Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Купује се, нема модована. Региструје се преко мак адресе уређаја.

Može li se Tivimate kupiti preko paypala ili ne? Imaju li popust na lifetime verziju za crni petak, vredi li da čekam?

Kupuje se preko Google Play koji opet možeš povezati sa Paypal (valjda, u Norveškoj može).

Pozdrav ljudi.
Kako da dođem do neke liste , po mogusćtvu besplatno, potrebano mi je samo za N1 i Nova S, s vremena na vreme za informativni program, pošto se na tv vrti you tube deci uglavno ceo dan. Koristim Supernovu na kojoj pomenutih kanala nema , a domaću lažoviziju (rts, b92 i slično) ne gledam uopšte, niti me zanimaju bajke.
Hvala unapred

Nevezano od lista, youtube kanali N1, Nove S i Newsmax Adria svakodnevno uploaduju svoje informativne emisije

Pozdrav ljudi.
Kako da dođem do neke liste , po mogusćtvu besplatno, potrebano mi je samo za N1 i Nova S, s vremena na vreme za informativni program, pošto se na tv vrti you tube deci uglavno ceo dan. Koristim Supernovu na kojoj pomenutih kanala nema , a domaću lažoviziju (rts, b92 i slično) ne gledam uopšte, niti me zanimaju bajke.
Hvala unapred
šta nema N1 live stream ? to ti je jednostavnije nego da se zezaš sa listama za dva kanala
ako hoćeš baš neku listu trebaš reći u kojem formatu,na čemu bi se vrtila,koji iptv program itd.

šta nema N1 live stream ? to ti je jednostavnije nego da se zezaš sa listama za dva kanala
ako hoćeš baš neku listu trebaš reći u kojem formatu,na čemu bi se vrtila,koji iptv program itd.
nema stream

Ima tv sa andriodom. Instalirao bih neki player sa stora tipa IPTV smartes i slično što se može naći za andoid tv. Lista bi mi trebala za neki takav plejer (m3u ...). Nisam u ovoj priči previše.
Koristio sam gledanje live tv-a preko kodija u okviru add-ona i to je išlo dosta traljavo. Tražio sam listu u okviru koje se nalaze kanali N1, Nova S koje inače nemam u ponudi Supernove (nisam u mogućnosti da biram drugog operatera) .

Za IPTV m3u i mac liste najbolji je TiviMate Premium oko 25€ lifetime, podelis sa jos trojicom a zadrzis za dva uredjaja za sebe i platis 10€ i oni po 5 i nije bitno odakle se koristi i sa koje IP adrese a najbolji media player je MX Player Pro oko 5€ sam ga kupio na play store.

m3u listu mozes da kupis kod Kineza za nekih 20€ u proseku za godinu dana,neki clanovi sa foruma daju mac liste.

Ima tv sa andriodom. Instalirao bih neki player sa stora tipa IPTV smartes i slično što se može naći za andoid tv. Lista bi mi trebala za neki takav plejer (m3u ...). Nisam u ovoj priči previše.
Koristio sam gledanje live tv-a preko kodija u okviru add-ona i to je išlo dosta traljavo. Tražio sam listu u okviru koje se nalaze kanali N1, Nova S koje inače nemam u ponudi Supernove (nisam u mogućnosti da biram drugog operatera) .
instaliraj si ott navigator,free je i za ono šta tebi treba i više nego dovoljno,poslat ću ti na pp listu i uputstvo kako da ju koristiš,ne mogu ti ništa garantirati,može raditi super a može i riknuti u svakom momentu,kao što su ti rekli možeš i od nekoga kupiti listu i ubaciti u ovaj program samo ne znam koliko se to tebi isplati radi 2 kanala...

instaliraj si ott navigator,free je i za ono šta tebi treba i više nego dovoljno,poslat ću ti na pp listu i uputstvo kako da ju koristiš,ne mogu ti ništa garantirati,može raditi super a može i riknuti u svakom momentu,kao što su ti rekli možeš i od nekoga kupiti listu i ubaciti u ovaj program samo ne znam koliko se to tebi isplati radi 2 kanala...
Hvala puno !

nema problema,evo poslao sam ti na pp,nadam se da će ti raditi ok,ako ne bude stigneš uvijek kupiti neku jeftinu listu,skuplja ti se ne isplati
kodi addonove za gledanje tv-a zaboravi, s tim ćeš se samo mučiti...možeš liste ubaciti i u kodi iptv ili stalker player ali u pravilu bolje rade preko specijaliziranih iptv aplikacija

На неке од ових ,,јефтиних" листа са али експреса, убачене Арене Премиум. Додуше, за сада пронађох само Арена Премиум 1 и 2.
Мала конфузија око назива канала, али није да је досад било идеално.

Негде има, негде не. Најсмешније је што ни у ИРИС за СМАРТ ТВ још увек нема. Изгледа тренутно једино у Супернова има.
(Причам о регуларним ИПТВ). Иначе, тачно је випмакс их има, али нема регуларне арене 1-3.

Poslednja izmena:
Негде има, негде не. Најсмешније је што ни у ИРИС за СМАРТ ТВ још увек нема. Изгледа тренутно једино у Супернова има.
(Причам о регуларним ИПТВ)
Tako je Sale ni na IRIS-u jos uvek nema.izgleda da je Supernova bitnija od MTS-a i IRIS-a.Naopako kao i sve u ovoj zemlji.

Imate na AS3 prenos, a na msat imaju premium, ali slika losija. Koji slepci

Tako je Sale ni na IRIS-u jos uvek nema.izgleda da je Supernova bitnija od MTS-a i IRIS-a.Naopako kao i sve u ovoj zemlji.
Ima ih na iris SMART :)

47. Arena Sport 1 Premium
48. Arena Sport 2 Premium
49. Arena Sport 3 Premium
50. Arena Sport 1
51. Arena Sport 2
52. Arena Sport 3
53. Arena Sport 4
54. Arena Sport 5
55. Arena Sport 6
56. Arena Sport 7
57. Arena Sport 8
58. Arena Sport 1x2
59. Arena Fight
60. Arena E-Sport

85. HBO 1
86. HBO 2
87. HBO 3

88. Cinemax 1
89. Cinemax 2

121. NBA TV

Poslednja izmena:
Вероватно су на ИРИС додали у претходних пола сата, јер сам проверавао и није имало.

Вероватно су на ИРИС додали у претходних пола сата, јер сам проверавао и није имало.
Ja sam bas isto proveravao i na tv-u i na app IRIS i nije bilo,znaci dodali ipak.sada vidim da su dodali.😁

tema nisu android box-ovi i stick-ovi ni EON ni IRIS. postoje teme

Убачене премијум у ТВВИЕТ
Screenshot_20211025_165507_ak.tvviet12.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno