Кажем ти, немој причати нешто што не знаш. А да ли пробијам само у панеле или шта већ и шта имам од листи, моја је ствар.Poslaću ti na pm url i port pa se Igraj, možda i uspiješ ko zna 😄
Probija u panele 😄
Idemo redom ...Кажем ти, немој причати нешто што не знаш. А да ли пробијам само у панеле или шта већ и шта имам од листи, моја је ствар.
Овде делим оно што хоћу да делим, а за себе и моје пријатеље имам шта хоћу.
hvala,ne kužim kako dođeš do tog info kanala sa updejtanim kanalimaInsight
HOME
Clarity
Love Nature
Loupe Music
Luxe TV
Bloomberg+ mislim da je bio ranije
World EuroSport isto mislim da je ranije ubačen
koju trebaš?koja ti to ne radi?možda imamPozdrav dobri ljudi, može li neka lista free za ligu šampiona večeras. Ovo što imam ne radi...
hvala,ne kužim kako dođeš do tog info kanala sa updejtanim kanalima.
sfvip to nema, u kojem to programu,tivimate?Na početku svake liste imaš N1 info & Updates kao prvi "kanal".
sad vidim da to nije do programa nego liste,nordic to ima za svaki folder gdje ima updejta, taj poseban kanal,hvali ti,nisam te odmah skužio a lijepo si napisao da je to prvi "kanal"Na početku svake liste imaš N1 info & Updates kao prvi "kanal".
Pa ni Sale nema pojma šta sve može.Nemas ti pojma sta sve Sale moze....😏
Juventus u narednom kolu igra derbi protiv Intera u nedelju na San Siru (20.45, TV Arena sport PREMIJUM 1).
tačno,ali ima načina i to da se riješi, da precizniji budem testirao sam 16.09. i radilo je.Сталкер портал од тввиет не иде на МАК адресу, потребни су кориснички податци и да се уређај одобри.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari