Heh, sada VIP radi ono što i Epl godinama, diže prašinu, svi pričaju o tome, efekat postignut bila reklama kakva bila![]()
Stvar ukusa i, meni licno je 5/5s najlepsi telefon napravljen ikada![]()
Nigde nisam spomenuo reklamu u kontekstu poređenja sa Eplom već da dižu prašinu reklamom kako bi se pričalo o tome.Хајде сада, најлепше те молим, да нам покажеш рекламу, сличног нивоа дегутантности, а коју је направио Apple.
I za mene 100% Jedino se brinem da mi ekran nije previše mali. Trenutno koristim SGS 3.... Kako se tebi čini prelaz?
Samo da javim da sam dobio novi iPhone6 od Telenor-a kao zamena za onaj prvi falicni (bad pixel).
Sve proslo u najboljem redu!
Hteo bih da se zahvalim svima (unutar Telenor-a/social media-FB-Twitter) koji su ucestvovali u ovoj avanturi, a posebno Darku.![]()
Nigde nisam spomenuo reklamu u kontekstu poređenja sa Eplom već da dižu prašinu reklamom kako bi se pričalo o tome.
Ja sam presao sa S3 na 5s, u jedino gde ces imati "problem" je kad gledas yt ili drugi video, to je apsolutno jedina stvar gde ces reci S3 je bio bolji jer je veci ekran - veca udobnost za gledanje. Sve ostalo sasvim je dobar i navicices se brzo. Meni je recimo trebalo nedelju dana da se naviknem na malo sitniju tastaturu, ma sve je stvar navike. 5s radi jedno deset puta bolje, lepse rade sve aplikacije, nemam neka smaranja i to, prosto sve radi kako treba. Na S3 to je bio slucaj mozda prvih 5-6 meseci, posle toga se raskanta i dzabe. Nista nije savrseno ili vecito, ali definitivno je moj utisak da je apple dobar prelaz. Ako me pitas koji da izaberes, savetujem ti 6. Ja imam 5s i ne razmisljam da predjem na 6 uopste. Ipak, posto kupujes nov telefon, moje je misljenje da se odlucis za 6icu.
Ja sam takodje prešao sa Note 2 na Iphone 5s. Zadovoljan sam onim što dobijam Out of the box, plaćanje app mi nije problem.
Malo me je iskreno smorila ne ispeglanost ofisijalnih romova i potreba da gubim vreme sa CU Romovima.
Kada sam imao HTC HD2, voleo sam eksperimente, sada me iskreno smara jer nemam vremena.
Meni lično nije jasno zašto se večito u teme vezane za Apple guraju android korisnici sa kojekakvim komentarima čiji je veći!?
Svaki korisnik ima svoju ciljnu grupu uredjaja, sazreš pa vidiš šta ti više leži. Apropo flejmovanja, pre bih uzeo One Plus pre bilo šega ostalog jer mi je muka da me *****avaju proizvodjači sa odbijanjem da updejtuju Android.
Prvenstveno mislim na LG, HTC i Samsung sa oficijalnim romovima. I znam, neko će reći XDA, znam ali zašto bih se bavio time!?
Opet ne razumešЈедно су контраверзне рекламе које изазивају дебату, последња таква реклама од стране Епла је била за "Mac vs. PC", где су људи причали годинама о истој, док ова реклама не изазива дебату јер, ја барем, нисам чуо да је ико заузео страну ”ова реклама је кул”. Ова реклама је дегутантно морбидно лоша и твоје стављање у исте у исти кош са реклама које је Епл правио последњих 20 година је непримерено.
Heh, sada VIP radi ono što i Epl godinama, diže prašinu, svi pričaju o tome, efekat postignut bila reklama kakva bila
Хајде сада, најлепше те молим, да нам покажеш рекламу, сличног нивоа дегутантности, а коју је направио Apple.
Nigde nisam spomenuo reklamu u kontekstu poređenja sa Eplom već da dižu prašinu reklamom kako bi se pričalo o tome.
Opet ne razumešPrvo, stav da je reklama degutantna je subjektivni stav, samo preneta realnost u 30 sekundi. Drugo poredio sam EFEKAT, EFEKAT koji izaziva NEŠTO. Znači sa jedne strane VIPa NEŠTO=reklama a sa druge strane Epla NEŠTO=proizvod. EFEKAT je da se o tome PRIČA, vodi RASPRAVA, POLEMIŠE!!! Valjda je sada jasnije
![]()
Reklama je postigla svoj cilj, priča se o njoj na sve strane, bilo u dobrom ili lošem kontekstu.
Posle
- poskupljenja (uz teletabis pravni tim) i odliva ljudi sa ugovorom (sa sve telefonom),
- 90/60s tarifiranje,
- masterpiece reklame za ajfonke
- priznanja da je ajfonkama peteljka predugacka iako u Evropi nije
=> jedino ovako skockana reklama moze dovoljno da spinuje pricu/utisak o VIPu
Nadam se da reklama za 'preko 60' nece biti na isti fazon :d
ne znam da li je moguće, ali neko je na isrbiji napisao da je uvezeno 450 telefona :dJel je stvarno moguće da neće biti novih količina iPhone 6 Plus 128GB u MTS-u u naredne tri nedelje? Ili je interesovanje ogromno, ili su nabavili neke smešne količine telefona...
ne verujem. Kako sam pročitao, čitava ova priča potiče sa jednog sajta, BusinessKorea, tako da je moguće da se radi o nekakvoj antikampanji.^mozda ima neke veze sa ovim.
Ima li nekih novosti oko novih količina iPhone 6 Plus 128GB u MTS-u? Da li ima uopšte poente da se cimam do poslovnica ako ih nemaju na stanju?
Imaju ih na stanju bar je to info od petka samo sto sad po novom se u poslovnici podnosi zahtev , i vrsi se provera i odobravanje nekog tima i onda ako dozvole kontaktiraju te i ides po telefon .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari