Ma opušteno, uopšte ne ulazim u to, da li je škrto ili ne. Svako ima pravo da radi po svom nahođenju. Poštujem svačiji izbor. Nego napravi se oko toga tolika filozofija, da ću se stvarno, ukoliko uhvatim malo vremena, posvetiti tome, da baš vidim šta je tu toliki bauk. Toliko tutorijala, skripti, configa ima po netu, pa stvarno ne razumem što neko ko je već u tome, ne bi lepo podelio sa svima upustvo, korak po korak i zaista, kako reče
@disha_m, dobije odlikovanje.
Ja konkretno, u slobodno vreme, prevodim filmove i takođe koristim razne alate, volim to i dosta sam vremena utrošio kako bih sve savladao (uglavnom po sistemu, probam i vidim šta se dešava kako bih razumeo šta određeni alat radi i po kom sistemu funkcioniše, uostalom to je i
@СалеКојот spomenuo), pa ko god me je nešto pitao, oberučke sam mu izašao u susret, jer nisam ja izmislio toplu vodu. Takođe, delio sam titlove i šakom i kapom, mnogi moji prevodi se vrte u video klubu dotičnih IPTV listi, naravno, postavljeni bez mog odobrenja iako su autorski. Meni za jedan prevod treba mnogo više vremena, nego klik na dugme SCAN. Pa šta, javno sam ih postavio, kako bih pomogao drugima, to je bio moj izbor,
ali nažalost, nismo svi isti.