Šta je novo?

iPhone X

Da pitam opet. Jel stavio neko zaštitno staklo i koje?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel realno brate, da mi non stop svetli ona infrared lampica, kako da iskljucim to... kad se dopisujem ili nesto radim na telefon iritira me zestoko

Da li je realno da si rekao da vidis infracrveni spektar svetlosti sopstvenim ocima?

Da li je realno da si rekao da vidis infracrveni spektar svetlosti sopstvenim ocima?

ima covece neku lampicu koja baca crvenkastum, ljubicastu svetlost, treperi kad god pogledam u telefon i kada radim nesto bilo sta, pojavi se lampica na svakih 2,3 minuta zatreperi

I ja sam primeto dok sam gledao tečefon, ali sam mislio da nešto nije podešeno kako treba?

Bukvalno ista misao, cak sam i napisao slican post ali ga nema iz nekog razloga...

I ja sam primeto dok sam gledao tečefon, ali sam mislio da nešto nije podešeno kako treba?
Ajde jedno pitanje za vas koji ste to videli, da niste to mozda videli u video snimku a ne uzivo, posto senzori hvataju IR a nemaju npr IR filter, pa cesto IR zavrsi u zapisu [emoji4]

Poslednja izmena:
Baš kao i daljinski upravljač. :)

• Like
Reagovanja: M J
Trenutno sam na 20%. Za sada deluje ok.
Inace popaljen mi je i location services i background app refresh za sve aplikacije.
50672f8f3a3e2ed6e8c3614e54b3613d.jpg

Super rezultat, samo je bitno da napises jel 2g/3G/4g ? Telenor mreža ako sam dobro zapamtio?

Ne znam šta je tu super, ja sam mogao iphone 5s da nediram 2 dana i pokaže mi 48h i 8h usage ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

5s, dobro nisi napisao SE... a drugo tek mu je stigao tel ne verujem da mu je bas stajao i da ga nije koristio... na 6,7 i 8 regularnim je ovo jako teško ostvarivo...

Ne znam šta je tu super, ja sam mogao iphone 5s da nediram 2 dana i pokaže mi 48h i 8h usage ;)

Ovaj usage je jedno 95% screen on time, dakle telefon nije stajao 2 dana vec je intenzivno koriscen. Takodje kao sto rekoh sve moguce je popaljeno od health, continuity, background app refresh, location services, itd. Ako na to dodas da je cesto bio slabiji 4G signal...

Realno je perfektan ako je tako, ali sam lično ubeđen da nema šanse da je 95% ukupno sot.

U svakom slučaju, najbitnije da si ti zadovoljan i da ti radi posao.

Odlicno je to,kako ce tek na plus modelu da drzi... To se ceka [emoji4]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel koristiti neko bezicne punjace? Meni u kolima radi super i bas je zgodan, razmisljam da kupim neki ali nemam predstavu koji...

Lepo izgleda taj, jos ako bude fast charge bice super, sad cu da narucim, hvala :)

Koliko duze puni preko wireless u odnosu na obican punjac sto ide uz njega i da li moze da se koristi punjac od novih MB za fast charging?

Na beti su omogucili fast wireless charging, tako da ga iznenadjujuce brzo puni.
Meni mislim da u autu sada puni isto ili brze nego punjacem koji je dosao uz telefon.

Naime, punjac uz telefon je 5W dok fast wireless charge koji su aktivirali je 7.5W, tako da nije cudno da je wireless cak i brzi.

Ono sto sam primetio je da je jako jako vazno kako telefon legne na punjac. Od toga zavisi brzina punjenja i koliko se greje telefon. Pre neki dan mi u autu stojala neka kartica u podnozju za telefon, stavih telefon preko nje. On se uzario i slabo se punio.

Radi i sa MB, zasto ne bi radio. BMW je preporucen od strane Apple-a, ali radi i sa drugim standardnim punjacima.

Poslednja izmena:
Koliko duze puni preko wireless u odnosu na obican punjac sto ide uz njega i da li moze da se koristi punjac od novih MB za fast charging?

Na beti su omogucili fast wireless charging, tako da ga iznenadjujuce brzo puni.
Meni mislim da u autu sada puni isto ili brze nego punjacem koji je dosao uz telefon.

Naime, punjac uz telefon je 5W dok fast wireless charge koji su aktivirali je 7.5W, tako da nije cudno da je wireless cak i brzi.

Ono sto sam primetio je da je jako jako vazno kako telefon legne na punjac. Od toga zavisi brzina punjenja i koliko se greje telefon. Pre neki dan mi u autu stojala neka kartica u podnozju za telefon, stavih telefon preko nje. On se uzario i slabo se punio.

Radi i sa MB, zasto ne bi radio. BMW je preporucen od strane Apple-a, ali radi i sa drugim standardnim punjacima.

*U ovom slučaju je MB= MacBook, ne Mercedes-Benz :)

Jel ste se navikli na true tone za display?

evo vec par dana me izludjuju zuti tonovi displeja i sve se mislim navici cu se ali kako iskljucim tako progledam bukvalno... mislim da su kod X nesto zeznuli na 8 je displej izgledao normalno ovde bas ne...

Iskreno ne koristim true tone ni na jednom uredjaju sto ga ima. Oci se priviknu na display meni bio to true tone ili ne, ali u situacijama gde imas mesano svetlo razlicitih temperatura ume da masi jer je pitanje koje svetlo udara u senzor.

Jel ima neko da je presao sa s8 plus na iphone x?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nisam presao, ali sam ga cackao dosta (bratov) - sta te konkretno zanima?

Na iPad pro koristim true tone... Fantasticna stvar, na ip10 primetih da masi :-D ali to je isto do ios-a :D

Nisam presao, ali sam ga cackao dosta (bratov) - sta te konkretno zanima?

Kamera, utisci u radu, baterija, ekran, kakav je ui, posto je izbaceno home dugme? [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja sam. Sta znam, i dalje mislim da je S8+ bolji ukupno.
Da je ekran na iP veci bila ni manja razlika, ovako ipak glasam za S8. Pogotovo sto je ceo ugodjaj na X i dalje u beta fazi.

Vrh Dno