Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Dvoumio sam se izmedju C i D za 7+,za ostale sam bio siguran da nije. Sve u svemu,na osnovu ovih fotki,skroz zasluzeno prvo mesto za Pixel.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Uradio sam test baterije, da vidim koliko moze da izdrzi maksimalno u standby modu sa jednim punjenjem, i izdrzao je 16 dana i 18 sati, sad je na 6% baterije i verovatno bi mogao i duze, ali me mrzi da cekam.

Pogledajte prilog 227650

Svaka čast na trudu. Imao si drugi fon tih 16 dana? I kako nisi dobijao pozive i sl?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda je ukljucio DND

Vrlo interesantan test. Važno je pratiti uputstva Markusa vezana za svaku fotografiju (džep na ruksaku na prvoj slici treba da je crn, automobil na drugoj siv, volan na zadnjoj crn, itd)
Po mom mišljenju 3 fotke su najbolje na Pixel XL, 3 fotke na 7 Plus, jedna mi se najviše dopala na S8, jedna na OnePlus 3T, dok me LG G6 nije oduševio fotografijama iako mi se telefon dopada...

Sa malim kašnjenjem, pošto poslednjih dana nisam bio previše dostupan na forumu, a mislim da nije bilo, novi speed test :d

Torba mi se najvise svidela na iP, a NYC landscape na s8 i iP posto su hladnije fotke. Ostalo sve Pixel, s tim da ih je sve oduvao u obe portretne, pogotovo sa Markesovom crvenom majicom, bojom koze i kolicinom detalja koju je pokupio.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Šta radiš sa 13 telefona? Kako reaguješ ako ti svi pozvone u isto vreme, imaš prioritete javljanja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

8 je aktivno, tj. ima sim u sebi, imam ih tolko jer ih nisam prodavao, da ne pomisli neko da sam neki burzuj koji ima 13 telefona, to je sve skupljano godinama. Ako se ne varam najstariji ima 11 ili 12 godina.

Kupih Apple silicon case red. Nisam odoleo. [emoji28]

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

I kakvi su utisci,jel sam slagao nesto? [emoji1]

Bogami odličan je. Lepo izgleda u kombinaciji sa mat black iPhone 7+. Prljavština se lepi za njega, to je takođe tačno, ali se i lako rukom skine. Unutrašnjost od flisa ili koji je već ovo materijal je prijatna i ne ostavlja otiske na fonu. Samo sve ovo ne opravdava cenu od 6990. To me jedino nervira.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

7000 za silikon? Hahah. Neću... Ne smem da komentarisem.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

80a72c182ad2ff66b42ff3d3c0ad73ba.jpg
4efb6c00959cc3beeadf577fad8ae5af.jpg
Original Huawei cover I to brutalan za 19£ preko eBay.

Sve stoji,cena jeste prenaduvana svakako,ali verovatno bi me vise nerviralo da mi na telefonu ostaju tragovi od case-a. Ovaj je spas,pogotovo za jet black verziju.

Neće mi niko reći da je bolje od Nomad leather case-a. Uz sve to paradoks, manje košta, a znaš šta kupuješ.

iPhone 7

A na taj Huawei ako prospes slucajno nesto(kafu recimo),mozes da se slikas sa njim. Jel to vuna,platno neko? [emoji1]

Pogledaj nomad [emoji1458]

Pa sta god da je, vidi se neki rad, neki dizajn. Da je barem uloženo i u materijale. A ovo... Silikon. [emoji16]

Neće mi niko reći da je bolje od Nomad leather case-a. Uz sve to paradoks, manje košta, a znaš šta kupuješ.

Probao sam i leather,iz nekog razloga mi vise prija na dodir ovaj silicon,bolji je grip,a i nemas osecaj da je zapravo od silikona. Malo je teze objasniti.

Ovaj nisi probao. Još kad omatori... Brutalno izgleda. Ja sam video uživo jedan... Uf...

Pa nisam mislio bukvalno da steknes osecaj da je od drugog materijala,nego kada kazes silikon,ja bar pomislim na onu jeftinu gumu sto se navlaci preko telefona. Ovo je vise poput hard case-a,sa cvrstim ivicama,dobijes onaj "click" kada ubacis telefon u njega. Neki dan sam telefon prvi put izvadio iz case-a posle dva meseca,trunke prasine nije bilo u case-u. Sta znam,ja sam zadovoljan,ako ima nesto bar slicno,a jeftinije,javljajte dok nisam porucio ovaj u nekoj drugoj boji. [emoji1]

Nema sta da se kaze, dobar je. Samo sto se lepi prljavstina pozadi ne normalno. Kod mene je ok jer je prilicno cisto, kod drugih ne smem da ga stavim na stolu.
Jedino sto me nervira je sto se izlizala boja u gornjem desnom cosku.

Meni se boja izlizala samo malo na onim ivicama dole,na crnom se to primeti tek kad se bas zagledam,kontam da se na drugim bojama jos vise primeti. Ali nije da ga nesto puno pazim,da ga ne guram u dzep od farki,verovatno se to ne bi ni pojavilo. Bitno je da ne razmisljam da li ce biti nesto telefonu ako ispadne,trebao bi biti jedan od boljih kada je zastita u pitanju,sudeci po raznim testovima. Ja ga nisam jos testirao [emoji1]

Meni desna ivica gore, na drugom forumu neko rekao da nisam dobio fake na kp-u. Vec sam mislio da sam jedini. Meni se to verovatno desilo od znojave glave, jer farmerke video nije.

Nije fejk,ima na yt recenzija posle vise meseci koriscenja,desi se na ivicama da se izlize boja,tj taj povrsinski sloj.

Mozda ga S10 stigne :)

iPhone 7

Ja ne znam stvarno kome oni misle da budu konkurencija,kada dodju za par meseci novi iP/Pixel-i sa novim displejom,dizajnom,kamerom i SoC-om. Pregazice S8 u svakom smislu,vec sada debelo zaostaje sa performansama...A bice zanimljivo i poredjenje sa novim XZP [emoji4]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno