mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 895
Ja ne, zvao radnju u delti, niko se ne javlja. Bas su "profi" nema sta.Jel neko preuzeo poručeni (online) SE na ovoj akciji?
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Sent via Xperia Z5
Ja ne, zvao radnju u delti, niko se ne javlja. Bas su "profi" nema sta.Jel neko preuzeo poručeni (online) SE na ovoj akciji?
Ja ne, zvao radnju u delti, niko se ne javlja. Bas su "profi" nema sta.
Sent via Xperia Z5
Bio sam do istyle u Delti gde sam naveo da cu preuzeti telefon, i tamo ga i preuzeo...I ja zvao, isti rezultat.
Odlično. Znači ja da odem u ponedeljak. HvalaBio sam do istyle u Delti gde sam naveo da cu preuzeti telefon, i tamo ga i preuzeo...
Sent via Xperia Z5
Naveo sam preuzimanje u radnji ali me zbunio njihov mail kojim su potvrdili narudžbu:Ako ste naveli da tamo preuzimate telefon onda mozete tamo. Kada porucujete nesto online preko iStyle dzabe kontaktirate prodavnice - treba da kontaktirate one koji su zaduzeni za isti (mislim da ima broj), a ima i mail na koji odgovaraju jako brzo. Nekada se desava da malo kasne sa isporukama, kada je guzvaja kao tipa black friday, tako da su mozda opet imali dosta porudzbina
Sent from my iPhone using Tapatalk
I jedno glupo pitanje, da li postoji aplikacija koja olaksava prelazak za WP 10 na iOS? Nesto sto ce da prebaci sve slike, kontakte, poruke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari