Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslaću ti na pm url i port pa se Igraj, možda i uspiješ ko zna 😄

Probija u panele 😄
Кажем ти, немој причати нешто што не знаш. А да ли пробијам само у панеле или шта већ и шта имам од листи, моја је ствар.
Овде делим оно што хоћу да делим, а за себе и моје пријатеље имам шта хоћу.

Кажем ти, немој причати нешто што не знаш. А да ли пробијам само у панеле или шта већ и шта имам од листи, моја је ствар.
Овде делим оно што хоћу да делим, а за себе и моје пријатеље имам шта хоћу.
Idemo redom ...
Server taj postoji više mjeseci i niko ga nije skenirao al evo ti ćeš uspjeti. Nema šta čekamo rezultate. Uspjeli su ljudi da probiju tvviet,Art koji spadaju u najzaštićenije a nigdje nisam vidio MP4 Balkan. A javno je najviše izreklamiran od svih.

Za panele je stavljen smajli na kraju kao dio šale, ako ne umiješ da se šališ i namrgođen si šta ću ti ja 😊

Dalje, ne znam dal probijaš ili ne, šta imaš ili nemaš i šta dijeliš ili ne dijeliš niti me interesuje. Niti ti je iko pomenuo šta u vezi toga...ne znam šta te uvrijedilo.

Покажи ми те који су успели у Тввиет да провале?

Turčin,coi, Zlatko je dijelio par komada. Eto njega 100% znaš.
Imao sam i ja Mac ubacio u Tivimate postavljao sliku ovdje. Ima još likova al ne bih ih pominjao.

Сталкер портал од тввиет не иде на МАК адресу, потребни су кориснички податци и да се уређај одобри.

Ne može već poodavno, preko 2 godine.
Ali da ne tupimo i ne merimo čiji je veći i bolji - korisnici pričaju svoje, a ne vlasnici.

Nije ni bitno al evo jedna od prije koji mjesec kad smo gledali tvviet čak i u stb.

Prilozi

• IMG_20211019_173335.jpg
    IMG_20211019_173335.jpg
    160.4 KB · Pregleda: 120
Ubacili srpske Arena Sport kanale 6, 7, 8 na Nordic1 listu.
Tu su i Arena 1x2, Arena e-sport i Arena fight.

Sad su svi srpski AS kanali u fullHD rezoluciji, ali sa 25 FPS.

Hrvatska ima 10 AS kanala u istom kvalitetu.

Ubacili i nekoliko 4K kanala :)

Imaju info kanal gde se lako vide novosti:

1.png

2.png

Poslednja izmena:
Insight
HOME
Clarity
Love Nature
Loupe Music
Luxe TV
Bloomberg+ mislim da je bio ranije
World EuroSport isto mislim da je ranije ubačen

Pozdrav dobri ljudi, može li neka lista free za ligu šampiona večeras. Ovo što imam ne radi...

aha,to je kao u ott navigatoru "recently update",ne koristim tivimate već neko vrijeme pa sam zaboravio

Na početku svake liste imaš N1 info & Updates kao prvi "kanal".
sad vidim da to nije do programa nego liste,nordic to ima za svaki folder gdje ima updejta, taj poseban kanal,hvali ti,nisam te odmah skužio a lijepo si napisao da je to prvi "kanal"

Koja lista sa AliExpresa ima u ponudi sky sports(UK), bt sports, bein sport, ifollow, skz arena, dazn, fox i dosta ostalih sportskih kanala?

Poslao sam ti u poruci mac adrese gotit i megaott pa testiraj sam, te liste su oko 20 evra godisnje

U programskoj šemi arene sport za nedelju nema ni na jednom od osnovnih kanala prenos derbija Španije, derbija Italije, Zvezde, Partizana... pa je izgleda tačna informacija da kreću sa radom Arena Premium kanal(i).

Mislim da bi bilo dobro da se ovde napiše kad se kanali u ove poznate liste ubace (ako ih ubace) pošto je očigledno sve zbrzano i sve će biti u par dana

Pa sami su napisali.

Juventus u narednom kolu igra derbi protiv Intera u nedelju na San Siru (20.45, TV Arena sport PREMIJUM 1).

Sta im dodje sad to Arena sport Premium, ne razumem... ?

Novi kanali koji će se dodatno naplaćivati

Сталкер портал од тввиет не иде на МАК адресу, потребни су кориснички податци и да се уређај одобри.
tačno,ali ima načina i to da se riješi, da precizniji budem testirao sam 16.09. i radilo je.
Eto da otkrijem nesto, pa ako koga zanima neka se snadje.. user/pass uz mac adresu je neophodan SAMO za prvi response servera, uz malo igranja sa tim može da se postigne (samo sam na tivimate testirao tbh), i uredjaj bude sačuvan i radi sve dok se gleda sa iste aplikacije/uredjaja.

Radi to bez problema, sad. Mada nista naročito lista. Bar 10 boljih ima.

Prilozi

• Screenshot_20211021-172735.png
    Screenshot_20211021-172735.png
    503.6 KB · Pregleda: 126
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno