Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

videcemo ljudi proci ce i ova godina a ovaj topic ce biti tu :) pa se vidimo u sledecoj. :)

Ovaj topic ce biti kao onaj na ES: Istina o Zarku Radisavljevicu :D

Puno pozdrava za mog buduceg sina kad bude citao ovo u buducnosti. Nadam se da njegov sin nece jos puno cekati da iPhone stigne!

Poslednja izmena:
Koga boli uvo za iPhone kod naših operatera, ne pada mi na pamet da državi ostavljam 200 evra viška bez ikakvog razloga.

Koga boli uvo za tvoj stav? :) Bas me zanima koliko ce 6ica da kosta kod nas ako dodje, prvi put da mi se bas svidja iphone kako je uradjen.

Nece doci sigurno preko operatera ako to pitas. Ako mislis na ove sto prodaju tange frange ono sto je u USA u $$ to pretvori u Eure i to je to.

Ako ne bude mtsu ja cu kupiti u US otkljucan, ovde nista. Eventualno negde u EU sa povratom poreza.

Pa to je uredu šta bi srpski trgovac a da ne zaradi 3 puta...ili bar 30% kako gde i zašta. Na žaost isto važi i za ostalu tehniku...

Srpski trgovac, kao i svaki drugi uostalom, gleda da zaradi onoliko koliko može u tom trenutku. Zakon ponude i potražnje važi u Srbiji isto koliko i bilo gde u svetu.

Srpski trgovac, kao i svaki drugi uostalom, gleda da zaradi onoliko koliko može u tom trenutku. Zakon ponude i potražnje važi u Srbiji isto koliko i bilo gde u svetu.

Pogotovo na ovako divnom i uređenom tržištu gde uglavnom vladaju monopoli...i gde se Evro računa 150 u ovom času...sva sreća što je EU sada mnogo bliža nego što je bila pa se za razliku u ceni može ići i na letovanje...ali nema veze neću više polemisati o ovome svako valjda ima svoju istinu.

Relativno brzo (cca 3 meseca) ce to da dodje na nivo na kojem je i sada. A to je povoljnije nego bilo gde u EU. Ko hoce da ima prvi i nezali para on ce da plati vise. A cena od 2k eur iz onih gore novina je cist senzacionalizam...

komedija je da neko "rezervise" iphone za cenu kojom moze avionom sam da ode i vrati se iz nemacke i tamo kupi telefon u radnji. mi smo id1otska zemlja.

Da ali soraja i stanija nemaju vremena za to.. Klijenti ne mogu da cekaju

A i sta ce reci raja ako zakacis sliku novog iphona na inst/twiter fazon 30dana posle premijere. Nije to to..

Poslednja izmena:
Ne zaboravite da vecina tih sto rezervisu, iako inaju pare, nemaju mogucnost da predju granicu nase ili da udju u odredjenu zemlju...

Odavno sam prestao da ulazim u to zašto neko radi nešto na način na koji radi, i što kupuje nešto tamo gde kupuje, jer svako ima svoje razloge za to. Neki su opravdani, neki možda nisu, neki su možda (za mene) glupi, ali, jednostavno, BAŠ ME ZABOLE!!! His time, his money, can do with them šta god oće....

Hehehehh malo pre htedoh da vidim na Nemačkom iStore-u cenu...kad ono ćorak pukao im sajt :D

Koliko mi je poznato za 5s je bio u napred ažuriran sajt...

Poslednja izmena:
ovo se sada transformise u mnogo smisleniju raspravu od one navedene u imenu teme :)

Pa realno ima mi da se načekamo za zvaničan dolazak jabuke kod nas.Da smo u poziciji da nas traži jabuka bio bih srećniji,a ovako ispada da molimo njih i još da im platimo da dođu...nisam neki Apple fan ali priznajem da im uređaji rade izuzetno i da imam njihove proizvode samo iz tog razloga.

Poslednja izmena:
I sta bi? Gde su sad oni insajderi koji su ovde prosipali pamet kako ce se sve krenuti legalno u Srbiji kad se pojavi Iphone 6?
Samo u banana drzavi kao sto smo mi direktor Telekoma moze da bude lazov i da ne odgovara za to.

Paaa ne sumnjam da nisu ništa potpisali sa Jabukom....da nisu ne bi smeli da prodaju dodatke za Apple uređaje u njihovim poslovnicama.
Ali poenta je da se ne zna šta su to potpisali...i kakve je apple uslove postavio.To mene nervira,mi molimo njih a imamo korisnike tj oni zarađuju na nama i MI NJIH PLAĆAMO A NE ONI NAS...ja za svoj novac očekujem uslugu a ne da plaćam da bih molio.

I sta bi? Gde su sad oni insajderi koji su ovde prosipali pamet kako ce se sve krenuti legalno u Srbiji kad se pojavi Iphone 6?
Samo u banana drzavi kao sto smo mi direktor Telekoma moze da bude lazov i da ne odgovara za to.

Видиш то није питање које треба да се постави јер сви ми, који знамо некога ко ради у Телекому, смо само преносили шта су нама рекли а они су то добили од својих надређених(огроман број битног кадра није постављен по политичкој линији, чисто информативно, не мислим на директоре).

Право питање је ЗАШТО не би новинари обављали своје послове мало ревносније? Ова вест је објављена на неколико домаћих телевизија, новина и сајтова. Зашто нити једна од тих кућа није контактирала Apple за потврду или барем коментар? То је питање.

Ако нам је државни апарат у расулу, то не значи да смо и ми.

Slažem se da je trebalo proveriti info, ali to je sam rekao prvi čovek Telekoma! Sam je došao. Sam ponudio "ekskluzivnu vest". Tu je razlika. On nije neki tamo sa ulice koji je eto dostavio nezvanicnu info. Čovek je svesno došao da slaže uoči izbora. Zamisli šta bi se desilo recimo šefu Vodafone-a u Britaniji da je tako nešto uradio? Poenta je u odgovornosti.

Vrh Dno