Ako je lcd ekran, kamera iz ip8, touchid i dizajn star 5 godina najbolji hardver koji mobilni telefon može da ima trenutno, onda ok.U kom to svetu? SE ima trenutno najbolji hardver koji mobilni telefon moze da ima.
Ima gde da se kupi, što se tiče prodaje, to je neka druga stvar, tu je iphone uvek bolji. Izgled je subjekti na stvar, meni je lično ružan iphone, p3 izgleda modernije i novije po mom mišljenju. Ne kažem da će biti loš izbor, ali za te pare ima dosta Androida koji su bolja kupovina. Ko hoće isključivo iphone, za te pare, samo napred.Pixel nemas gde da kupis, posle ga jedva i prodas... slabiji hw, 3ka ruzna do besvesti, 4ka skuplja. Uopste nemaju dodirnih tacaka sem velicine.
Ako je lcd ekran, kamera iz ip8, touchid i dizajn star 5 godina najbolji hardver koji mobilni telefon može da ima trenutno, onda ok.
Sent from my SM-G973U using Tapatalk
Kućište staro pet godina je hardver.Dizajn nije hardver. Ali ono sto se nalazi u telefonu je hardver.
Jeste, a taj Samsung je poslednji Update imao 2016, a izašao je 2014. Mogu da se kladim da bi mnogo ljudi i danas koristilo taj legendarni note 4 da je podržan zvanično androidom 10.Samo Apple-u se moze da prodaje dizajn star 5,5 godina kao nov i da ljudi vicu kako je to odlicna ponuda... Zamisljam Samsung koji je prepakovao Note 4 i danas ga nudi kao odlicnu ponudu...
Imam mali SE prvu verziju, kojim sam prezadovoljan pre svega jer je najmanji smart telefon i koristim ga kao poslovni telefon, ali realno on je samo unazadjivan sa tom visegodisnjom podrskom za nadogradnje...
Ovaj novi SE ce se prodavati kao alva, jer je iphone, i mnogi ce pristati na kompromise prosto zarad brenda. Kao sto rekoh Apple-u se jednostavno moze.
Huawei P30
Biće popularan kao i prvi SE. Najbolja kupovina. Realno ogromnoj većini korisnika ne treba ništa bolje od ovoga naredne 3 godine.
Jel grešim ili je ovo ip8 bez 3d touch i sa nešto boljom kamerom/čipsetom?! Najveći pointelss telefon ikad!
Da su napravili ekran kao kod ip x pa i 100e da je skuplji bio bi top
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ne zezaj Poco je telefoncina za ono koliko je kostao..Kad se setim kako su pocophone za 300e kovali u zvezde, nisi smeo nista ruzno da napises o telefonu, dobijao si ban na 2 nedelje. A telefon je najobinciji plastikaner, sa prosecnom kamerom(koja je losija od ove) i lcd ekranom. Tad je svima bio vazan samo unutrasnji hardver. Sad za $399 izadje telefon koji opet ima najbolji hardver, dobru kameru i kvalitet izrade, ali odjednom je los i unutrasnji hardver nije bitan.
Slazem se, ali evo na mom SE sa svakim update-om baterija sve losija... Tako da pitanje je koliko su nadogradnje svrsishodne...Jeste, a taj Samsung je poslednji Update imao 2016, a izašao je 2014. Mogu da se kladim da bi mnogo ljudi i danas koristilo taj legendarni note 4 da je podržan zvanično androidom 10.
Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Slazem se, ali evo na mom SE sa svakim update-om baterija sve losija... Tako da pitanje je koliko su nadogradnje svrsishodne...
Huawei P30
Što su svi ubeđeni u bolju bateriju... [emoji3526]
Sent from my iPhone 8 using Tapatalk
Ne zezaj Poco je telefoncina za ono koliko je kostao..
Imam ga 1,5god i prezadovoljan sam, jedino sto mi malo smeta je velicina telefona s maskom posto nosim onu popirlicno glomaznu, a ovako po kuci kad mi ne ispadne sto puta [emoji38] kao na poslu ok mi je.
Ovaj cu uzeti kad malo padne cena kod nas, a i radoznao sam da probam ios +duga podrska i to sto lepo drzi cenu. Jedan od razloga je sigurno i ove neopravdano povecanje tj. nadrkavanje cena pa cak i xiaomi ( npr mi10 koji vec 100k [emoji1787]) malo su se vise svi zaneli, a telefoni 2,3 godine napreduju minimalno da minimalnije ne mogu..
Kad ovaj bude manje od 450e kod nas moj je [emoji1]
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari