Kamera je meni licno bolja od S8+. Baterija mislim da je manje vise ista jer je tesko to usporediti. Ekran - brat drzi stalno default mod boja pa vidim po fotkama svojim da nije dobro po skin tones. Inace kome je ekran od iP6/6s/7/8 mali definitivno X nije za njega - ekran je samo malo siri, a visi, pa ako vam treba veci ekran S8+ ili iP8+. Ono sto me nervira kod samsunga je halo efekat edge ekrana koji mi je prevelika distrakcija. Za UI zavisi da li si navikao na iOS ili Android, a ako si mislio na UX meni nedostatak home dugmeta ne smeta...Kamera, utisci u radu, baterija, ekran, kakav je ui, posto je izbaceno home dugme? [emoji16]
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Reci mi gde to ima S8+ duplo jeftinije da se kupi?Lazo Lazo... Hrabar si ti decko. Izjaviti da je nesto duplo jeftinije od jabuke a bolje u ovoj temi... Bojim se da te ne razapnu![]()
Ja bih voleo da probam ovaj model, mozda se i dokopam jednog primerka
Sent from...
Taj problem od 10-ke traje. Nije im primarno da reše. Ne znam kako je bilo ranije na 9,8,7,6...U settings/cellular kad se skroluje lista aplikacija upadljivo se vidi stuttering.
Sinoc malo cackao 2 primerka, na oba isto. Poslednji sw.
Znaci ako mi neko corne telefon i zamoli me da sacekam koji sat da napravi masku da ga otkljuca pomocu mog lica moji podaci su ugrozeni? Seems legit...Vijetnamci se sprdaju sa Face ID part 2
https://www.kitguru.net/lifestyle/m...-id-security-as-the-iphone-x-is-bested-again/
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Znaci ako mi neko corne telefon i zamoli me da sacekam koji sat da napravi masku da ga otkljuca pomocu mog lica moji podaci su ugrozeni? Seems legit...
Settings/wallpaper/ odaberi wallpaper i klikni na still
Nasao sam imam jos jedno pitanje...kada gledam displejiz ugla bilo kog preliva se plava boja..postoji li mogucnost iskljuciti to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari