- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Opet ja sa mojim problemom sa WiFi-jem, skinuo sam pomenute programe, ali kad ih odpakujem(rarovani bili) nigde nema fajla sa *ipa* extenzijom.
Ako ti je fajl bio sa imenom *.ipa.zip, samo obrishi ovo .zip na kraju, jer to nije spakovan ipa fajl.
Procitaj jos jednom i videces da nije problem sto je auto od metala nego problem moze da nastane ako imas nesto od metala u sofersajbni, kao sto su one tamne folije ili ona resetka za odmrzavanje. GPS signal ne moze da prodje kroz metal ili ako prodje degradira ga, ali ne smeta metal u blizini ako ne zaklanja prijemniku nebo.
99% ljudi koristi GPS upravo u automobilu i nemaju nikakvih problema, to sto je tvome drugaru pokazivao da vozi po njivama to je bio problem koji dolazi od mapa a ne od GPS recivera. I ja sam to video jednom na garminu, ali 100% sam siguran da ako bih ukljucio iGO na tom delu puta bi prikazivao da sam na putu, sto ne znaci da je iGO bolji od garmina ili obrnuto jer i iGO ima greske na mapi.
Moje je misljenje da najverovatnije i GPS na iPhone radi polovicno kao i vecina ostalih stvari, uvek imas jedan ALI:
Imas SMS ALI nemas delivery report, imas progame ALI nemas multi tasking pa zato imas iGO sa manje opcija ALI radi samo dok vas neko ne pozove, imas navigaciju ALI prijemnik nije bas za pohvalu, imas browser ALI drugi ne mozes da koristis jer je zabranjeno...
Moguce da za nekoliko godina ce napraviti iPhone da radi kako treba (prvenstveno mislim na osnovne stvari) ali za sada konkurencija ima mnogo funkcionalnije telefone dok iPhone je dobro resenje ako volis da se hvalis i koristis telefon za telefoniranje samo.
Cek, sad ti hocesh da kazesh da je iphone losh ?
Shto se tiche multitaskinga, pa upravo iphone ima najbolji koji postoji, u memoriji ti stoji samo ono shto ti treba, i ti birash shta ce to da bude, ne gomila programa koji ce samo da gushe i ne sluze nichemu, kao na symbianima, windowsu i ostalim raspalim sistemima. Drugo, safari je najbolji i daleko najbrzi i najupotrebljiviji browser, i svi mogu samo da ga sanjaju, trece, sa mail i sms aplikacijom se ni jedan telefon ne moze porediti, a da na pricham o ukupnoj brzini, i chistoj upotrebljivosti bez vishka opcija koje ne trebaju nikome nego sluze za reklamu :d
Otprlilike je kao taj tvoj Nikon
I rekao sam shta sam imao, dalje na odgovaram, jer ce modovi svejedno da brishu, a ti si doshao u temu samo iz jednog razloga, da bi pravio flejm.
Poslednja izmena: