Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korisno : dummy EPG sa 1 sat duration emisija, za premotavanje ;)

Molio bih da neko objasni kako kupiti tivimate app, preko tivimate companion ne ide.

I gdje skinuti novu verziju
Skidas sa playstora ili linka sve je vec postavio @Stock
A za placanje isto prosto , ja cu napisati kako sam ja odes u tvoj google nalog , mozes i preko playstora udjes google acaunt pa nadjes payments i tu dodas svoju karticu , posle se vratis u Tivimate i kliknes kupi i potvrdis sa tvojom karticomScreenshot_20220122-201344.jpg

Moze li neko da posalje neku mac iptv listu na pm,imao sam 3 liste,sve tri prestale sa radom.

Sa tivimate companion sam pokusavao stalno mi izbacuje gresku
Google Play In-app Billing API version is less than 3. Ni za jednu app nemam opciju da mogu da je kupim.

to ti je problem sa Google nalogom (verovatno Pay) a to nema veze sa ovom temom. sećam se da ima neka tema u vezi Google Pay u drugom delu foruma

Ne znam da li sam dobro upratio, ali vidim da je sad na Samsung tv (tizen) dostupna aplikacija "IPTV Smarters pro", čini mi se da je ranije nije bilo!?

Сви алтернативни домени које сам пробао пре неких 15-20 дана нису радили.

• Like
Reagovanja: gec
šteta,izgleda da ode još jedna dobra lista u nepovrat ...

Za one koji ne prate, izašla je nova verzija sfplayera sa kojom može i unazad da se gledaju kanali. Naravno, tamo gde postoji takva mogućnost.

Posto je rapid totalno u ofsajdu, prave se blesavi kao sve ok a pola kanala se raspada te je 10€ previse za takav "kvalitet", pukne film i odem na aliexpres.
Ovde sam dobio listu od clana da probam kakve madjare imaju, na osnovu web adrese potrazio prodavca na aliju, koji je sakrio ponudu medju box ponudama, trazio test, dobio i vidim da se lista poklapa i uzmem godinu dana za 30€.

Ne znam da li sam dobro upratio, ali vidim da je sad na Samsung tv (tizen) dostupna aplikacija "IPTV Smarters pro", čini mi se da je ranije nije bilo!?
Šta vredi kad ne radi, tj. ako IPTV provajder nije registrovan kod njih, neće ni raditi. Ja sam probao na jednom Samsungu da ubacim RD listu u IPTV Smarters pro, ali nije htelo.
Na androidu ista aplikacija radi bez greške.
Sa Samsungom i Tizenom mrka kapa za IPTV. Jedino SmartIPTV radi kako tako, ovo ostalo što sam probao je smeće.

Изгледа да је једино универзално решење за све СМАРТ платформе - купити андроид бокс.

Jednim uređajem se reši i IPTV i Kodi/Plex, a i cena je zaista povoljna, za 40-60 evra mogu da se nađu potpuno funkcionalni uređaji.

Za 60-tak evra može da se kupi Fire Stick 4k, za 70-tak Chromecast with Google TV. Investicije na duže staze

Samsung TV preko 5 godina pa ima i SmartIptv, Netflix, HBOGO, Plex, You Tube. Ovi današnji TV isto tako vecina ima te sve apk u ponudi, sto je za neko normalno koristenje sasvim dovoljno. Kodi i ostali dodaci su već za "akrobacije".

Imam Samsung sa Tizenom. TiviMate je daleko bolji i funkcionalniji od SmartIPTV. To i Kodi su mi dovoljan razlog za dodatni uređaj. A onda i striming servise puštam preko Firetv (Netflix, Prime, Viaplay, Youtube...)

To su sve neke finese, sa dobrom listom 90% ljudi ce reci da je SmartIPTV sasvim OK. Ne vidim potrebu puštanja preko nekog uređaja ako mi aplikacija ima već na TV, a sa druge strane tesko da ce i preko uređaja nesto "vidljivo" bolje raditi, pogotovo na Tizenu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno