Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina je negdje u sredini. Oni koji imaju (ko fol znaju) i trebaju pomoći sa tim što je razumljivo da se sve ne dijeli jer je kontraproduktivno. Ovi koji nisu u priči ne mogu očekivati da se sve podijeli i da je neko "dužan" da ih neko nauči pecati a ne da im stalno daje po jednu ribu. Iritantno je na jednoj strani previše ..rčenja a na drugoj previše pasivnosti.

Oni koji imaju (ko fol znaju) i trebaju pomoći sa tim što je razumljivo da se sve ne dijeli jer je kontraproduktivno.
Kontraprodiktivno?:rolleyes: Znaš li ti koliko ljudi skenira samo u Srbiji, a kamoli u svetu? Ispade, da samo pojedinci imaju ekskluzivno pristup nekim listama i niko drugi, jer su, zamisli, oni uspeli da iskeniraju username-ove i password-e koje niko nije, pa ih čuvaju samo za sebe, pošto ako ih podele, biće momentalno provaljeni i ugasiće se lista. Pa ljudi, zar ne razumete da je to večita igra mačke i miša. Nečiji posao je da skenira, a nečiji da tome stane na put i tako u krug. Liste traju koliko traju. Kad se ugase, idemo Jovo nanovo. Kao što sam već rekao, ja sam nabo neke javne MAC-ove i liste traju već godinu dana. Nema nikakve garancije da neću biti provaljen, pa sve i da jedini imam login parametre, jer nekome pripadaju. Jednostavno, tuđi su. Postoji gomila višekonekcijskih lista koje “mogu” da traju duže, ali svakako ne postoji garancija, podelio ih svima ili ne. Što je više različitih lista u opticaju i više username-ova i passworda, veća je verovatnoća da će se ljudi nasumično rasporediti i da će duže trajati, nego kad se svi uhvate za jedan te isti username i pasword. Zato podeliš spisak sa stotinama koje iskeniraš i vuk sit ovce na broju.:p
U svakom slučaju, oni koji nesebično dele liste i prenose svoje znanje su Robin Hudovi modernog doba.;)

Ove liste skoro iste potpuno ogromne do 60 mb. Ni jedna nema xxx kanale, ima li neka lista od 5 mb? Znam da se moze urediti u neotpadu ali onda nije link i ne moze se azurirati..

Shomi, koliko god ti mislio da je to škrto nije to baš tako, po onoj narodnoj nije svačije kroz selo pjevati. Naveo sam kao primjer Art a ima ih još koje su na isti način postale nedostupne i pored toga što imaš sve neophodno. Sad svaka ozbiljnija lista ima neku određenu zaštitu: token, geoblokada, blokada određenih plejera, user agent, seial namber, ID clienta i tako redom.

Ma opušteno, uopšte ne ulazim u to, da li je škrto ili ne. Svako ima pravo da radi po svom nahođenju. Poštujem svačiji izbor. Nego napravi se oko toga tolika filozofija, da ću se stvarno, ukoliko uhvatim malo vremena, posvetiti tome, da baš vidim šta je tu toliki bauk. Toliko tutorijala, skripti, configa ima po netu, pa stvarno ne razumem što neko ko je već u tome, ne bi lepo podelio sa svima upustvo, korak po korak i zaista, kako reče @disha_m, dobije odlikovanje.
Ja konkretno, u slobodno vreme, prevodim filmove i takođe koristim razne alate, volim to i dosta sam vremena utrošio kako bih sve savladao (uglavnom po sistemu, probam i vidim šta se dešava kako bih razumeo šta određeni alat radi i po kom sistemu funkcioniše, uostalom to je i @СалеКојот spomenuo), pa ko god me je nešto pitao, oberučke sam mu izašao u susret, jer nisam ja izmislio toplu vodu. Takođe, delio sam titlove i šakom i kapom, mnogi moji prevodi se vrte u video klubu dotičnih IPTV listi, naravno, postavljeni bez mog odobrenja iako su autorski. Meni za jedan prevod treba mnogo više vremena, nego klik na dugme SCAN. Pa šta, javno sam ih postavio, kako bih pomogao drugima, to je bio moj izbor,
ali nažalost, nismo svi isti.

Niko nije duzan da bilo koga uci niti da djeli liste, sve je stvar dobre volje tog nekoga, ja volim da pomognem i da omogucim da gleda kanale nekome ko mozda nema uslova da plati pretplatu za neku kablovsku/satelit/listu, sad ne djelim ni ja neku ekskluzivu ali ako nemas nista dobro dodje i to, e sad ako se neko pravi budala i trazi iz cistog hira neku jacu listu sa 4k kanalima, 50fps, to je vec bezobrazluk i za takve kazem - plati pa se klati ili zagrij stolicu listaj forume, nauci da skeniras pa sam sebi sve to omoguci 😀

Pozdrav momci, testirao sam par listi sa alija, neke nemaju arene premium neke bez našeg prevoda u videoteci i najbolja mi je megaott

Arene premium su tu pod arenama 1 2 3, prevod ima u vidu videoteci

Samo me zanima je li ok ovaj prodavač overseas-tv store?

Ili ako imate neku koju koristite pa da i tu testiran, probao sam nekih 4-5 ova mi se čini najbolja

Jel ima neko neki stalker portal server za skeniranje da mi pošalje, a da ima arene premium na njemu?

Pa spominju se kroz iskustvo korisnika a ti si ovde napravio reklamu i nudiš kontakt. Kontaš? :) Ta objava ti je 90% reklama a 10% iskustvo sa istom. Takvu procenu barem ja imam a vidim i ostali. Možda ti nije bila namera ne shvati nikog pogrešno ali tako izgleda. A svakako da je nekog interesovao kontakt pa poslao bi ti PM i tražio isti.
Da, tu si potpuno u pravu samo ko razume shvatiće da sam izneo utiske za listu koju sam testirao, kupio i gledam. Znači nikakva reklama već utisak.

Ako bi dobio jos jedan ban, bio bi permanentan.
To " ko razume shvatice " necu da vidim ovde, tacnije nigde na forumu, pogotovo da se pise " kontakt na pm " za placene liste.
Vise ne gledam kroz prste, finalna opomena.

Haha proradi mi ponovo client portal lista posle skoro nedelju dana. Malo pre probao na TiVi Mate bezveze rekoh ajde da vidim kad ono ukljuci se i radi :D

Valjda ce da potraje :)
Да потврдим - раде стари сервери како на МАК, тако и m3u листе.

Pozdrav, moze neka preporuka za iptv liste .Mene zanimaju sportski kanali.Znaci lista da obuhvata što više kanala.

Pozdrav, moze neka preporuka za iptv liste .Mene zanimaju sportski kanali.Znaci lista da obuhvata što više kanala.
Iskreno probao sam u zadnjih 3-4 dana oko 15 listi, 90% ih ima sve od sporta što i meni treba pa i previše, od arena premium, NBA LP, sky, bein ma šta pomisliš, bukvalno uzmi par testova i vidi kako ti radi, jer kad otvoris listi bukvalno to su 3-4 samo na više prodavnica na aliju

Ja već ganjam.VOD sa našim prevodima i to je već malo komplicirano, efun store mi je za to bio najbolji ali jedini su bili koji nemaju premium arene
Još jedni nisu ih imali ali sam onda shvatio da su one pod arenama.1 2 3 ubačene samo ime fali premium u imenu

Nadam se da će ovaj dodati premium jer je za starijeg člana porodice pa ta videoteka bi značila itekako 😁

Negde sam pročitao za aplikaciju od Duplexplay tima ( jer Duplex aktivacija više ne može da se produži), i sad se ubih tražeći. Zna li neko koja je aplikacija u pitanju? Mislim na aplikaciju za smart tv LG ako je bitno.

Nije mi poznato
Meni je još aktiviran

I meni je, ali se odavno vodi kao napušten projekat, ekipa je sada prešla da pravi Ibo player (upravo sada nađoh), ali nema ga u store-u za moj tv, tako da sad treba tražiti alternativu ako stvarno ne bude mogla da se produži aktivacija.

Samo da pitam za liste preko ali expresa.Kada je kupim da li treba da pošaljem poruku vlasniku ili se automatski aktivira.

Samo da pitam za liste preko ali expresa.Kada je kupim da li treba da pošaljem poruku vlasniku ili se automatski aktivira.
Zavisi na kojem playeru ces gledati tu listu a i na kom uredjaju (pc, android box, smart tv). Moj savet je da pre kupovine malo istrazis na netu nacine na koje se iptv liste gledaju pa tek onda da se odlucis za kupovinu. Obicno prodavci daju username i password i naravno adresu servera to se sve unosi u opcijama playera (Xtream codes), neki prodavci preporucuju svoje playere, neki daju listu u obliku fajla (m3u playlist).

Poz ljudi, ističe mi gotit krajem meseca, ne mogu da ih nađem na aliju, jel može neko da mi prosledi link na pp. Hvala unapred

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno