Šta je novo?

iPhone SE (2020)

@richa do tada ce izaci iPhoneSE 2025 LOL

edit. Ne znam da li je bilo u apple.ch iPhone SE 64GB 449CHF kad se preracuna u Evre izidje 426evra. U Apple.fr iPhone SE 64GB 489EUR

Poslednja izmena:
Jedina mana iPhona 8 i iPhona 8 plus, je zvučnik slušalice koji je preslab. Nadam se samo da ce to biti poboljšano na ovom SE modelu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za razliku od X pa modelu nadalje slabiji je

Gresis nema vece razlike izmedju x i 8 moguce da ti se zaprljala sluska...

X nisam imao, prvo 8, pa 8 plus pa Xr, a onda 11 i 11 pro max. Nije se zaprljala sugurno uvek kupujem nove telefone. I na 8 i 8 plus sam drzao na maksimumu dok sada ne prelazim 70% jacine.

Ne znam meni je top zvuk od ip7 drzim utisano na 50-60% jer sve ljudi oko mene cuju...

Ma da , ovako jeste ok, ali dešavalo mi se na 8ici kada je neka velika guzva da ne cujem sagovornika, zato kazem da na novijim uredjajima uvek imas malo jačine viška ako zatreba.

Sta znam ja sam bio veoma zadovoljan i sa ip7 sa ip8 zvuk je bio jos jaci i puniji :)

Ja takodje smatram da je zvuk sagovornik na 7-8 jako slab. Od x su se priblizili dosta samsungu koji je tu neprikosnoven i sto se tice kvalitet i sto se tice glasnoce.

Jeste. Secam se zadnjeg samsunga - s8 plus. Zvuk je prva liga kao ovi novi iPhone modeli.

Sta znam dodje mi sad opet da kupim 7 i probam :-D jel cujete yanny ili Laurel? :p

Ne mora da kupiš, samo uporedi sa nekim ko ima 7 ili 8 [emoji3]

Ne znam nikog sad sa 7 najstarije sto znam je x :-D mada mozda nadjem nekog i sa 7plus :-D sa cime da merim decibele :)

Na prvom SE je najtisi zvuk od svih telefona..

Bez obzira na A13 baterija je jako slaba. Bas su se potrudili da zastite prodaju iPhone 11 i iPhone 11 pro modela.

Leti ovo kao blesavo. Au teška odluka. Draga mi sedmica stara ni pola godine možda bude zamenjena :). A nisam ni 1% battery healt-a skinuo :D :D :D.

Može a13 da bude super efikasan ali ips i mali kapacitet baterije verovatno neće doprineti sjajnoj autonomiji.

Auu onaj na klipu 4,26h display on i 1% baterije, po meni to je bas loseee..
Nz zasto al ocekivao sam malo vise hah

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Auu onaj na klipu 4,26h display on i 1% baterije, po meni to je bas loseee..
Nz zasto al ocekivao sam malo vise hah

Da, ali pogledaj nacin koriscenja, ima svega, od igara do renderinga, takodje dosta fotkanja i snimanja napolju. Nece biti neki sampion, ali ce vecini prosecnih korisnika verovatno izgurati ceo dan.

U pravi si..
Videcemo sta kazu nakon nekog vremena testiranja [emoji1]
Proradilo nesto u meni da probam neki apple uredjaj i sam sistem, ne da mi mira [emoji23]
Milslim da ce to biti ovaj, a Poco ce ostati kod kuce za blejanje na yt , igranje igrica i sl. Dolazi leto i plitki dzepovi [emoji38]

Poslednja izmena:
Ja sam ranije dilovao iphone 6 i 6s. Nisam nesto bio impresioniran apple-om.
Ali nikada nisam koristio apple kao main uredjaj. Ovaj bih bas probao uprkos starom dizajnu i velikim bezelima.
Samo ne znam kako bih organizovao mail na iosu jer koristim i gmail i outlook.
Svakako znam da bi mi nedostajala kastomizacija sa androida. I najvise od svega gboard.

Pa možeš oba da podesiš u Apple mail aplikaciji, a Gmail ima svoju, a takođe postoji i Outlook aplikaciju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno