Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red Devils u udarnom terminu utakmice Lige Šampiona na Arena Premium kanalima (FULLHD 50 FPS) radi fenomenalno bez ikakvih smetnji. Svaka čast za RD tim i test na 72 sata.

Poslednja izmena od urednika:
Red Devils u udarnom terminu utakmice Lige Šampiona na Arena Premium kanalima (FULLHD 50 FPS) radi fenomenalno bez ikakvih smetnji. Svaka čast za RD tim i test na 72 sata.
Nit' je 50FPS, nit' je veceras bilo kako treba. (Jedino hrvatske arene imaju 50FPS.) Zvuk je bio perfektan, ali je bilo dosta artefakata u slici. Jedva gledljivo bilo, bar u drugom poluvremenu. Krenuo da gledam na pocetku drugog poluvremena i prebacio posle 10ak minuta.

Imali su problema i sa sk-om kažu do njih je i rade na otklanjanju problema.

Dele i drugi testove pa ne boldujemo hvalospeve.
Sledeci put ces biti udaljen jer cu takve postove smatrati direktnom reklamom.

Nit' je 50FPS, nit' je veceras bilo kako treba. (Jedino hrvatske arene imaju 50FPS.) Zvuk je bio perfektan, ali je bilo dosta artefakata u slici. Jedva gledljivo bilo, bar u drugom poluvremenu. Krenuo da gledam na pocetku drugog poluvremena i prebacio posle 10ak minuta.

Prilozi

• IMG_20211103_070328.jpg
    IMG_20211103_070328.jpg
    401.1 KB · Pregleda: 101
Očigledno da nismo svi jednaki kod RD i da ima jednakijih od drugih. Kod mene je samo par kanala hrvatske arene u 50FPS ali sa lošijim bitrate-om. Inače, meni više znači veći bitrate nego više frejmova u sekundi.

Jedno pitanje u vezi TvViet-a. Kako mogu da znam do kada mi važi nalog? Ne sećam tačno kada sam uplatio 3 meseca pretplatu :(

Ajd procitaj jos jednom, ali detaljno, sta je Recoba napisao... Shvatices...

Ja sam dobio test sa premium arenama u fullhd sa 50fps i bas me briga ko sta pise. Ako bih platio njihovu listu prvo bih zahtevao da bude isto kao test lista a to da se nekome isporucuju iste arene sa 50 a nekima sa 25fps su price za malu djecu.

Ma ljudi, kod RDa idu interlaced strimovi pa mora deinterlacija za 50fpsa sto zavisi od uredjaja.

Dok sam gledao tvviet nije bilo nikakvih prekida.
Ni kod mene nije bilo drasticnijih prekida sa RD testom, povremeno je seckalo sliku ali retko. Niti promovisem RD niti imam ista od toga jer ne poznajem ljude i uzeo sam samo test 72 sata. Pitao sam ih na email i lepo su odgovorili da imaju problema sa provajderom servera i to je to.

čitam na bugovom forumu da su imali neke tehničke poteškoće koje su jučer riješili,citiram luc luca:
"...Popravili smo sve kvarove. Bukvalno je bilo vise odvojenih kvarova koji su se desili u razmaku od mozda sat vremena. Kvar na private network, usporen public network, firewall problem i m3u server hardverski kvar. Sve je napokon otklonjeno i izvinjavamo se zbog neugodnosti..."

Ni kod mene nije bilo drasticnijih prekida sa RD testom, povremeno je seckalo sliku ali retko. Niti promovisem RD niti imam ista od toga jer ne poznajem ljude i uzeo sam samo test 72 sata. Pitao sam ih na email i lepo su odgovorili da imaju problema sa provajderom servera i to je to.
Zasto si kontradiktoran samom sebi?
Ovde ljudi hoce i moraju sve da znaju o svakom provajderu - i dobro i lose, bilo to Viet, RD, Vidovita Zorka, who cares...
Ova tema se nece pretvoriti u Klime i Xiaomi/Kidence teme, da mi pametnjakovici uguse pravi info i uvaljivaci ispod zita miniraju redovne clanove.
Ako treba sve cu vas poshutati sa foruma, kao i do sada sto sam sve "dilere" i "preporucioce" banovao.
Ovu temu ne dam. Tacka.

čitam na bugovom forumu da su imali neke tehničke poteškoće koje su jučer riješili,citiram luc luca:
"...Popravili smo sve kvarove. Bukvalno je bilo vise odvojenih kvarova koji su se desili u razmaku od mozda sat vremena. Kvar na private network, usporen public network, firewall problem i m3u server hardverski kvar. Sve je napokon otklonjeno i izvinjavamo se zbog neugodnosti..."
Да, 4 квара која су почела од 01.11. мало после 20 часова, један за другим. Отлоњени целокупно 02.12. у 14 часова. Нисам овде ништа писао јер су корисници били обавештени како у вајбер групи, тако и на поруке које су послали. Да је овде неко постави питање шта се дешава - добио би одговор.
ПС, надам се да ће @DukeLander ово схватити не као рекламу, већ као инфо о кваровима који су се десили.

• Like
Reagovanja: gec
potpisujem za artefakte. Imam i Nordic 1 i isto je sve bilo u vezi toga kao na reddevil, kao da imaju isti izvor.

Нема потребе - пошто је видовита, знаће да хоћеш да је назовеш, па ће она сама позвати тебе. И знаће одмах шта желиш од канала и колико желиш да платиш.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kada ponovo budem u mogućnosti da plaćam listu kupiću ponovo TVViet bez da isprobavam testove drugih lista jer sam se uverio u kvalitet i stabilnost vieta. Godinu dana sam gledao bez većih problema.

Нема потребе - пошто је видовита, знаће да хоћеш да је назовеш, па ће она сама позвати тебе. И знаће одмах шта желиш од канала и колико желиш да платиш.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
nadam se da će biti bolja lista nego od vidovitog milana, samo whitesnake bio gore o_O

Да, 4 квара која су почела од 01.11. мало после 20 часова, један за другим. Отлоњени целокупно 02.12. у 14 часова. Нисам овде ништа писао јер су корисници били обавештени како у вајбер групи, тако и на поруке које су послали. Да је овде неко постави питање шта се дешава - добио би одговор.
ПС, надам се да ће @DukeLander ово схватити не као рекламу, већ као инфо о кваровима који су се десили.
Znas ti vrlo dobro sta je reklama, promocija i sl... tj svi znaju, nema potrebe objasnjavati.
Ako ima prisutnih iz ostalih ekipa, neka slobodno pisu sta se desava, ja tu ne vidim problem, dok se ne prekrse pravila iz prvog posta, koje sam upravo postavio i kojih cemo se strogo pridrzavati.
Na vama je ostalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno