Pa naravno da nema nikog u USA, zato i pitam da li je neko od forumasa zainteresovan da mi ga donese (ovaj novi video od 80Gb) i po kojoj ceni jer mi nepada na pamet da ovim domaćim lopovima dobrovoljno dajem 100€ tek tako. OK, iPod je iPod ali ja nisam zaluđen u njega i zato vodim računa i koliko plaćam, ovako ću radije izeti Sony-ja NWZ-A818.
A, jel'te ljudi, ima li negde da se nabavi maska za ipod, ovaj 5.5 gen, od 30gb?
Ako ne, da li ima da se poruci sa nekog sajta(po mogucstvu da je iz evrope) da isporucuje kod nas?
Buahahah, ovi na ovom sajtu nisu normalni, traze za front cover housing, 43$, kao fora sa isporukom.
A u ovu cenu upada isporuka u U.S., ko zna kolika je jos cifra za Evropu.Strasno
E što nisam doplomata, oni ne plaćaju porez i carinu ...
Iako izgleda da samo ja postujem na ovoj temi, iz sledecih redova cete i zakljuciti zasto...
Danas sam postao ponosni vlasnik (dosta izgrebanog) ipod-a 5.5gen(valjda) 30gb, bele boje, pa reko cisto da se pohvalim.
135 + sto cu morati da se otvorim za neke sluske...
koja budala ti prodade tako jeftino? Nego ako hoces ono za 47 mozemo nesto da organizujemo
Nažalost ništa konkretno ti nemogu reći, samo znam da imam posebnu stavku u fiskalnom kompu za diplomate, oni podnose neku posebnu potvrdu i oslobađaju se svih taksi, a i bio mi je jedan pre neki dan, davio me koliko će mu izaći cena bez državnih dažbina... Samo znam da sigurno ne plaćaju PDV od 18%.Cekaj,cekaj,cekaj...polako...imas li neke detaljnije informacije kako to funkcionise za diplomate?
koj softver da instaliram na ipod video 30gb sa podrskom za FLAC? ekvilajzeri i ostala ****** mi nisu potrebni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari