Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ispravim samog sebe, ovo nema veze sa životom😀
Svađa Nordic liste i Tivimate je u sledećem, bar kod mene... Iako je u podešavanjima namešteno da se lista ažurira prilikom pokretanja aplikacije, to se iz nekog razloga ne dešava. Dakle mora ručno da se pokrene ažuriranje i lista odmah proradi. Juče mi je proradila posle promene domena samo iz razloga što se posle takvog editovanja pokrene ažuriranje po difoltu. Eto, pa možda nekome pomogne oko Nordic ili neke druge liste.
I jos mnoge liste isti problem

Одавно се ништа није делило. Да разбијем монотонију, дели се mag.123tv.to. Услови су стари - дакле, минималан број порука на форуму је 100, а свако ко се јави на ПП добија по 5 мак адреса. Напомињем да немају сви макови све канале у понуди а ја баш толико докон нисам да проверавам шта који има од канала.

Pa ja ovu verziju koja bi trebalo da se plaća, a i ne mora☺️, nisam ni skidao sa GP

Ott navigator skinut sa play store. Trenutno ili trajno videcemo.
Auu. :( Samim time nije moguće ni Premium aktivirati? Sad sam probao na tabletu, uradio Clear data, ne mogu aktivirati Premium jer ide preko G Play Restore purchase neku grešku izbacuje. Baš zato TiviMate i ima Companion app. Ne vidim rešenje za ovo osim da i autor OTT Nav. napravi svoj Companion app, pa da onda kupimo OTT Nav, ponovo. :ROFLMAO:

Društvo, može li pomoć oko mag.123tv.to? Uredno iskenirani mac-ovi, učitaju se liste, ali nijedan kanal ne otvara ni u jednom plejeru. Probao i sa VPN-om, ali bez uspeha.

tgJ7LE3.png

Zanimljivo dugo vremena mi nordic lista nije mogla raditi bez VPN-a i zezanja, evo zadnja 2 dana radi bez problema.
IP isti, ne bih znao šta se promenilo :)

Dobar dan drustvo. Koristim vec duze vreme mag resivere 256 i 322 modele, pa mi treba preporuka za neku dobru listu koja se placa, a da ima opciju premotavanje kanala od 3 do 7 dana unaazad? Moze i strana iptv ponuda, jer verujem da je bolja sto se tice cene-kvaliteta.

Podigao sam svoj server u lokalu da ne prebacujem bezveze na hosting kako bih probo da omogucim opciju snimanja na listi koju sada imam i placam, ali mora da se zakupi jos jedan server koji bi radio kao snimalica i i bio povezan sa ministra portalom. Tako da je bolja opcija da se uzme vec gotova lista koja podrzava tu opciju.

Ja sam skenirao i isprobao ne znam ni sam koliko macova global telecoma u sfvipu i nisam imao uspjeha pa sam odustao 😀 ip mi je iz bosne a vecina macova su hr klijenti, vpn nisam probao jer mi to nije stalno rijesenje

I ja sam isto, zato i pitam da li je neko uspeo, jer ni ja nisam. Izgleda imaju najbolju zaštitu, jer i u SFVipu i Stalkeru ide u loading u beskonačnost, tj. vidi da kanala ima,i kad treba da pusti onda ide u beskonačan loading.A koji je približno najsličniji portal kao što je global-telecom.eu?

Ja koristim placenu listu i gledam preko siptv. Naravno moras da kupis jednokratno za svaku mac adresu pristup. Jel neko probao da podigne svoj server? Ja sam podizao ministra i xtream codes.

Ekipo dali vi koi koristite nordic listu imate od vreme na vreme problema sa arene sport premium? Recimo radi sve ok i onda poce loading na koi sekund i tako u krug

Ott navigator sam od sebe poslednjih par dana zumira gornju levu četvrtinu ekrana i koju god razmeru slike odaberem (16:9, wide itd), opet se ništa ne menja. Jel imao neko takav problem? Probao sam par servera i opet isto..

Dobro Vece svima,

Ja iz CH zelim da gledam srpske kanale pogotove sportske kanale kao arena sport i tako dalje. Imam jednog djecka iz srbija, koji mi salje m3u linije za IPTV Applikaciju za moj iphone i apple tv. Medjutim uvek nesto slika trza, pa ponekad linije opet ne rade sto su blokirane, pa dobijam opet nove.

Imali neko iskustva stime? Video sam i da ima iptv srbija gdje se moze kupiti linie za 12 meseci. Upravo sam testiru test liniju i do sada sve bez problema radi. Ili ima mozda sta bolje bez prekida i da se ne treba uvek menjati m3u linije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno