Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam radi ovaj link za Gotit preko Paypal-a?

Od sinoć, posle košarke Zvezda - CSKA, Tv vievet je prestao da radi. Napisao connection problem i nakon restarta koji sam uradio više ne radi. Gledam na uredjaju MAG322 i na televizoru preko Ministra player. Njihov sam pretplatnik već treću godinu. Pristup je nemoguć i na MAG-u i na televizoru. Pretplata mi traje još dva meseca, nije istekla. Pokušao sam da ih kontaktiram na sve načine i putem mejla i putem vibera, ali odgovora nema. Zna li neko možda o čemu se radi?

Poslednja izmena:
1. тввиет није престао да ради - ради најнормалније на апликацији, преко браузера, преко сталкер портала и преко m3u листе.
2. проблем је до министре и то сам неколико пута синоћ и јутрос написао у групи

koliko je meni poznato ne

Postoji jedna koja se zove Smart STB, ne znam kakva je ali trebalo bi da ima funkciju istu kao i STB Emu za android.

radi tako da ti prodavac ubaci podatke, n emožeš ti ništa sa njom da radiš

Da li neko zna kako ubaciti listu u MAG256?

Nisam se dobro izrazio. To znam, ali sam ti objasnio na pm, sta me muci :)

Koji IPTV preporučujete? Znam za mp4balkanclub ali da li ima još neki a da je stabilan i pouzdan?

Sto se domacih listi tice, tvviet daleko najbolji, postoji tu jos dosta domacih lista ali velika vecina njih koristi isti izvor strimova ili su reselleri, sve zavisi sta hoces, ako hoces nesto da radi za malo para onda gotit, a ako te zanima samo sto bolji kvalitet onda tvviet

Mp4balkan, dobra zabava, gmedia, bitka, Evelin, ott global.

Babazu i Art najbolje al kontakt ne znam ..

Poslednja izmena:
Edit prošao...
Plus računaj ako uzmeš pretplatu mp4balkan možeš da dobiješ extra jednu ili dvije konekcije ako ti je potrebno.

Mp4balkan stabilna. Svi balkan kanali poredjani po zemljama. Pokriveni i sport i film i muzila. Plus video klub sa prevodom i domace serije

ja sam uzeo od mog sugradjanina zove mu se Balkan Star IPTV.
Ne secka mi i zadovoljan sam generalno sa ponudom.

Ja sam od tih što se reklamiraju na KP i Facebook/Instagramu sreo samo one što preprodaju kineske liste i razne muljatore.

Zato sam i uzeo nije kineska,a ako mi nešto mulja ima da ga vezem za kola i vučem po celom Pančevu.
Nema kuda da mi pobegne :D

Дајте за тај Mp4balkan адресу и порт. Може на ПП, наравно.

Džaba ti, lista ide samo na m3u.

A user i pass ćeš pogoditi nikad.

P.s. to drže ljudi što se jako dobro razumiju u skeniranje 😊

Džaba ti, lista ide samo na m3u.

A user i pass ćeš pogoditi nikad.

P.s. to drže ljudi što se jako dobro razumiju u skeniranje 😊
Смеш ли да се кладиш? Мислиш да ја само имам ове портале на МАК адресу?
То шта ја делим је једно, а шта имам је друго.

Смеш ли да се кладиш? Мислиш да ја само имам ове портале на МАК адресу?
То шта ја делим је једно, а шта имам је друго.
Poslaću ti na pm url i port pa se Igraj, možda i uspiješ ko zna 😄
Nemas ti pojma sta sve Sale moze....😏
Probija u panele 😄
Kakve veze ima sto je m3u, sve se moze bruteforcati, na mac se ide jer je lakse zbog wordliste, barem meni 😁
Možda zato što ima 16 miliona macova i tu ti je pogodak zagarantovan, a user i pass koliko voliš.

Imaš server gdje ti je user i pass samo brojevi al to nije slučaj kod domaćih

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno