Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas ti vrlo dobro sta je reklama, promocija i sl... tj svi znaju, nema potrebe objasnjavati.
Ako ima prisutnih iz ostalih ekipa, neka slobodno pisu sta se desava, ja tu ne vidim problem, dok se ne prekrse pravila iz prvog posta, koje sam upravo postavio i kojih cemo se strogo pridrzavati.
Na vama je ostalo.
A nije reklama ovo oko TVViet? :D

Koje?

Ne vidim ni ja ali Gargiju nesto smeta, cekam da vidimo sta je problem.

Ma problem je u tome da mi neko posalje kontakt od Nordic da testiram i njih pa da se odlucim koju listu da kupim. Za sada su mi rd najbolji pa tvviet pa ott.global

Зависи на чему гледаш.
Ја нпр гледам на андроид боксу са тивимејт апликацијом и користим сталкер портал податке.

Зависи на чему гледаш.
Ја нпр гледам на андроид боксу са тивимејт апликацијом и користим сталкер портал податке.
Imam free verziju tivimate, stbemu pro, i iptv smarters. Razmišljao sam da za stb da uzmem mac pa pitam koji format je bolji

Davno sam koristio i testirao sve liste. Ono što sam primetio, to je da se radi upscaling dosta kanala, a u opisu gde nude usluge piše HD i slično. Nije HD ako od SD napraviš da bude HD i to samo kroz rezoluciju videa, već da bude izvorno HD. Planiram opet da pređem na IPTV i imam MAG resivere, pa me zanima koju listu bi preporučili, a da ima premotavanje unazad i da radi preko stalker portala, jer android box ne može da se poredi sa brzinom rada kada su MAG resiveri u pitanju koji rade na Linuxu.

E pa ovako, da budem jasan i da se pojedinci ne prave blesavi i ne mangupiraju vise bez obzira koje "zvanje" imaju nisu u'vatili Boga za .....
Ja ne reklamiram nikoga, samo iznosim cinjenice o raznim iptv listama koje se placaju a to sto sam u jednom postu napisao da sve radi savrseno a u drugom da je bilo povremenih prekida ali je sve super ne znaci da me neko ovde oznacava kao drzavnog neprijatelja.
Ko je procitao sve sto sam pisao shvatio je a ko nije shvatio ili je glup ili reklamira odredjenu iptv placenu listu.
Hvala i pozdrav!

Davno sam koristio i testirao sve liste. Ono što sam primetio, to je da se radi upscaling dosta kanala, a u opisu gde nude usluge piše HD i slično. Nije HD ako od SD napraviš da bude HD i to samo kroz rezoluciju videa, već da bude izvorno HD. Planiram opet da pređem na IPTV i imam MAG resivere, pa me zanima koju listu bi preporučili, a da ima premotavanje unazad i da radi preko stalker portala, jer android box ne može da se poredi sa brzinom rada kada su MAG resiveri u pitanju koji rade na Linuxu.
TVViet.

E pa ovako, da budem jasan i da se pojedinci ne prave blesavi i ne mangupiraju vise bez obzira koje "zvanje" imaju nisu u'vatili Boga za .....
A što ti to treba, mislim na tu vrstu komunikacije. Pojavio si se se ovde pre mesec-dva i umesto da kažeš ok, greška do mene...idemo dalje...ti spominješ nečije zvanje i Boga za....

Аман човече доста бре! *** свака порука иста фора. Нећеш добити бесплатну листу од њих иако наставиш тако!

Елем људи, јесте ли изрекламирали више те препродавце EX-YU Иптв? Мислим да је модератор рекао своје.
Najbolji je TVViet.

Izgleda da nisam bio dovoljno jasan nekima...

Ja sam dobio test sa premium arenama u fullhd sa 50fps i bas me briga ko sta pise. Ako bih platio njihovu listu prvo bih zahtevao da bude isto kao test lista a to da se nekome isporucuju iste arene sa 50 a nekima sa 25fps su price za malu djecu.
Da ne bude da izmisljam i sl. evo i fotografija. Ta prica da je do mene sto nemam 50FPS mi ne pije vodu jer imam android TV, koristim TiViMate, RD placenu listu i nevezano za arene, neki kanali su u 50FPS, neki nisu. Zasto i kako, ne znam. Ne kritikujem RD zbog toga, samo kazem kako je kod mene. To sto nekome idu sve arene u 50FPS ne znaci da je svima tako. Sa druge strane, videoteka im je za svaku pohvalu.

Prilozi

• 20211103_175755.jpg
    20211103_175755.jpg
    265.3 KB · Pregleda: 65
  • 20211103_175817.jpg
    20211103_175817.jpg
    298.5 KB · Pregleda: 66
  • 20211103_175825.jpg
    20211103_175825.jpg
    303.8 KB · Pregleda: 66
cp je odlična lista

Da ne bude da izmisljam i sl. evo i fotografija. Ta prica da je do mene sto nemam 50FPS mi ne pije vodu jer imam android TV, koristim TiViMate, RD placenu listu i nevezano za arene, neki kanali su u 50FPS, neki nisu. Zasto i kako, ne znam. Ne kritikujem RD zbog toga, samo kazem kako je kod mene. To sto nekome idu sve arene u 50FPS ne znaci da je svima tako. Sa druge strane, videoteka im je za svaku pohvalu.
Jel ti u podesavanjima video decoder namesten na hardware?
PS: Do tebe je hehe.

Slika kod nordic1 liste na ovim arena premium (1920x1080 25FPS) kanalima je odlicna!
Mislim da je bolja u odnosu na iris SMART mts aplikaciju, a nije neka ogromna razlika ni u odnosu na c more sport 1 koji je u 3840x2160 i 50 FPS.

Je l' može neka dobra duša da mi pošalje kontakt ka listi red devil?

Koristim gotit listu sa Aliexpress-a već 2 godine i bio sam jako zadovoljan, ali nema Arena premium kanala. Ja smarao prodavca na Aliexpress-u, on mi odgovorio da ne zna da li će server provajder da uvrsti Arena premium kanale. Od pre 2 dana mi ne radi Gotit lista, puštao sam je preko VLC-a na Mi box-u. Ne znam šta je problem, radila je odlično, a nije do VLC-a jer sam pustio neke druge IPTV liste i rade. Kinez ko Kinez, em nema pojma šta može da bude em ga briga da se cima.

Pre neko vreme sam kontaktirao Tvviet, ali kad sam dobio test nisam mogao da pustim kanale preko njihove aplikacije koju sam preuzeo sa play prodavnice. Prodavac mi je ponudio rešenje, ali mi je delovalo komplikovano i nisam ni želeo da se mnogo cimam jer su mi zaista sjajno radili sportski kanali na Gotit listi. Ja nisam zahtevan korisnik, pa je ono meni fenomenalno za smešnu cenu pretplate.

Da ne dužim, treba mi kontakt za red devil listu :)

@Stock Stvarno je odlicna, u odnosu na art recimo. Ne znam kakvi su ostali sada.
Meni nije jasno kako radi moj kablovski provajder tj streamuje.
U sw modema skeniram dostupne tv programe, sortira po sd, hd i fhd, opcija generisi m3u listu i mogu da gledam na bilo kom uredjaju dok sam na maticnom netu.
Ono sto me buni je kvalitet slike koji je neverovatno dobar cak i u sd formatu.
Sta tacno da gledam u media info, sta daje tako dobar kvalitet?

One 2 gore slike su screenshot sa android TV-a dok je išla utakmica u TiviMate IPTV plejeru.
U aplikaciji se vidi info za video i audio.
Samo kad se pravi screenshot obe su u 1920x1080 rezoluciji zbog ograničenja androidTV v10 OS...
Tek android 12 dolazi sa 4K UI :)

Jedino fali bitrate, ali to je moguće videti u VLC plejeru...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno