Jedna stvar gde je Nokia mnogo bolja je backup/restore kontakata i uopšte svih informacija. Sad sam npr provalio da mi je prilikom sinhronizacije vratio stari broj od jednog kontakta i da sad nemam nikakav način da povratim taj broj koji sam jednom upisao zajedno sa emailom istog lika koji sada nemam. Kod Nokije lepo imaš datum svakog bekapa i nema da misliš, sve što je tog datuma bilo u telefonu je sigurno pohranjeno, dok kod Ajfona nikad nisam siguran da li je i kako bekapovao kontakte niti kada ih je bekapovao ni šta je bekapovao itd. Takođe sam prilikom restoringa izgubio ceo kalendar, jer sam zaboravio da treba posebno da ga syncujem itd. Plus što za sve to moraš da koristiš 3rd party app tipa Outlook ili tako nešto što nije besplatno.
Glupo je urađena ta sinhronizacija na Ajfonu.
Jedna stvar gde je Nokia mnogo bolja je backup/restore kontakata i uopšte svih informacija. Sad sam npr provalio da mi je prilikom sinhronizacije vratio stari broj od jednog kontakta i da sad nemam nikakav način da povratim taj broj koji sam jednom upisao zajedno sa emailom istog lika koji sada nemam.
Skini program wififofum ili wifitrak, i ako oni ne nadju ap, zeza te wifi.
^
WTF?
Pa to nije bilo u tvom potpisu nego u postuTakvu stvar sigurno ne mozesh da stavish u potpis inache bi forum lichio na cirkus :d
ipedja je napisao(la):....Uglavnom, uradio sam i restore i opet nece....???
Jel si izashao na "livadu" pola sata, upaljen GPS, iskljuchen 3G i Edge ?
Ha ha, pa nisam bas na livadu (jel to hint iz user manual-a), ali je bio na terasi nekih sat-dva.
Ajde probacu jos jednom veceras...
Tu nesto nije ispravno, narocito kod standalone GPS, evo kod mene unutra u sobi sa podignutim roletnama:Meni je na terasi samo jednom nashao signal a probao sam 10x, dok napolju nalazi pre nego shto se startuje IGO, tako da, izadji napoljeAko si u zgradi sa armiranim betonom, shto je velika shansa, eto zashto ti ne radi ni na terasi
Potpuno isto mi se ponasha i standalone GPS.
Tu nesto nije ispravno, narocito kod standalone GPS, evo kod mene unutra u sobi sa podignutim roletnama:
Ja koliko znam moj HTC Diamond radi unutra i TyTN II pre mi je radio jos bolje, i ne znam zasto bi smetao metal, ako idemo po tom logikom ne bi trebao da radi ni u autu jer je sav od metala.Ja koliko znam ne bi ni jedan GPS trebao da radi unutra, pogotovo ako je gomila metala u blizini, to jedino ako si negde u vojvodini u kuci od slame, ili taj fon ima neki mnogo dobar prijemnik.
ako idemo po tom logikom ne bi trebao da radi ni u autu jer je sav od metala.![]()
Procitaj jos jednom i videces da nije problem sto je auto od metala nego problem moze da nastane ako imas nesto od metala u sofersajbni, kao sto su one tamne folije ili ona resetka za odmrzavanje. GPS signal ne moze da prodje kroz metal ili ako prodje degradira ga, ali ne smeta metal u blizini ako ne zaklanja prijemniku nebo."In automotive GPS receivers, metallic features in windshields,[68] such as defrosters, or car window tinting films[69] can act as a Faraday cage, degrading reception just inside the car."...
Skini program wififofum ili wifitrak, i ako oni ne nadju ap, zeza te wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari