Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VPN je keva. Mogu da ga duvaju.

Inace, imam druga u Svajcarskoj, kod njih je to sve legalno ako za sebe koristi tj nema nikakve probleme ako on kui divlji iptv. Tako mi kaze

Šarena su iskustva...

Poslednja izmena:
Tivi mate i Stb emu..obje placene verzije..rade za 10

Ја користим SSIPTV, ти сам убацио m3u за иптв (мада не гледам), али сам убацио и m3u са дримбокса. За то ми и треба.

`Ајде да разумем дељење нетфликс налога јер се плаћа сваког месеца, али тивимејт?!?!
Доживотна лиценца испод 3.000 динара.

Mp4balkan stabilna. Svi balkan kanali poredjani po zemljama. Pokriveni i sport i film i muzila. Plus video klub sa prevodom i domace serije
Šta bi? Nestade netragom. :unsure:
A i dok je bilo - trebalo je bolje - često re-emitovanje javnog stream-a N1 sa low-res, promene bitrate/rezolucije Nova-S, HBO/2/3; prekidi, promene mesta emitovanja...

A sta se dobije kada se plati tivimate,mislim da li vec postoji iptv lista i koji su kanali dostupni,nov sam na ovom polju .

To ti je samo program u kome pustas liste, a one se posebno naplaćuju…

Zdravo svima, nov sam na forumu...
Jel moze info koje su domace liste za preporuku pored reddevil i tvviet? Trenutno koristim reddevil i nisam bas zadovoljan kvalitetom za cenu koja se placa...

Zdravo svima, nov sam na forumu...
Jel moze info koje su domace liste za preporuku pored reddevil i tvviet? Trenutno koristim reddevil i nisam bas zadovoljan kvalitetom za cenu koja se placa...
Uzmeš test od liste, pa isprobaš da li ti odgovara. Imaš ovde na forumu ljude koji mogu na pp da ti daju test za tvviet, iščitaj malo temu unazad.

Ali ni jedna lista ne može da ima kvalitet kanala kao preko regularnih provajdera televizije u Srbiji.
Prihvatljivo je poređenje kvaliteta u slici, samo ako gledaš na dijagonalama do 32'', još ako uračunaš i stabilnost, vraćanje unazad, epg, teško da bilo koja lista može da ima sve to.
Liste (pogotovu one skuplje) su uglavnom za gastarbajtere, meni lično su (ove jeftinije) više kao poštapalica za neke kanale koje nemam kod svog provajdera. Inače, treba da si mazohista, pa da batališ redovnu tv od provajdera, zarad gledanja listi. Uvek je kvalitetnije da doplatiš npr. neki sport paket koji ti fali, nego da za istu cenu uzmeš listu.
Jedino ako imaš samo net, ili tražiš neke specifične kanale, onda razumem.

Uzmeš test od liste, pa isprobaš da li ti odgovara. Imaš ovde na forumu ljude koji mogu na pp da ti daju test za tvviet, iščitaj malo temu unazad.

Ali ni jedna lista ne može da ima kvalitet kanala kao preko regularnih provajdera televizije u Srbiji.
Prihvatljivo je poređenje kvaliteta u slici, samo ako gledaš na dijagonalama do 32'', još ako uračunaš i stabilnost, vraćanje unazad, epg, teško da bilo koja lista može da ima sve to.
Liste (pogotovu one skuplje) su uglavnom za gastarbajtere, meni lično su (ove jeftinije) više kao poštapalica za neke kanale koje nemam kod svog provajdera. Inače, treba da si mazohista, pa da batališ redovnu tv od provajdera, zarad gledanja listi. Uvek je kvalitetnije da doplatiš npr. neki sport paket koji ti fali, nego da za istu cenu uzmeš listu.
Jedino ako imaš samo net, ili tražiš neke specifične kanale, onda razumem.
TV koristim generalno najvise za gledanje sportskih i dokumentarnih kanala, Supernova mi je jedina opcija, al sam ih odjavio iz principa, necu da im placam pretplatu iz razloga sto su izbacili Sport Klub, N1 i Nova S...
Jel moze neko da mi posalje kontakt od NOVA iptv u PP ili od neke liste koja je stabilna i da nema prekidanja u signalu?

od neke liste koja je stabilna i da nema prekidanja u signalu?

Takva lista ne postoji. I kod legalnim TV provajdera postoji mogućnost za probleme sa uslugom koja se konzumira preko internet linka jer zavisi od situacije na relaciji tvoj internet provajder <> njihov server a kamo li za pirate kod kojih imaš isto to samo sa još više potencijala za probleme jer em su serveri van Srbije, em većina trpa previše korisnika za kapacitet koji imaju na serverima em s obzirom da kradu sadržaj uvek može privremeno ili trajno da bude "smetnji" na "izvoru".

Takva lista ne postoji. I kod legalnim TV provajdera postoji mogućnost za probleme sa uslugom koja se konzumira preko internet linka jer zavisi od situacije na relaciji tvoj internet provajder <> njihov server a kamo li za pirate kod kojih imaš isto to samo sa još više potencijala za probleme jer em su serveri van Srbije, em većina trpa previše korisnika za kapacitet koji imaju na serverima em s obzirom da kradu sadržaj uvek može privremeno ili trajno da bude "smetnji" na "izvoru".
Ma jasno je meni to prijatelju, znam ja kako to funkcionise i da postoji mogucnost povremenih prekidanja i sve to sto si ti naveo...samo trazim listu koja ce biti sto stabilnija i sa sto manje baferovanja i prekida za vreme neke tekme...zato sam potrazio savet od vas koji ste iskusniji ovde sa listama, da mi preporucite i posaljete kontakte od nekih iptv lista koje su koliko toliko pouzdane i kvalitetne...
Ako neko ima kontakt od Nova iptv bio bih mu zahvalan da mi prosledi?

Viet steka na sportskim prenosima?
Meni se rapid raspadao na zadnjoj trci formule 1.

Meni se po prvi put dešava da moram stavljati VPN. Počeli majmuni sa mtel- a ometati EON a primjetio sam da mi i dosta listi iz istog razloga šteka......tako da VPN će jako brzo biti potreban za sve, ko da su u talu pa im prave posao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno