peraperic30
Poznat
- Učlanjen(a)
- 23.01.2021
- Poena
- 40
Ja sam platio nešto ispod 60 eura za 6 mjeseci zadnji putHmm zanimljivo. Koliko je mesecna i tromesecna pretplata za nordic? RD su mi poslali info 10e mesec, 27e za 3 meseca.
Ja sam platio nešto ispod 60 eura za 6 mjeseci zadnji putHmm zanimljivo. Koliko je mesecna i tromesecna pretplata za nordic? RD su mi poslali info 10e mesec, 27e za 3 meseca.
A RD je 50e za 6 meseci. Ajd posalji mi da te zamolim kontakt za taj Nordic da probam i njih. HvalaJa sam platio nešto ispod 60 eura za 6 mjeseci zadnji put
A nije reklama ovo oko TVViet?Znas ti vrlo dobro sta je reklama, promocija i sl... tj svi znaju, nema potrebe objasnjavati.
Ako ima prisutnih iz ostalih ekipa, neka slobodno pisu sta se desava, ja tu ne vidim problem, dok se ne prekrse pravila iz prvog posta, koje sam upravo postavio i kojih cemo se strogo pridrzavati.
Na vama je ostalo.
Imam free verziju tivimate, stbemu pro, i iptv smarters. Razmišljao sam da za stb da uzmem mac pa pitam koji format je boljiЗависи на чему гледаш.
Ја нпр гледам на андроид боксу са тивимејт апликацијом и користим сталкер портал податке.
Nee, ne smeta mi nista, taman posla samo vidim napada se čovek zbog RD liste da ih reklamira i sta slicno a ne napada se niko kad se non stop pise o TVviet.Ne vidim ni ja ali Gargiju nesto smeta, cekam da vidimo sta je problem.
TVViet.Davno sam koristio i testirao sve liste. Ono što sam primetio, to je da se radi upscaling dosta kanala, a u opisu gde nude usluge piše HD i slično. Nije HD ako od SD napraviš da bude HD i to samo kroz rezoluciju videa, već da bude izvorno HD. Planiram opet da pređem na IPTV i imam MAG resivere, pa me zanima koju listu bi preporučili, a da ima premotavanje unazad i da radi preko stalker portala, jer android box ne može da se poredi sa brzinom rada kada su MAG resiveri u pitanju koji rade na Linuxu.
A što ti to treba, mislim na tu vrstu komunikacije. Pojavio si se se ovde pre mesec-dva i umesto da kažeš ok, greška do mene...idemo dalje...ti spominješ nečije zvanje i Boga za....E pa ovako, da budem jasan i da se pojedinci ne prave blesavi i ne mangupiraju vise bez obzira koje "zvanje" imaju nisu u'vatili Boga za .....
Najbolji je TVViet.Аман човече доста бре! *** свака порука иста фора. Нећеш добити бесплатну листу од њих иако наставиш тако!
Елем људи, јесте ли изрекламирали више те препродавце EX-YU Иптв? Мислим да је модератор рекао своје.
E nije nego reddevils 🤣Najbolji je TVViet.
Imaš ppJa sam platio nešto ispod 60 eura za 6 mjeseci zadnji put
Da ne bude da izmisljam i sl. evo i fotografija. Ta prica da je do mene sto nemam 50FPS mi ne pije vodu jer imam android TV, koristim TiViMate, RD placenu listu i nevezano za arene, neki kanali su u 50FPS, neki nisu. Zasto i kako, ne znam. Ne kritikujem RD zbog toga, samo kazem kako je kod mene. To sto nekome idu sve arene u 50FPS ne znaci da je svima tako. Sa druge strane, videoteka im je za svaku pohvalu.Ja sam dobio test sa premium arenama u fullhd sa 50fps i bas me briga ko sta pise. Ako bih platio njihovu listu prvo bih zahtevao da bude isto kao test lista a to da se nekome isporucuju iste arene sa 50 a nekima sa 25fps su price za malu djecu.
Najbolji je TVViet.
E nije nego reddevils 🤣
Slazem se. Dodao bih i clientportal.Momci , obojica ste u pravu . Trenutno dve najstabilnije IPTV liste .
Jel ti u podesavanjima video decoder namesten na hardware?Da ne bude da izmisljam i sl. evo i fotografija. Ta prica da je do mene sto nemam 50FPS mi ne pije vodu jer imam android TV, koristim TiViMate, RD placenu listu i nevezano za arene, neki kanali su u 50FPS, neki nisu. Zasto i kako, ne znam. Ne kritikujem RD zbog toga, samo kazem kako je kod mene. To sto nekome idu sve arene u 50FPS ne znaci da je svima tako. Sa druge strane, videoteka im je za svaku pohvalu.
I dmtn poznatiji kao vipmaxSlazem se. Dodao bih i clientportal.
Na hardware je po default. Probao sam na software, ali secka, zabada, brdo artefakata...Jel ti u podesavanjima video decoder namesten na hardware?
PS: Do tebe je hehe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari