da ne bude previse komlikovano snalazenje po aplikaciji a od kanala da ima sve srpske Arene (i premium) i Sport Klubove. Da ima i one kanale kojih nema na Telekomu kao sto su Nova S i te koje znaju da prenose utakmice reprezentacije. Pretpostavljam da svi imaju ove javne servise Balkanskih drzava, a bitan im je i BN :)

Ako je bitno i to, nalazimo se u Republici Srpskoj.

Hvala vam na pomoci.

Najbolji opis situacije i mudre odluke:
Pokazem frendu sta i kako radi iptv
Kaze:
Jao ovo je super za mog caleta! Ali necu mu pokazati jer posle necu imati mira.
Teska istina ..

Ovaj iptv nikako ne moze da bude glavni izvor informisanja, ako to planiras zaobidji odmah. Posebno nenza starije ljude kao sto je vec receno. Neka alternativa, da se pogleda neki film, super ali sve ostalo je gubljenje zivaca jer zavisi od milion faktora.

Ja sam mojima namestio SmartIPTV i ubacio 'kinesku' listu. Kablovsku ni ne gledaju maltene, kad koriste tv gledaju IPTV.

Koje legalne se mogu uzeti ako nisi korisnik njihovih usluga?
Iris, Eon ili koji vec? Koliko uopste kostaju?

Ja sam mojima namestio SmartIPTV i ubacio 'kinesku' listu. Kablovsku ni ne gledaju maltene, kad koriste tv gledaju IPTV.

To SmartIPTV je aplikacija? Mozes li poslati u poruci tu listu i otprilike sta i kako?

A upravo to sam i procitao na forumu. Svi pominju neke kineske, neki pominju neki TVViet, zapamtio sam jos Nordic ili tako nesto.

Imaju 60 i 55 godina. Braca su koristila nesto slicno sa (valjda) onim Android boksom. I oni su probali i tako nije nista pretjerano komplikovano.

Glavni razlog je teski bezobrazluk mtel-a i to sto je jedina alternativa Total TV. Svako malo su neki problemi sa njima.

A paket koji koriste je 35 evra i svaki cas zamrace nesto...

Naravno da su legalni servisi koji nisu namenjeni za gastarbajtere geoblocked van Srbije, eventualno da radi većina kanala i na ex-YU (ako posluje firma i u susednim državama) teritoriji.

Onda je coveku najbolje da uzme neki domaci i da ne razmislja.

Ево да напишем и ја нешто. Дао сам другару 20-ак m3u листа од my panel.tv, односно mytvfun сервера. Поделио је породици и сви су били задовољни. Тражио ми је да му нађем да купи ту листу.

Нашао сам му сајт који продаје те листе. Другар је уплатио за шест месеци, за две конекције и изашло га је 40€.

Прво ми је рекао да су му послали листу али без канала. Мислио је да су га зезнули, али испоставило се да мора да уђе у своју панел и да активира канале које хоће да му се приказују. Када их је активирао, све је радило без проблема.

iptvforest.org

Poslednja izmena od urednika:
Batalio rapid posle vise od god dana, osetan pad kvaliteta tj preoptereceni serveri.

Najbolji opis situacije i mudre odluke:
Pokazem frendu sta i kako radi iptv
Kaze:
Jao ovo je super za mog caleta! Ali necu mu pokazati jer posle necu imati mira.
Teska istina ..
haha, slično bilo kod mene osim što je je pokazao ćaletu i sad se borimo...

2 године сам искључиво користио тввиет, дакле ништа ЕОН, ИРИС и слично. И никаквих проблема није било. Наравно, деси се да понеки канал не ради неколико минута, али дешава се и на "званичним" платформама.

Узгред... па добро бре, какви су ово празници да нико ништа не дели? :unsure:
😁😁 😁😁
Да разбијем монотонију - сутра кинг-бокс ( наравно, само МАК ) по старим правилима ( минимум 100 коментара ) и само на ПП. Овде не одговарам. Ето, да се мало улепша Бадњи дан ;)

Ako netko ima nordic1 listu može li potvrditi da li mu ista radi, odnosno da li je bio prekid od sinoć pa evo skroz do sada?

i kod mene
jedino što u tivimate kada se otvori aplikacija moram otići u postavke playlista i napraviti ručno update i onda radi, ako probam odmah nakon otvaranja aplikacije ne radi, da li još netko ima taj problem? to je od prije, nije od sinoć

Да, мора да се ажурира да би прорадила.

• Like
Reagovanja: gec
Да, мора да се ажурира да би прорадила.
ima ona postavka po playlistama da li da se automatski ažurira kod pokretanja programa ali izgleda da to ne funkcionira kod nordic liste,baš se mora ručno updejtati,do sada sam naletio još samo na jednu koja ima taj problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno