Šta je novo?

iPhone SE

I ja zvao, isti rezultat.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Mozda svratim veceras posle posla da ih preispitam ako se ne jave

Sent via Xperia Z5

Ja ne, zvao radnju u delti, niko se ne javlja. Bas su "profi" nema sta.

Sent via Xperia Z5

Nije ovo specijalitet iStyle-a, dobar deo "velikih" prodavnica iz TC Ušće, Delta, Stadion,... se uopšte ne javljaju ili se jave i odmah prekinu.
Identično iskustvo sa Buzz prodavnicama, nema šanse da se bilo ko javi.
Ne znam da li im je ovo politika, da te tako "nateraju" da dođeš fizički u prodavnicu, pošto je tada lakše da ti prodaju nešto drugo ako nema ono što tražiš.

tesko da ce da ti prodaju nesto drugo takvim cenama :)
kapiram da uglavnom svi odu po ono sto su vec resili da uzmu.

Ako ste naveli da tamo preuzimate telefon onda mozete tamo. Kada porucujete nesto online preko iStyle dzabe kontaktirate prodavnice - treba da kontaktirate one koji su zaduzeni za isti (mislim da ima broj), a ima i mail na koji odgovaraju jako brzo. Nekada se desava da malo kasne sa isporukama, kada je guzvaja kao tipa black friday, tako da su mozda opet imali dosta porudzbina :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako ste naveli da tamo preuzimate telefon onda mozete tamo. Kada porucujete nesto online preko iStyle dzabe kontaktirate prodavnice - treba da kontaktirate one koji su zaduzeni za isti (mislim da ima broj), a ima i mail na koji odgovaraju jako brzo. Nekada se desava da malo kasne sa isporukama, kada je guzvaja kao tipa black friday, tako da su mozda opet imali dosta porudzbina :)

Naveo sam preuzimanje u radnji ali me zbunio njihov mail kojim su potvrdili narudžbu:

"Zahvaljujemo Vam se za porudžbinu koju ste napravili u iSTYLE. U što kraćem roku ćemo Vas obavestiti o roku dostave poručenog proizvoda. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o Vašoj porudžbini, kontaktirajte nas na [email protected] ili nas pozovite na +381 11...." pa sam čekao da me kontaktiraju.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Preuzeo SE, sad pokušavam da se naviknem na sistem obzirom da mi je poslednji iPhone bio 3S, pre dosta godina. Za sada mi se sviđa izrada i dimenzije telefona, zaista je kao igračka i odnosu na OP3, ali dosta dobra igračka.

Koja je to akcija bila SE 32 za 47000? Ne kontam poentu uzimanja za te pare... Nebi mi bilo teško da vijam vlasnika ugovora za drugu godinu garancije od operatera, za toliku razliku u ceni...
Možda grešim?
Edit: pardon nisam video prethodne postove.
:(
35000 je VRH cena ali nema više,koliko vidim..

Poslednja izmena:
Ne mozes da poredis simfree telefon sa zakljucanim. A za ovaj na akciji pogledas cenu na oglasim i sam zakljucis da li ti druga godina garancije vredi razliku u ceni.

Akcija je bila 35000 za SE 32.

Moj stigao danas. Ima ćale da se obraduje kada se vrati sa posla.

I jedno glupo pitanje, da li postoji aplikacija koja olaksava prelazak za WP 10 na iOS? Nesto sto ce da prebaci sve slike, kontakte, poruke...

Ima takva aplikacija za android, Move to iOS, možda postoji i za win. Inače je ovo bila dobra akcija - nov SE, sim free, ful garancija. A telefon mi se sve više sviđa.

I jedno glupo pitanje, da li postoji aplikacija koja olaksava prelazak za WP 10 na iOS? Nesto sto ce da prebaci sve slike, kontakte, poruke...

U Outlook nalogu kontakte izvezi kao ... ne sećam se pod kojom ekstenzijom. :( Nisam sad kući ali potraži na netu.

Onda uradi import preko iCloud-a.

Ja sam tako uradio, a možda postoji i neka app.

Mislim da kontakti treba da se eksportuju iz Outlooka, importuju u Google pa eksportuju opet kao jedan .vcf fajl koji moze da se importuje u iCloud. Problem je sto Outlook ne mozde direktno da izveze u .vcf fajl. Ali iPhone moze da radi sa kontaktima direktno sa Outlook.com (cak bih rekao da radi bolje sa njima nego Windows Phone).

Za konrakte samo se ulogujes na scoj outlook balog u settingsu i ukljucis tj stikras kontakte

Da napisem sta sam uradio. Exportovao kontakte sa Outlook.com u csv format pa iskoristio neki utility za konverziju u .vcf i posle sam taj fajl uvezao na iCloud. Slike sam skinuo as OneDrive-a i postavio ih na iCloud. Telefon se samo sinhronizovao sa iCloud-om i sve je bilo na njemu. Poruke nisu toliko bitne tako da to necu ni da pokusavam.

Znam da ima posebna tema za iOS 11 ali me zanima da li je neko instalirao na SE i kakvi su utisci?

Drugar ima problem sa iP SE, 10.3.3., oko godinu star. BT tethering jede bateriju, 90% otpada na to. Par puta dnevno ga mora puniti. Coconut prijavljuje 90% inicijalnog kapaciteta baterije. Problemi poceli odnedavno, 7 dana.
Da li je imao neko slican problem ili sta pokusati da bi se resio problem?

Meni je trošio više ali nije toliko, mada možda nisam to toliko koristio kao on.

Ja sam na ios 11.0.3 i vratio bih se na 10.3.3 da mogu. Ovo sada je realno beta ios pušten u masu sto reče neko u ios 11 temi.

OK. Znači da čekam neku "ispeglaniju" verziju.

Meni 11 (11.0.3 trenutno) radi super na SE 32Gb. Nisam primetio nista od problema koje mnogi prijavljuju. Imao sam nekih cudnih trosenja baterije (30% preko noci, kada nema WiFi) ali to je nestalo kada sam iskljucio 4G. Pretpostavljam da je uzrok slab 4G (a ni 3G nije mnogo bolji) kod mene u stanu. Na 10.3.3. to mu iz nekog razloga nije pravilo problem. Sada baterija traje otprilike isto kao sto je bilo na 10.3.3. U svakom slucaju ako nisi do sada instalirao 11 mozda bolje da sacekas 11.1 koji bi trebalo da izadje za koju nedelju.

Meni isto iOS novi radi odlično...
iPhone SE je zverka u malom pakovanju, neko vreme ga koristim ko drugi fon i slušam mjuz na njemu.Zvuk ima kao malo koji telefoni, snima odlično isti!

Pozdrav svima. Skoro sam uzeo SE i na 10.3.3 ios-u sam. Ne znam da li se radi o bagu pa rekoh da pitam. Kada ukljucim Do not disturb mod, nisam na silent vec svi koji me pozivaju dobijaju znak zauzeca a ja vidim propusteni poziv. Telefon mi ne zvoni, vec automatski odbije poziv. Pokusao sam sa svim mogucim kombinacijama u podesavanjima ista stvar. Zena na svom iphone 7 nema tih problema.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Mozes da namestis da ti prvi poziv odbije, pa ako te pozovu opet, da ti zvoni telefon. Isto tako mozes da dozvolis kontaktima u favorite da te zovu normalno iako je ukljucen DND

Voleo bih da oni koji me pozivaju ne dobijaju znak zauzeca, vec da telefon normalno zvoni kao u Silent modu. U podesavanjima pise Silent nigde ne stoji Reject, zato mislim da je bug. A i na SE od mog druga radi kako bi trebalo. Verovatno pogadja samo neke serije, mozda se vrati u normalu kada predjem na 11.1

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Pa podesi...

Allow calls from...

Everyone.

Vrh Dno