Šta je novo?

iPhone X

Lazo Lazo... Hrabar si ti decko. Izjaviti da je nesto duplo jeftinije od jabuke a bolje u ovoj temi... Bojim se da te ne razapnu :)
Ja bih voleo da probam ovaj model, mozda se i dokopam jednog primerka

Sent from...

Ajde ti ne bi znao to koristiti... [emoji12]

Drži se ti androida [emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kamera, utisci u radu, baterija, ekran, kakav je ui, posto je izbaceno home dugme? [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Kamera je meni licno bolja od S8+. Baterija mislim da je manje vise ista jer je tesko to usporediti. Ekran - brat drzi stalno default mod boja pa vidim po fotkama svojim da nije dobro po skin tones. Inace kome je ekran od iP6/6s/7/8 mali definitivno X nije za njega - ekran je samo malo siri, a visi, pa ako vam treba veci ekran S8+ ili iP8+. Ono sto me nervira kod samsunga je halo efekat edge ekrana koji mi je prevelika distrakcija. Za UI zavisi da li si navikao na iOS ili Android, a ako si mislio na UX meni nedostatak home dugmeta ne smeta... :)
Stvar je prosta - odaberi na osnovu toga koji OS vise volis jer su oba telefona jako dobra i brza :)

Lazo Lazo... Hrabar si ti decko. Izjaviti da je nesto duplo jeftinije od jabuke a bolje u ovoj temi... Bojim se da te ne razapnu :)
Ja bih voleo da probam ovaj model, mozda se i dokopam jednog primerka

Sent from...
Reci mi gde to ima S8+ duplo jeftinije da se kupi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gdje god hoćeš. Kamara ih na OLX.ba oglasima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja sam odustao od X modela ovaj put, prosledicu ga zeni, sacekacu dogodine da izbace Plus verziju, ovako ne zelim da idem na manji ekran u odnosu na sta sam koristio do sada, na stranu sto me X nije nesto preterano odusevio kad sam ga probao.

U11 via TT

U settings/cellular kad se skroluje lista aplikacija upadljivo se vidi stuttering.
Sinoc malo cackao 2 primerka, na oba isto. Poslednji sw.

Hvala ljudi na iskrenim komentarima. Meni ste pomogli sa odlukom da definitivno preskocim X model.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Pa nije to savet :)
Generalno je vrlo interesantno probati, i iskusiti, konacno nesto drugacije. Samo je pitanje da li ti je finansijkso opterecenje vredno toga ili ne.

Takodje mislim da ce se i meni ukupan utisak dosta popraviti kada se aplikacije koje koristim konacno srede i prestanu da izgledaju ovako tuzno za crnim ivicama.
Inace Face ID se stvarno primeti kako uci i vremenom radi bolje, sada je fantastican, svaka mu cast kako radi.

U settings/cellular kad se skroluje lista aplikacija upadljivo se vidi stuttering.
Sinoc malo cackao 2 primerka, na oba isto. Poslednji sw.
Taj problem od 10-ke traje. Nije im primarno da reše. Ne znam kako je bilo ranije na 9,8,7,6...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koje staklo preporucujete za iphone X da prekriva ceo ekran? Našao sam neko po gradu ali ima crne linije okolo stakla koje me nerviraju. Jel postoji staklo koje prekriva ceo ekran a da nema te crne linije? Prodavac kaže da nema?

Poslednja izmena:
Neces ni moci konkretno ovaj sto je poslat osim ako ne nadjes prodavca koji salje za Srbiju, posto ovaj ne salje... Takodje ocekuj da je kod gomile njih na amazonu $50 shipping za Srbiju minimum...
Zbog toga samo skuplje stvari sa Amazon(ako su znacajno jeftinije), a za ostalo eBay...

Znam da je sa Amazonom bila neka kvaka jer sam ga uvek izbegavao. Na EBay kupujem već 10 godina tako da mi je on prioritet. Valjda ima i tamo. Prvobitno u pitanju mislio sam nesto kod nas da nadjem mrzi me da cekam. Moraću izgleda da se snadjem sa ravnim staklom dok ne stigne nesto bolje.

Ovo se više odnosi na tajne sluzbe...kao u slučaju onog ajfona 5c...oni imaju resurse za tako nešto

Znaci ako mi neko corne telefon i zamoli me da sacekam koji sat da napravi masku da ga otkljuca pomocu mog lica moji podaci su ugrozeni? Seems legit...

Sad su uprostili proces od proslog puta i opet radi, nigde nisam pomenuo da ce da kradu telefone nekih starleta ili sta vec. Zna se ko bude na udaru, ljudi koji imaju kes ili informacije.

Jel zna neko kako da iskljucim ikonice, kad pomeram telefon ukoso, gore dole... kao da se ikonice pomeraju

Danas mi je stigao telefon da, onaj infrared sam video na videou iritiralo me, imam jos jedno pitanje jel postoji neka mogucnost kalibracija osvetljenja, jako se zuti ekran, a kad kliknem na true ton... bude plav

Nasao sam imam jos jedno pitanje...kada gledam displejiz ugla bilo kog preliva se plava boja..postoji li mogucnost iskljuciti to

Nasao sam imam jos jedno pitanje...kada gledam displejiz ugla bilo kog preliva se plava boja..postoji li mogucnost iskljuciti to

To ti je mana OLED displeja. Tu ne možeš ništa uraditi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Čačkao sam sad malo fon u iStyle. Baš ga je lako koristiti, stvarno mi ni najmanje nije smetao nedostatak dugmeta. Jedino rechability nisam nikako uspeo da nateram da proradi.

Mozda zato sto po defaultu nije ukljucen? :)

Nisam još pošašavio, naravno da sam prvo proverio u accessibility jel uključen. :D

Jel zna neko kako da iskljucim touch...da mi se telefon ne pali na touch kada je zakljucan

Vrh Dno