Asier Del Horno
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2019
- Poena
- 495
Postoji li modovana apkverzija Smart IPTV app ili moram kupiti celu?
šta nema N1 live stream ? to ti je jednostavnije nego da se zezaš sa listama za dva kanalaPozdrav ljudi.
Kako da dođem do neke liste , po mogusćtvu besplatno, potrebano mi je samo za N1 i Nova S, s vremena na vreme za informativni program, pošto se na tv vrti you tube deci uglavno ceo dan. Koristim Supernovu na kojoj pomenutih kanala nema , a domaću lažoviziju (rts, b92 i slično) ne gledam uopšte, niti me zanimaju bajke.
Hvala unapred
nema streamšta nema N1 live stream ? to ti je jednostavnije nego da se zezaš sa listama za dva kanala
ako hoćeš baš neku listu trebaš reći u kojem formatu,na čemu bi se vrtila,koji iptv program itd.
po meni je neprikosnoven tivimate.Pitanje, koji player za iptv je najbolji ubedljivo od svih?
Ima tv sa andriodom. Instalirao bih neki player sa stora tipa IPTV smartes i slično što se može naći za andoid tv. Lista bi mi trebala za neki takav plejer (m3u ...). Nisam u ovoj priči previše.šta nema N1 live stream ? to ti je jednostavnije nego da se zezaš sa listama za dva kanala
ako hoćeš baš neku listu trebaš reći u kojem formatu,na čemu bi se vrtila,koji iptv program itd.
instaliraj si ott navigator,free je i za ono šta tebi treba i više nego dovoljno,poslat ću ti na pp listu i uputstvo kako da ju koristiš,ne mogu ti ništa garantirati,može raditi super a može i riknuti u svakom momentu,kao što su ti rekli možeš i od nekoga kupiti listu i ubaciti u ovaj program samo ne znam koliko se to tebi isplati radi 2 kanala...Ima tv sa andriodom. Instalirao bih neki player sa stora tipa IPTV smartes i slično što se može naći za andoid tv. Lista bi mi trebala za neki takav plejer (m3u ...). Nisam u ovoj priči previše.
Koristio sam gledanje live tv-a preko kodija u okviru add-ona i to je išlo dosta traljavo. Tražio sam listu u okviru koje se nalaze kanali N1, Nova S koje inače nemam u ponudi Supernove (nisam u mogućnosti da biram drugog operatera) .
Hvala puno !instaliraj si ott navigator,free je i za ono šta tebi treba i više nego dovoljno,poslat ću ti na pp listu i uputstvo kako da ju koristiš,ne mogu ti ništa garantirati,može raditi super a može i riknuti u svakom momentu,kao što su ti rekli možeš i od nekoga kupiti listu i ubaciti u ovaj program samo ne znam koliko se to tebi isplati radi 2 kanala...
nema problema,evo poslao sam ti na pp,nadam se da će ti raditi ok,ako ne bude stigneš uvijek kupiti neku jeftinu listu,skuplja ti se ne isplatiHvala puno !
Tako je Sale ni na IRIS-u jos uvek nema.izgleda da je Supernova bitnija od MTS-a i IRIS-a.Naopako kao i sve u ovoj zemlji.Негде има, негде не. Најсмешније је што ни у ИРИС за СМАРТ ТВ још увек нема. Изгледа тренутно једино у Супернова има.
(Причам о регуларним ИПТВ)
Ima ih na iris SMARTTako je Sale ni na IRIS-u jos uvek nema.izgleda da je Supernova bitnija od MTS-a i IRIS-a.Naopako kao i sve u ovoj zemlji.
Ja sam bas isto proveravao i na tv-u i na app IRIS i nije bilo,znaci dodali ipak.sada vidim da su dodali.😁Вероватно су на ИРИС додали у претходних пола сата, јер сам проверавао и није имало.
I kod mene je Supernova i ima Arena 1, 2 i 3 Premium HD i Arene od 1 do 8 HD.Exe Net (supernova):
Arena 1-3 Premium, Arena 1-8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari