Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbor kvalitetnih IPTV aplikacija na Smart TV os-u nije finesa. SmartIPTV na Tizenu je ok i ništa više. Pun je bagova. (Koristim RD listu.) Na androidu je nešto bolje, ali i dalje je to daleko od kvalitetne aplikacije. Uz nekoliko novih opcija i ispeglanim bagovima bi za mene bio bolji i od TiviMate. Ovako, za android izađe jedno do dva ažuriranja godišnje uz neke sitne ispravke, a Tizen aplikacija je od pre 2 godine i ne verujem da će se dalje razvijati.
Ja ne znam kako one autore IPTV aplikacija na Tizenu nije sramota naplaćivati, a aplikacija im nema najosnovniju opciju za dodavanje EPGa.

Šta vredi kad ne radi, tj. ako IPTV provajder nije registrovan kod njih, neće ni raditi. Ja sam probao na jednom Samsungu da ubacim RD listu u IPTV Smarters pro, ali nije htelo.
Na androidu ista aplikacija radi bez greške.
Sa Samsungom i Tizenom mrka kapa za IPTV. Jedino SmartIPTV radi kako tako, ovo ostalo što sam probao je smeće.
Da, vidim da ne radi. Bez veze.
Ostajem primarno na android verziji, navikao sam na nju.
Meni na Tizenu i ta SmartIPTV baguje. Izgubi se lista kanala, ostanu samo oni koji su u omiljenim, pa onda moram ponovo na sajt da učita ponovo listu. To se dešava kod rođaka kome sam nariktao listu (gotit, ono 22 evra za godinu) a njemu treba samo zbog formule 1. Ali obzirom da sam mu u omiljene ubacio sve one kanale na kojima ide formula njemu taj bug i ne smeta ...

Kako je razlika samo 10 eura, koja je bolja kupovina od dve gore pomenute?
Nećeš pogrešiti bilo koji da kupiš. Imam i jedan i drugi. Meni je Chromecast with Google TV bolje 'legao' zbog Google Play prodavnice. Lakše sam došao do nekih aplikacija nego na Fore Stick-u. Ali to je samo moj subjektivni osećaj.

Zato će ovaj Xiaomi TV Stick 4K biti najbolja opcija za manje iskusne korisnike.
Navikli ljudi na Google Play Store :)

Мислим да тема о Ћоми боксевима и штапићима постоји па тамо наставите причу о истим. Када се већ ми из Шилд секте придржавамо тога, могу и остали.
Хвала на разумевању и немојте замерити.

Izbor kvalitetnih IPTV aplikacija na Smart TV os-u nije finesa. SmartIPTV na Tizenu je ok i ništa više. Pun je bagova. (Koristim RD listu.) Na androidu je nešto bolje, ali i dalje je to daleko od kvalitetne aplikacije. Uz nekoliko novih opcija i ispeglanim bagovima bi za mene bio bolji i od TiviMate. Ovako, za android izađe jedno do dva ažuriranja godišnje uz neke sitne ispravke, a Tizen aplikacija je od pre 2 godine i ne verujem da će se dalje razvijati.
Ja ne znam kako one autore IPTV aplikacija na Tizenu nije sramota naplaćivati, a aplikacija im nema najosnovniju opciju za dodavanje EPGa.
Ovo sto ja poznajem ljudi većini sluzi za sport i videoteku, koriste SmartIPTV aplikaciju i nisam čuo neke žalbe, sa EPG imas problem i kod kablovskih operatera tako da je to opet priča o finesama. Konkretno mislim da je gledanja TV kanala malo prevaziđena priča, za neki sport OK, a ovo ostalo je daleko otišlo od "Bolji život" ere.

Ovo sto ja poznajem ljudi većini sluzi za sport i videoteku, koriste SmartIPTV aplikaciju i nisam čuo neke žalbe, sa EPG imas problem i kod kablovskih operatera tako da je to opet priča o finesama. Konkretno mislim da je gledanja TV kanala malo prevaziđena priča, za neki sport OK, a ovo ostalo je daleko otišlo od "Bolji život" ere.
Koje druže finese kad EPG na Tizenu čas 'oće, čas neće da učita. SmartIPTV je jednostavno loš na Tizenu. Radi on, ali je to daleko od dobrog. Na androidu je to dosta bolje. Od svih aplikacija koje sam probao na androidu, SmartIPTV najbrže prebacuje kanale. (Na TiviMate se i ne sećam kad nije hteo da učita EPG.)
Finese su milion opcija kao što ima npr. OTT Navigator i sl. Ima kome to odgovara, ali meni to ne treba. Bitno mi je da je pregledno, da lepo učita listu kanala, EPG, da ima mogućnost odabira titla i eventualno vraćanje programa.

Kad sam uzeo samsung tv prva app koju sam platio je Smart IPTV jer sve ostalo iz siromašne ponude nije dolazilo u obzir. Radio je posla neko vreme dok nisam dobio box. Trenutno ga maltene ni ne palim jer je trom, nepraktičan, epg tanak, gledanje unazad ne postoji kao opcija....jednostavno je prevaziđen. Bilo kakav box i onda ti je jasno koliko je ovo što nude u prodavnici na tv smeće.

Postoji gledanje unazad ali je to toliko iskomplikovano da se i ne isplati cackati, jer se mora petljati po m3u listi.

Koje druže finese kad EPG na Tizenu čas 'oće, čas neće da učita. SmartIPTV je jednostavno loš na Tizenu. Radi on, ali je to daleko od dobrog. Na androidu je to dosta bolje. Od svih aplikacija koje sam probao na androidu, SmartIPTV najbrže prebacuje kanale. (Na TiviMate se i ne sećam kad nije hteo da učita EPG.)
Finese su milion opcija kao što ima npr. OTT Navigator i sl. Ima kome to odgovara, ali meni to ne treba. Bitno mi je da je pregledno, da lepo učita listu kanala, EPG, da ima mogućnost odabira titla i eventualno vraćanje programa.
Finesa je da mi ne treba EPG, imam tako i kablovsku pa mi EPG ne prikazuje adekvatne satnice, tako da mi je to manje bitna stavka. Skrece se sa teme, ljudima box ne služi isključivo za IPTV, a dosta mi je lakse nesto pustiti preko TV aplikacije nego preko boxa. Tipa aplikacije koja vecina ljudi koristi EON, Netflix/HBOGO, You Tube. Jos je kod mene TV Samsung star preko 5 god, a imao sam Mi box S i sada GT king, ono sto sam probao u praksi su nevidljive razlike u pokretanju i radu nabrojanih aplikacija poredeci box i TV.

jel neko zna za kvalitet ovih listi

portal.geniptv.
iptveuro7.club
viviptv.com

Da ne bi davili temu, imas google, jako je jednostavno.

Ako vam Nordic ne radi u Tivimate sa ultratv linkom, onda radi sa sverigeplay.tv:2095
Da ispravim samog sebe, ovo nema veze sa životom😀
Svađa Nordic liste i Tivimate je u sledećem, bar kod mene... Iako je u podešavanjima namešteno da se lista ažurira prilikom pokretanja aplikacije, to se iz nekog razloga ne dešava. Dakle mora ručno da se pokrene ažuriranje i lista odmah proradi. Juče mi je proradila posle promene domena samo iz razloga što se posle takvog editovanja pokrene ažuriranje po difoltu. Eto, pa možda nekome pomogne oko Nordic ili neke druge liste.

Da ispravim samog sebe, ovo nema veze sa životom😀
Svađa Nordic liste i Tivimate je u sledećem, bar kod mene... Iako je u podešavanjima namešteno da se lista ažurira prilikom pokretanja aplikacije, to se iz nekog razloga ne dešava. Dakle mora ručno da se pokrene ažuriranje i lista odmah proradi. Juče mi je proradila posle promene domena samo iz razloga što se posle takvog editovanja pokrene ažuriranje po difoltu. Eto, pa možda nekome pomogne oko Nordic ili neke druge liste.
da,pričali smo već o tome prije nekoliko stranica,mora se ručno napraviti update liste, dodao bi još da nije samo u tivimate nego i u ott navigatoru ista stvar

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno