analiticar
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.05.2016
- Poena
- 70
Gde si uzeo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel je case za iPhone 7 pravilo ili mogu da ga furam bez njega ?
Ja sada i ovaj jet black izvadio iz case-a,ne zna se koji ima vecu zelju da izleti iz ruke [emoji2]
Pogledajte prilog 227353
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
Vraćaj ga u case odmah. [emoji28]
Mada ja ne volim da telefon nosim u futroli nikako. A sa ovim iP 7+ pošto je velik nekako se nadam da mi neće ispasti jer ga skoro uvek moram sa dve ruke koristiti.
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Konacno-PhoneBuff
https://m.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY
Ne volim ni ja case, ali jako je klizav matte model, silver moj takodje. Razmišljao šta da radim i na kraju naručio dbrand, može i slickwraps (razmišljam plavi honeycomb da uzmem).
Ne povećava telefon, dobiješ kakav takav grip i usput unikatan dizajn.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dobro, svakako je brzi od 5s. [emoji23]
Sent from my iPad using Tapatalk
Sta bi za onaj retro,predomislio se? Na silver bi ti mozda lepo cucnuo,na crnim mi je katastrofa.
Ma ne volim ni ja,ubacim ga u case samo kada idem negde,cisto da se ne izgrebe ili ne ispadne kada ga guram u dzep,torbice ne nosim. Mozes jednom rukom komotno da koristis telefon za nesto osnovno a da ne razmisljas da li ce ti izleteti iz ruke ako su ruke malo vlazne. Ne bih bas da ga jurim kao "lopticu" niz stepenice,kao nas kolega [emoji1]
Bacanje para, a opet estetski je očajno. Moje mišljenje. [emoji4]
Ja razmišljam da uzmem slickwraps ili dbrand.. Ali imam loše iskustvo sa lepljenjem istog na htc one m8... Ali takođe ne volim case, samo folija obična za ekran i u case kad idem na posao.. Mada ću i to izbaciti iz upotrebe..
Estetski je i taj kondom sto imas na tel. ocajan pa ga nosisOvako se bar vidi dizajn telefona, sa manjim narusavanjem estetike
![]()
Sto na M8 lose iskustvo? Meni je on bas bio lijepa podloga i 100% precizno sam ga postavio cak i ona slova. Mislim da je teze na iPhone postaviti. Ja se sve evo kanim masu vremena, no shiping za CG je malo zeznut.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Pa ja koristim samo dbrand za tvoju informaciju [emoji12]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari