Nit' je 50FPS, nit' je veceras bilo kako treba. (Jedino hrvatske arene imaju 50FPS.) Zvuk je bio perfektan, ali je bilo dosta artefakata u slici. Jedva gledljivo bilo, bar u drugom poluvremenu. Krenuo da gledam na pocetku drugog poluvremena i prebacio posle 10ak minuta.Red Devils u udarnom terminu utakmice Lige Šampiona na Arena Premium kanalima (FULLHD 50 FPS) radi fenomenalno bez ikakvih smetnji. Svaka čast za RD tim i test na 72 sata.
Red Devils u udarnom terminu utakmice Lige Šampiona na Arena Premium kanalima (FULLHD 50 FPS) radi fenomenalno bez ikakvih smetnji. Svaka čast za RD tim i test na 72 sata.
Nit' je 50FPS, nit' je veceras bilo kako treba. (Jedino hrvatske arene imaju 50FPS.) Zvuk je bio perfektan, ali je bilo dosta artefakata u slici. Jedva gledljivo bilo, bar u drugom poluvremenu. Krenuo da gledam na pocetku drugog poluvremena i prebacio posle 10ak minuta.
Znaci prevara?Ovo je test, nisam njihov korisnik.
U njihovoj aplikaciji možeš videti kada ti ističe pretplata. Odmah na prvoj straniJedno pitanje u vezi TvViet-a. Kako mogu da znam do kada mi važi nalog? Ne sećam tačno kada sam uplatio 3 meseca pretplatu![]()
Kakva prevara o cemu pricas? Dobio sam test 72 sata od njih.Znaci prevara?
Ni kod mene nije bilo drasticnijih prekida sa RD testom, povremeno je seckalo sliku ali retko. Niti promovisem RD niti imam ista od toga jer ne poznajem ljude i uzeo sam samo test 72 sata. Pitao sam ih na email i lepo su odgovorili da imaju problema sa provajderom servera i to je to.Dok sam gledao tvviet nije bilo nikakvih prekida.
Red Devils u udarnom terminu utakmice Lige Šampiona na Arena Premium kanalima (FULLHD 50 FPS) radi fenomenalno bez ikakvih smetnji. Svaka čast za RD tim i test na 72 sata.
Zasto si kontradiktoran samom sebi?Ni kod mene nije bilo drasticnijih prekida sa RD testom, povremeno je seckalo sliku ali retko. Niti promovisem RD niti imam ista od toga jer ne poznajem ljude i uzeo sam samo test 72 sata. Pitao sam ih na email i lepo su odgovorili da imaju problema sa provajderom servera i to je to.
Да, 4 квара која су почела од 01.11. мало после 20 часова, један за другим. Отлоњени целокупно 02.12. у 14 часова. Нисам овде ништа писао јер су корисници били обавештени како у вајбер групи, тако и на поруке које су послали. Да је овде неко постави питање шта се дешава - добио би одговор.čitam na bugovom forumu da su imali neke tehničke poteškoće koje su jučer riješili,citiram luc luca:
"...Popravili smo sve kvarove. Bukvalno je bilo vise odvojenih kvarova koji su se desili u razmaku od mozda sat vremena. Kvar na private network, usporen public network, firewall problem i m3u server hardverski kvar. Sve je napokon otklonjeno i izvinjavamo se zbog neugodnosti..."
potpisujem za artefakte. Imam i Nordic 1 i isto je sve bilo u vezi toga kao na reddevil, kao da imaju isti izvor.Nit' je 50FPS, nit' je veceras bilo kako treba. (Jedino hrvatske arene imaju 50FPS.) Zvuk je bio perfektan, ali je bilo dosta artefakata u slici. Jedva gledljivo bilo, bar u drugom poluvremenu. Krenuo da gledam na pocetku drugog poluvremena i prebacio posle 10ak minuta.
Aha ok, izvinjenje!ne na tvviet sam mislio
jel se može dobiti kontakt od vidovite zorkeOvde ljudi hoce i moraju sve da znaju o svakom provajderu - i dobro i lose, bilo to Viet, RD, Vidovita Zorka, who cares...
Hmm zanimljivo. Koliko je mesecna i tromesecna pretplata za nordic? RD su mi poslali info 10e mesec, 27e za 3 meseca.potpisujem za artefakte. Imam i Nordic 1 i isto je sve bilo u vezi toga kao na reddevil, kao da imaju isti izvor.
nadam se da će biti bolja lista nego od vidovitog milana, samo whitesnake bio goreНема потребе - пошто је видовита, знаће да хоћеш да је назовеш, па ће она сама позвати тебе. И знаће одмах шта желиш од канала и колико желиш да платиш.
![]()
![]()
![]()
Znas ti vrlo dobro sta je reklama, promocija i sl... tj svi znaju, nema potrebe objasnjavati.Да, 4 квара која су почела од 01.11. мало после 20 часова, један за другим. Отлоњени целокупно 02.12. у 14 часова. Нисам овде ништа писао јер су корисници били обавештени како у вајбер групи, тако и на поруке које су послали. Да је овде неко постави питање шта се дешава - добио би одговор.
ПС, надам се да ће @DukeLander ово схватити не као рекламу, већ као инфо о кваровима који су се десили.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari