Ne razumem ovu kuknjavu na offtopic, kao da je tesko preskociti nekoliko (desetina :d ) postova. Pritom, ovo su korisne i zanimljive informacije i ticu se samog proizvoda cija je tema. Npr, meni je koristilo sve ovo sto je napisao @mikenziyu i resilo neke nedoumice.
Najbolje da svaki post bude YT link gde se prica o specifikacijama, ili vecito neispunjene zelje forumasa u smislu "jao kad bi bio u kucistu iP5, jao kad bi imao dve kamere, jao da ima manje bezele"...
Ajde opet da pitam, šta mislite kad se otprilike telefon može očekivati kod naših operatera?
Čudno da što već nema nikakvih klipova. Unbox terapi kuka kao mala beba što mu Apple nije poslao ništa.
Sent from my SM-G973U using Tapatalk
Slažem se u potpunosti. Ljudima je postalo teško da pročitaju par rečenica.
@mikenziyu hvala što uopšte učestvuje i daje veoma korisne i zanimljive informacije.
A kako to neko sa foruma uopšte može da ti kaže?
Nije par rečenica, nego par strana offtopic-a. A ti koji voliš da čitaš, očigledno ne čitaš dobro. Nisam pitao da mi neko kaže sa sigurnošću kad će novi SE stići kod naših operatera, već sam lepo napisao OTPRILIKE.
Bogami meni su pisali tax blue racun u radnji....
Koji sam predao na granici i dobio nazad deo poreza....
4. Da li mogu da ostvarim povraćaj PDV-a ukoliko ne posedujem pasoš, već samo ličnu kartu?
Da, povraćaj PDV-a možete ostvariti i ako ne posedujete pasoš, jer se u obrazac za povraćaj PDV-a upisuje ili broj pasoša ili broj druge putne isprave za prelazak državne granice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari