Jel realno brate, da mi non stop svetli ona infrared lampica, kako da iskljucim to... kad se dopisujem ili nesto radim na telefon iritira me zestoko
Da li je realno da si rekao da vidis infracrveni spektar svetlosti sopstvenim ocima?
Bukvalno ista misao, cak sam i napisao slican post ali ga nema iz nekog razloga...Da li je realno da si rekao da vidis infracrveni spektar svetlosti sopstvenim ocima?
Ajde jedno pitanje za vas koji ste to videli, da niste to mozda videli u video snimku a ne uzivo, posto senzori hvataju IR a nemaju npr IR filter, pa cesto IR zavrsi u zapisu [emoji4]I ja sam primeto dok sam gledao tečefon, ali sam mislio da nešto nije podešeno kako treba?
Otkud ti znaš kakav on vid ima? Nova generacija ljudi [emoji89]Da li je realno da si rekao da vidis infracrveni spektar svetlosti sopstvenim ocima?
Ne znam šta je tu super, ja sam mogao iphone 5s da nediram 2 dana i pokaže mi 48h i 8h usage
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koliko duze puni preko wireless u odnosu na obican punjac sto ide uz njega i da li moze da se koristi punjac od novih MB za fast charging?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na beti su omogucili fast wireless charging, tako da ga iznenadjujuce brzo puni.
Meni mislim da u autu sada puni isto ili brze nego punjacem koji je dosao uz telefon.
Naime, punjac uz telefon je 5W dok fast wireless charge koji su aktivirali je 7.5W, tako da nije cudno da je wireless cak i brzi.
Ono sto sam primetio je da je jako jako vazno kako telefon legne na punjac. Od toga zavisi brzina punjenja i koliko se greje telefon. Pre neki dan mi u autu stojala neka kartica u podnozju za telefon, stavih telefon preko nje. On se uzario i slabo se punio.
Radi i sa MB, zasto ne bi radio. BMW je preporucen od strane Apple-a, ali radi i sa drugim standardnim punjacima.
*U ovom slučaju je MB= MacBook, ne Mercedes-Benz![]()
Kamera, utisci u radu, baterija, ekran, kakav je ui, posto je izbaceno home dugme? [emoji16]Nisam presao, ali sam ga cackao dosta (bratov) - sta te konkretno zanima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari