Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TiviMate IPTV Player izašla nova verzija 4.1.0

What's New:
  • Setting for the tunneled playback on devices which support it
  • Possibility to specify User-Agent in the playlist settings
  • Possibility to create a custom recording from the program context menu
  • Possibility to select local files with the system file picker if it is available
  • Fixes and improvements

OTT Navigator IPTV Player izašla nova verzija 1.6.6.9

What's New:
  • New multi-column layout optimized for remote controller
  • More options on player interface and menu visuals
  • Media library: automatic recently added filter
  • Improved folding duplicate channels
  • Optimized for huge lists
  • Pin category to the main screen
  • Manual adding stream link
  • More themes
  • And lots lots more

Evo upravo je 2399,00😁😃👍 mislim na Tivimate lifetime

Je l postoji mogućnost nekako iz Srbije da platim paypalom?

Probao sam RD listu, mala je, malo nešto kanala ima, ali ima ono što meni treba. Ono što mi se ne sviđa je to što dečko odgovara na mail jednom nedeljno. Ne daj bože da ti treba hitno nešto.

Jel ima neko ideju zasto kod drugara nece iz neke test liste da otvori nijedan kanal? enigma2 je u pitanju, probao sam posle tu listu kod mene, radi normalno, sve instant otvara. Kod njega nece, kao da net nema...a ima, sve sam preko Anydeska ubacio...vidi listu kanala, ali nista ne otvara.

Lista je prevedena u Bouquet sa JediMakerXtream ili se koristi direktno pomoću Xstreamity?

Za instalaciju se koristi script? Možda je različit enigma2-os, serviceapp... blokiran port :unsure:

dmtn/vipmax je objavio da trpe veliki dos napad i zato imaju velike probleme u radu servera

А шта плачу... Скенирао сам их само пола сата. 😁

Jel ima neko ideju zasto kod drugara nece iz neke test liste da otvori nijedan kanal? enigma2 je u pitanju, probao sam posle tu listu kod mene, radi normalno, sve instant otvara. Kod njega nece, kao da net nema...a ima, sve sam preko Anydeska ubacio...vidi listu kanala, ali nista ne otvara.
Koji box ti imas a koji on, koji imidz ti imas a koji on?
Dal' mu radi lista na bilo kom drugom uredjaju a da nije enigma?
Mozda mu je ip blokiran kod davaoca ...

Prvi put dečko uzima iptv, nije blokiran sigurno. Mislim da mu je openpli image, i kod mene je isto. Nemamo doduše isti risiver, al ne kapiram kakve sve ovo veze ima, trebalo bi svakako da radi.

Prvi put dečko uzima iptv, nije blokiran sigurno. Mislim da mu je openpli image, i kod mene je isto. Nemamo doduše isti risiver, al ne kapiram kakve sve ovo veze ima, trebalo bi svakako da radi.
To da li je blokiran ip kod davaoca ne mozes nikad da znas, mozda nije zbog njega ...

Kao sto je receno probaj da ubacis listu u Xstreamity ili XC ako i dalje ne radi eliminisite enigmu pa probajte sa pc-a ili neceg drugog.

Radi preko VLC-a. Uzecu sutra risiver od njega da probam da provalim o cemu se radi.

Citam ovu teme , nisam se jos zezao sa iptv listama ,medjutim pred obnovom ugovora sam kod MTS-a,i racunam da li ima ustede ako uzmem samo njihov net a tv prebacim na neki drugi provajder putem iptv liste.Na test uzimam S.global listu koja je ok ,kvalitet tokom testa je bio o.k medjutim cena za 2 tv i kad sracunam sam box 3 paket ispada usteda od nekih 300-400 din. na mesecnom nivou .E sad u listi su kanali koje bih kod MTS-a dodatno morao da platim,i kad sracunam ukupno bih usteda bila oko 1000 din.Medjutim glavni problem mi stabilnost iste ,da li ce to uvek fukcionisati ,sam iris tv mi radi odlicno i do sada nisam imao ni jedan problem sa njim.Da li je neko njihov korisnik i da li zadovoljan sa njihovom uslugom?

Ja bih isao na iris, 1000 din je malo za mirnu glavu.
Ovde nikada ne znas da li ce uvek 100% raditi, ako ti je bitan tv.

Na Tivimate free aplikaciji nije moguce otvoriti videoteku liste?

Poslednja izmena od urednika:
To da li je blokiran ip kod davaoca ne mozes nikad da znas, mozda nije zbog njega ...

Kao sto je receno probaj da ubacis listu u Xstreamity ili XC ako i dalje ne radi eliminisite enigmu pa probajte sa pc-a ili neceg drugog.
Doneo sam risiver kod mene. Nece ni kod mene da radi. Tako da mozemo da otpisemo slab net ili port kao uzrok. U pitanju je Dreambox 800HD SE sa OpenPli 2.1 image-om na sebi.

To prastaro, sto odma' ne rece, ko zna da li moze da radi na tome.

Probaj eventualno preko pluginova koje smo ti rekli.

Nemam pojma kakav je to "fensi" interfejs, meni je ovaj ******, niti jedan film nema "poster". Ko zna od cega to sve zavisi.

Pa zavisi od provajdera naravno :D Dosta tih ex-YU provajdera/pirata ni ne implementira taj Xtream Codes API kako treba... (tipa uopšte nisu razdvojili filmove od serija = "get_series_categories", "get_series" actions vraćaju šipak).

Fensi interfejs = izdvojene sekcije Movies i Shows, i epizode serije grupisane u sezone... posteri i opisi bla bla bla. Starije verzije TiViMate pre uvođenja toga su "podržavale VOD" u smislu da su i filmove i serije prikazivale kao live TV kanale. Znači ono kao kad bi m3u playlistu otvorio i bilo kom player-u.

Prvo je dodat VOD preko Xtream Codes API pa je posle nekoliko verzija dodata podrška i za VOD preko Stalker / Ministra.

Постер зависи од листе.2021-11-2922.43.133970110449649063064.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno