Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ne. Bolje uzmi 7s+ (ili možda osmica naravno u zavisnosti ako imaš više para) cena neće biti puno veća, ali će napredak biti veći. Uglavnom na 2 godine treba menjati da bi se osetio napredak.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ili ako planira ovog leta da se kupa,slika i snima u bazenu sa telefonom [emoji41][emoji16]

iPhone 7

Pošto je telefon water resistant, a ne waterproof Onda neka ne planira ništa [emoji6]

Ma navikao sam na veći displej pa mi 4,7" malo. [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bolje sačekaj. Izguraj još par meseci za pravi upgrade [emoji4]

iPhone 7

Ja sam presao sa iP6 na 7+,i mogu ti reci da se ne bih vratio na manji ekran,a mislio sam da se nikada necu naviknuti na toliki telefon [emoji6]
Kad smo vec kod kupanja,evo malo glupiranja na tu temu
https://m.youtube.com/watch?v=QajsMaHi-fE

Poslednja izmena:
Sa iPhone 6 prešao sam na 7, sledeći će biti neki + čisto da probam i nešto veće...

iPhone 7

Jedino sto mi fali sa androida trenutno je aplikacija terrariumtv, nju sam najviše koristio za stream filmova i serija na chromecast.Još uvek nisam nasao nista slično za ios. Jedino play box HD, ali ona nema podršku za opensubtitles, i ne nudi uopšte mogućnost za download srpskog jezika.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Nesto ovde pominju da moze da se doda sa Opensubtitles

LocalCast for Chromecast streams local & webvideos
https://itunes.apple.com/us/app/localcast-for-plex-dlna-chromecast-and-more/id969804264?mt=8

Kod:
// Subtitles

If you use a Chromecast, Nexus Player or other Cast device:
Subtitles from DLNA servers will be added automatically. You can use the integrated Opensubtitles.org search to add a subtitle manually. 
Internal subtitles which are inside the video container don't work.

Jel neko od vas kupovao od Mađara iPhone i imate li nekog za preporuku? Jurim 7+ 128 Gb.

Bolje juri neki kod ovih sto prodaju od operatera,znaci dosta ta garancija od dve godine. A mozes i da se dogovoris sa vlasnikom da ti da punomoc,pa ako se nesto i desi,ne moras da ga juris da bi dobio novi telefon.

I da uzme zaključan telefon na jednu mrežu? Bolje uzmi vakum pakovanje i imaš godinu dana garancije bilo gde, a ne da zavisiš od jedne mreže.

Pa iz vip-a su sim free.

I da uzme zaključan telefon na jednu mrežu? Bolje uzmi vakum pakovanje i imaš godinu dana garancije bilo gde, a ne da zavisiš od jedne mreže.

Pa i od operatera su u vakuum pakovanju i imaju internacionalnu garaniju godinu dana kao i svi, s tim sto imaju jos jednu godinu garancije preko toga.

I zaključani su na jednu mrežu, sem od VIPa beše.

Samo su u VIP-u sim free. Kod ostala dva operatera postaju sim free po isteku ugovorne obaveze.

Pa koje pakovanje osim vakum pakovanja za iPhone postoji?

Samo vakuum pakovanje postoji.

iPhone 7

Pa pun je net oglasa: "Nov, samo proban/Otvorena kutija radi provere" itd, na to je mislio.

Pa podrazumeva se da sam mislio na pakovanje u kojem dodje pre nego sto ga neko otpakuje(vakuum).

Pitanje se nije odnosilo na tvoj post vec na komentar kolege Sysninja.
On je rekao da je bolje uzeti vakuum pakovanje sa godinu dana Apple garancije, misleci pritom na sim free aparate.
Moj odgovor je bio da su i telefoni od operatera u vakuum pakovanju, iz VIP-a su sim free dok ih druga dva operatera prodaju zakljucane i to je to.

A doslo je onda do nesporazuma,nisi citirao njegov post,pa sam mislio da je odgovor na moj. Ispalo je da ima vise vrsta pakovanja [emoji16]

A doslo je onda do nesporazuma,nisi citirao njegov post,pa sam mislio da je odgovor na moj. Ispalo je da ima vise vrsta pakovanja [emoji16]

Pa to je mene i zbunilo. Ukapirao sam da ima različitih pakovanja za iPhone. Nego koliko vidim kod Mađara imam iPhone 7+ 128 Gb za istu cenu kao i kod Telenora (uz moj paket Play +L). Prvi je SIM free dok je drugi zaključan i izgubio bih verovatno Superset promociju koju imam aktiviranu. Ne znam koliko su Mađari pouzdani? [emoji52]

Pa ne znam zasto bi uzimao od Madjara sa jednom godinom garancije? Nadji na oglasima iz vip-a sim free sa dve godine garancije i zadrzi tu promociju u Telenoru. Po meni je to najbolja varijanta.

Upravo tako. Na kraju krajeva mozes ga uzeti i preko Telenora, ako koristis samo njihovu karticu ne vidim problem. Telefon kupujes zbog sebe, ne zbog drugih, nebitno je da li je sim free ili ne ako koristis karticu samo jednog operatera. :)

Bolje juri neki kod ovih sto prodaju od operatera,znaci dosta ta garancija od dve godine. A mozes i da se dogovoris sa vlasnikom da ti da punomoc,pa ako se nesto i desi,ne moras da ga juris da bi dobio novi telefon.

To je jako sigurno, obzirom da dosta takvih nikada ne plati ni jednu ratu/racun za telefon, tako da, ako ne daj boze crkne nesto, sigurno ce operater lepo da te doceka sa tom punomoci :)

Pa nemam kod Telenora nikakvu promociju aktiviranu osim Superseta koji bi mi ostao aktivan koliko vidim iako bih uzeo telefon. Za Mađare i SIM free pitam zato što bih mogao od Telenora nakon prvih 6 meseci tražiti barem 20% popusta na pretplatu (novi sam korisnik pa sam na prvom Ugovoru) ukoliko ne uzmem telefon kod njih. Ukoliko mi ne daju mogu lako da se vratim u VIP.

To je jako sigurno, obzirom da dosta takvih nikada ne plati ni jednu ratu/racun za telefon, tako da, ako ne daj boze crkne nesto, sigurno ce operater lepo da te doceka sa tom punomoci :)

Pa onda neka uzme na svoje ime,ionako planira da koristi telefon,a ne da ga prodaje odmah. Znaci dosta ta garancija od dve godine,u to sam se licno uverio :)

Vrh Dno