- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Meni se Smarters super pokazao.
možda i bestott,ne znam jesu li oni u nekoj vezi sa megaott,frend mi je uzeo megaott i radilo mu sve ok par mjeseci i onda mu je počelo prekidati svako malo na njegovom isp-u,preko mojeg je radilo bez problema,onda su mu ponudili da ga prebace na bestott ili da mu vrate novac,prihvatio je prebacivanje i sad mu radi već mjesecima bez problema,inače potpuno drugačija listaGotit je sasvim dovoljan za prosjecnog korisnika, ima sve sto treba, ko god ne trazi da mu vecina kanala bude full hd 50fps i neke sportske/filmske u 4k, gotit za 20tak evra godisnje je i vise nego dovoljan, pored gotita bi od kineza uvrstio i megaott
samo DuplexMeni se Smarters super pokazao.
Probao sam i OTT Navigator, ista prica. Arene premium u 25FPS. Cackao podesavanja, menjao kodeke, nista.. Kako u TiViMate, tako i u OTT Navigator.i rd mi je bio 50fps ali na ott navigatoru,na tivimate nisam probao test,zato ti kažem da probaš jer ništa te ne košta a ott nije ništa lošija app od razvikanog tivimate,meni je čak i bolja,imaš u najmanju ruku sve mogućnosti kao i u tivimate,
RD i jeste u 25, jedino na tivimate on ga prikazuje kao da je 50.Probao sam i OTT Navigator, ista prica. Arene premium u 25FPS. Cackao podesavanja, menjao kodeke, nista.. Kako u TiViMate, tako i u OTT Navigator.
Da li samo meni ott navigator sporo otvara kanale (u poredjenju sa tivimate na primer, oba premijum ,ista lista)
Pa njemu u Tivimate prikazuje u 25.RD i jeste u 25, jedino na tivimate on ga prikazuje kao da je 50.
Ma sve je to azurirano, plus svaki put posle azuriranja firmware-a sam resetovao tv na fabricka podesavanja. Razumeo bih da ni jedan kanal nemam u 50FPS, ali ovako neki jesu, neki nisu. Za ono sto meni treba (TiViMate, Netflix, YouTube) svaki stick/box je overkill.Pa njemu u Tivimate prikazuje u 25.
Inace jeste u 25i = 50 fpsa.
A sto se tice @Recoba20 ne znam sta da ti kazem. Azuriraj aplikacije, softver na TVu, pisi developerima aplikacije, guglaj, ...
Ili kupi neki stick/box koji provereno radi deinterlaciju.
ma taj tv ti je ok,nemoj bacati lovu,nego zašto poslije ažuriranja firmware-a radiš reset podešavanja?Ma sve je to azurirano, plus svaki put posle azuriranja firmware-a sam resetovao tv na fabricka podesavanja. Razumeo bih da ni jedan kanal nemam u 50FPS, ali ovako neki jesu, neki nisu. Za ono sto meni treba (TiViMate, Netflix, YouTube) svaki stick/box je overkill.
Inace TV ima Mediatek MT5887 SoC, 2/16GB i AndroidTV 9.
Stao u redНије се поодавно ништа делило за Џ, па стога синоћ наскенирах а данас делим maxhd. Има арене премиум 1080p@25fps.
Pročitao sam na avforums da je to opsta preporuka kad se ažurira firmware televizora jer neke promene postanu uočljive tek nakon reseta na fabrička podešavanja. A bilo je i komentara da nakon ažuriranja bude gore, ali se situacija poboljša nakon reseta. Tako da, reset uvek radim preventivno nakon ažuriranja firmware-a.ma taj tv ti je ok,nemoj bacati lovu,nego zašto poslije ažuriranja firmware-a radiš reset podešavanja?
Ево ја делим МАК под истим условима за Кинг бокс. Захтеве шаљите на ПП..Није се поодавно ништа делило за Џ, па стога синоћ наскенирах а данас делим maxhd. Има арене премиум 1080p@25fps.
Клијент портал док има, уживајте. Полако али сигурно убацују додатне заштите.
Primetio sam zadnjih par dana da prilikom ažuriranja liste javlja poruku:Клијент портал док има, уживајте. Полако али сигурно убацују додатне заштите.
Failed to update the playlist. Make sure the playlist is properly formated and check your internet connection.
Failed to update EPG from "ClientPortal - Rapid - Refundo". Make sure EPG URL is correct and check your internet connection.
Иптв смартерс је и за мене најбољи плејер, али само ако имаш листу са корисничким подацима за логовање или m3u листом.
Иптв смартерс је и за мене најбољи плејер, али само ако имаш листу са корисничким подацима за логовање или m3u листом.
Иначе сви ти продавци иптв имају своју апликацију за гледање, а она је уствари иптв смартерс, која је подешена само за сервер који су платили.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari