Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Pa zar to nije bilo uvek za skuplje telefone, ništa novo ili grešim? Moraju da provere u kreditnom birou, jer je ipak veća rata jer nisu nimalo jeftini telefoni u pitanju. Mene brine da li mts gleda neredovnost plaćanja kod drugih operatera? Imam još jedan broj u Telenoru koji glasi na mene a uzeo sam telefon za devojku, a ona ume da kasni sa plaćanjem i po dve nedelje. Nije to neko ogromno kašnjenje, često je manje od toga, ali samo da mi to ne napravi problem, valjda neće.

Da li je nekome poznato, gde se moze pogledati izlozen model 5s u Bg-u?

Pojavili se ponovi u plazi u kragujevcu. Iohone 5, 6 i 6+

^ Bilo ih je u Plazi u mts-u, ja sam čačkao pre neki dan 6 i 6+, petice (5S i 5C) nisam video da ih je bilo tada.

Poslednja izmena:
Jel moraju da vade iPhone iz kutije kada se uzima u MTS-u? Kakvo je pakovanje, jel je ono čuveno vakuum ili kako? Pitam jel se uzima za dalju prodaju. Druga alternativa je da zainteresovanog kupca povedem samnom direktno na preuzimanje, ali prvi put radim ovako nešto. Koja je procedura, jel njih uopšte zanima kome ide dalje taj telefon kad se potpiše ugovor ili kako? Ajde molim vas ako možete neke detalje ko je prodavao na ovaj način, sutra bih trebao da odem do poslovnice da vidim jel imaju uopšte na stanju iPhone 6 Plus 128GB...

Jel moraju da vade iPhone iz kutije kada se uzima u MTS-u? Kakvo je pakovanje, jel je ono čuveno vakuum ili kako? Pitam jel se uzima za dalju prodaju. Druga alternativa je da zainteresovanog kupca povedem samnom direktno na preuzimanje, ali prvi put radim ovako nešto. Koja je procedura, jel njih uopšte zanima kome ide dalje taj telefon kad se potpiše ugovor ili kako? Ajde molim vas ako možete neke detalje ko je prodavao na ovaj način, sutra bih trebao da odem do poslovnice da vidim jel imaju uopšte na stanju iPhone 6 Plus 128GB...

Samo su prvi dan otvarali. Dobiješ telefon u celofan pakovanju, ne tiče ih se šta radiš sa njime.

Failuje MTS, nemaju na stanju iPhone 6 Plus 128GB, ostavio sam kontakt da me zovu kad bude stiglo. Da li je moguće da su nabavili toliko malo primeraka...

Failuje MTS, nemaju na stanju iPhone 6 Plus 128GB, ostavio sam kontakt da me zovu kad bude stiglo. Da li je moguće da su nabavili toliko malo primeraka...

Naravno da jeste. Ovde više niko ništa ne drži na stanju i čak i velike firme jajare. Kruži neka priča da je nabavljeno samo oko 450-500 aparata i to za oba operatora...i onda se da dževa kao jao ala se ljudi otimaju za iphone rasprodat je za 20min i sl...

Jel imaš info, jel je zaključan na mts ili može i telenor kartica ? Da li je neko probao, ili su samo nagadjanja

Jel imaš info, jel je zaključan na mts ili može i telenor kartica ? Da li je neko probao, ili su samo nagadjanja

Evo još jednom, mts telefon može da se aktivia samo sa mts karticom... probalo više ljudi sa karticama iz više zemalja. Trebalo bi da mogu da se besplatno otključaju po isteku ugovora ali do ćemo da vidimo, ovde je sve podložno promenama.

Evo još jednom, mts telefon može da se aktivia samo sa mts karticom... probalo više ljudi sa karticama iz više zemalja. Trebalo bi da mogu da se besplatno otključaju po isteku ugovora ali do ćemo da vidimo, ovde je sve podložno promenama.

Ovde otključavanje telefona nije zakonski regulisano čak na temi za VIP mislim da je neko postovao da se Ratel ogradio od cele priče tako da ispade da je to samo dobra volja opertatora...tako da može da bude a ne mora da znači.

Ja ne vidim logiku kupiti ip po ovim cenama kod operatera. Gde god da krenes ogranicen si zakljucanim telefonom , sto je jako nepovoljno za datu cifru

Ugovor na dve godine sa ovim dripcima (vip,telenor,mts) neću potpisati više nikad,tako da za mene postoje samo dve opcije:simfree ili zaključan preko oglasa na Telenor mreži :)

I na dve godine platis duplo vise:)

ja ne znam kako vi računate pa mi pomozite da li sam negde pogrešio. Kada pročitam ono PLATIŠ DUPLO VIŠE,loše mi je.
iP6 (16GB) je 75.000 na 24 rate (po 3125din) i to mu dođe 625e uz paket KT 500 (ne plaća se 3G pretplata).
Po kojoj računici se OVO ne isplati uzeti preko MTSa,već je isplativije uzeti na crnjaka? Koliko košta u oglasima za keš,689-699e???
Pomozite mi,ne mogu da spavam danima,mislim da sam jako pogrešio čak je i žena popiz..la što sam potpisao ugovor uz tako nepovoljne uslove i cenu.
Smorila se što je dobila "takav" telefon za rođendan.
Dajte koju reč utehe

Ako kupujes telefon druga je racunica. Ja sam ovo samo za pretplatu mislio (valddevit kupi telefon iz oglada i ne potpise ugovor - gubi 50%, tj.placa pretplatu duplo vise)
Uz KT u MTSu je skroz druga racunica. To nije obican paket.

Da si platio vise nego u ogladima, nisi. Ali da li njoj treba telefon koji toliko kosta je nju brine:)

jednsotavno je,nemam nameru da potpisujem nikakav ugovor kod ovih naših dripaca,ne znam da li ću dve godine biti platežno sposoban da plaćam konst. pretplatu,menjam telefon na godinu dana (iphone),ne želim da razmišljam u slučaju da nešto nije u redu,kako ću ostvariti garanciju,mts kao operater ne dolazi u obzir / telenor dere...

Platiću više ako imam i biću miran.

Poslednja izmena:
Nema neke logike o pljuvanju telefona uzeti preko mreže, jednostavno u Telekomu se sa manjim paketima (tipa Kontrola Troškova) itekako se isplati uzeti telefon, plus je na rate, plus ispadne manja cena u ukupnom zbiru nego kada bi se sad iskeširao.

Ne znam odakle ti da ja pljujem telefon uzet preko mreže?????

ja ništa ne pljujem,već kažem zašto ja lično ne bih uzeo ugovor...na prethodnoj strani sam naveo da za mene postoje samo dve opcije simfree ili iphone zaključan na telenor mreži,koji bih kupio u oglasima.

Kako ces to biti miran, prvo dajes skoro 100€ vise i to odmah, drugo zakljucan ti je na neku mrezu verovatno i opet si vezan za njih garancijom, koja ne glasi na tebe, ili ako nije onda je od preko i za garanciju mozes da se slikas, tako da ne vidim nista bolje...

Svako ima neku svoju racunicu i teoriju , kod mene je sledeca aktuelna i tako ce ostati . Da su telefoni SF , sve bi to bilo bajno , medjutim nisu ... Samim time ja uzmem telefon nebitno koja varijanta u MTS npr odem na more i sta onda ? Nista ... ne mogu da koristim telefon . Ili bilo koje zongliranje zakljucan si na tu mrezu na kojoj ti je ugovor , a svi znamo kako moze da se otkljucaju IP telefoni , karticama i to je ok . Ja sam prosto navikao na SF telefon i to je to . Jedinu nadu mi daje VIP , jedino sam kod njih uzeo telefon i promociju i sve mi je to ispalo jako povoljno . Pritom je telefon bio SF , prodao sam ga i dodao i kupio drugi telefon . U mts bih se jedino vratio zbog 50% popusta , u telenoru nikada ne bih bio pa da ostane i poslednji operater u zemlji . Ali ovo su neki moji stavovi , koji mogu da se menjaju . Razumem ljude koji nemaju kesh , ali imaju redovna primanja . Samim time sve ima svoje prosta stvar :) ne vredi nekog ubedjivati u neku svoju filozofiju . Bitno je da su stigli i da ima i ta opcija

Sta vam je ta kontrola troskova i jesam ja to dobro razumeo da je 3G protok neogranicen?

edit:

saznao

Poslednja izmena:
ja ne znam kako vi računate pa mi pomozite da li sam negde pogrešio. Kada pročitam ono PLATIŠ DUPLO VIŠE,loše mi je.
iP6 (16GB) je 75.000 na 24 rate (po 3125din) i to mu dođe 625e uz paket KT 500 (ne plaća se 3G pretplata).
Po kojoj računici se OVO ne isplati uzeti preko MTSa,već je isplativije uzeti na crnjaka? Koliko košta u oglasima za keš,689-699e???
Pomozite mi,ne mogu da spavam danima,mislim da sam jako pogrešio čak je i žena popiz..la što sam potpisao ugovor uz tako nepovoljne uslove i cenu.
Smorila se što je dobila "takav" telefon za rođendan.
Dajte koju reč utehe
Jel imaju neku zastitu od promene kursa ili ti je rata fiksna?

Utoliko bolje. Konacna cena u eur ce biti znacajno manja nego danas.
Znam za mnoge slucajeve kada su ljudi uzimali kredite sa 100% deviznog depozita (znacajno povoljniji nego danasnji), a sve sa namerom da isplaniraju svoj cash flow i da na kraju perioda zadrze svoj ustedjeni novac a pritom su uradili neku znacajnu investiciju u svom domu.
24 fiksne rate bez kamate, cekova ili odlaska u banku je fantasticna ponuda.

Znači nema garancije kad kupuješ preko oglasa zaključan na nekoj našoj mreži?ostala je onda jedina opcija simfree,jer realno sa našim garancijama,kao što rekoh,možeš samo živce da izgubiš...

ili ako nije onda je od preko i za garanciju mozes da se slikas, tako da ne vidim nista bolje...

ne moram da se slikam,već onaj od koga sam kupio iphone,će mi odneti preko i zameniti.Toliko :)

Poslednja izmena:
Utoliko bolje. Konacna cena u eur ce biti znacajno manja nego danas.
Znam za mnoge slucajeve kada su ljudi uzimali kredite sa 100% deviznog depozita (znacajno povoljniji nego danasnji), a sve sa namerom da isplaniraju svoj cash flow i da na kraju perioda zadrze svoj ustedjeni novac a pritom su uradili neku znacajnu investiciju u svom domu.
24 fiksne rate bez kamate, cekova ili odlaska u banku je fantasticna ponuda.

o tome ja pričam, ali je nekima laše uterati 1metar u dupe nego 1milimetar u glavu :p

Nazad
Vrh Dno