Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Znači puno simfree. Šta ako odeš negde u inostranstvo i treba ti lokalna kartica gde je jeftinije uzeti zbog neta, nego roming da koristiš.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vise znaci druga godina garancije. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoba kojoj vise znaci druga godina garancije, ne putuje cesto u inostranstvo. Uzmes lepo kod VIPa 2god garancije i simfree i gotovo...

iPhone 7

Vise znaci druga godina garancije. :)

Otisao mi je zvucnik na iP6 posle nekih 8-9 meseci od izlaska i kupovine istog. U servisu(Macoli) su ustanovili da tu nema popravke jer je kvar na maticnoj ploci. Da se to desilo koji mesec kasnije,po isteku garancije od 12 meseci,telefon koji je tada vredeo bar 600€(128GB verzija) zavrsio bi u delovima :) Takvi kvarovi se navodno retko desavaju,ali su ipak moguci. Od tada me samo garancija od dve godine interesuje. Najidealnije bi bilo da moze u vip-u da uzme,slazem se.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako ti je otisao zvucnik onda nije nikako kvar na maticnoj. Mozda ti je nestao zvuk a crklo nesto na maticnoj, a ne zvucnik? :)
Inace razumem poentu, ali takve stvari su jako retke i cesto se dese u prvoj godini koriscenja telefona...

Samo zvucnik nije radio,ostalo sve radilo besprekorno. Veruj mi da sam sve zivo probao pre nosenja u servis. Telefon je bio i dalje kao nov,tako da mi je najmanje u interesu bilo da se cimam sa servisom i zamenskim uredjajima :)

Ni VIP ni Telenor nemaju mat crni iPhone 7+ 128 Gb. Užas. Ja sam mislio da se situacija normalizovala što se tiče lagera, jer je već 6 meseci prošlo od lansiranja.

Skup je to telefon za njih da imaju na lageru.

Pa to im je jos skuplje. Imaju neke kolicine koje moraju da uzmu. Nije to prosta matematika. Ali kad prodaju sigurno nece porucivati vise.

Drugari, ne videh da je bilo price od slusalicama sa w1 cipom. Ima li ko sta i sta preporucujete od bezicnih bubica? Valjaju li airpods ista ili je beatsX/jaybird x3 bolje resenje? Cenim bass heavy slusalice tako da mi to nije problem.

Drugari, ne videh da je bilo price od slusalicama sa w1 cipom. Ima li ko sta i sta preporucujete od bezicnih bubica? Valjaju li airpods ista ili je beatsX/jaybird x3 bolje resenje? Cenim bass heavy slusalice tako da mi to nije problem.

Ovo i mene zanima. Kanim se kupiti airpods, pa ako neko ima iskustva.... [emoji120][emoji2]

Od bt bubica moj glas za bragi headphones...standalone bragi dash zbog lose bt konekcije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

iPhone 7

^preskupo to :)

edit: A sorry mislis na ove od 149$ verovatno.

Poslednja izmena:
Evo da se pohvalim. Kupih iPhone 7+ 128 Gb mat black. Imam jedno pitanje. Hoću da ga aktiviram ali ne znam smem li da se logujem sa ovim iCloud nalogom koji koristim i na ovom starom iP 6s ili moram da se izlogujem?

Ne moras da se izlogujes. Slobodno koristi jedan nalog.

Cestitam,neka te dobro sluzi. Pisi prve utiske kada stignes [emoji6]

Bićeš zadovoljan sigurno. [emoji4]

Vala kad je Srele prihvatio i hvali ga, mora da je izuzetan ;)

P. S ako se ne varam, do 5 uređaja može na jedan nalog.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa kad imam 500 sati uptime, a još uvek ne moram da radim reset. [emoji4]
Inače uspeo sam da instaliram movie box i playbox, i za divno čudo mogu sve da steamujem na chromecast. Doduše ne mogu da stavim prevod nikako, iz nekog razloga, kada se salje na chromecast, izgubi se.

Sredih ga konačno. Sve vraćeno kao i na starom iP 6s. Prvi utisak je da je klizav kao ni jedan do sada. Tačno mi beži iz ruke. Definitivno ga i pored mojih velikih šaka moram koristiti sa dve. Dizajn neću da komentarišem puno, meni je dobar. Ne vidim neko ubrzanje u odnosu na iP 6s (očekivano). Malo mi je nezgodno home dugme - moram da se naviknem na njega. Zvuk je odličan i tu jasno primetim razliku u odnosu na iP 6s. Kameru nisam isprobavao nešto puno, samo par fotki.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Jeste prilicno klizav,slazem se,sto dodatno otezava koriscenje,s'obzirom na velicinu. Mada u startu se treba pomiriti sa tom cinjenicom da ga je bukvalno nemoguce koristiti sa jednom rukom,i ja imam velike sake i dugacke prste,ali ne vredi. [emoji16] To je stvar navike samo,kao i za home dugme,posle par dana ce ti vec biti neobicno kada ponovo uzmes 6s u ruku.

Odlicno izgleda taj crni,koji je materijal u pitanju? Mozda bih ga narucio,ovaj Apple Silicone Case sto imam je super zastita,ali ucini telefon(koji je ionako velik)dosta vecim i debljim,pa da promenim malo.

Moj drugar je uzeo za iphone SE, stvarno lepo izgleda...

Sent via Xperia Z5

Neka plastika valjda, ali trip je kao da je metal na dodir. Imam skoro osećaj kao da nema ništa na ledjima. Koliko vidim sve na tu foru što je brendirano za ebaya košta po 20 dolara, a ista stvar kao i ovo.

Super,bas cu pogledati i na ebay-u sta ima. Hvala za info.

Poslednja izmena:
iPhone 7

Kad smo vec kod kejsova,moram bacim malo detaljniji review,da pohvalim i preporucim ovaj Spigen:
IMG_0898.JPG
Mislio sam da su izvikani kao marka i nisam zbog izgleda nikad hteo da uzmem (imao sam doduse jednu kopiju na LG G2,i da,oseti se razlika u odnosu na original jer nije isti materijal)jer mi na slikama uvek izgledaju mnogo glomazno,međutim ovde mi je upala relativno ok licitacija i nisam placao shipping. Reko aj da uzmem da probam.
Nikad nisam imao jaci i kvalitetniji case.
Prvo,konkretno ovaj model,uopste ne povećava toliko dimenzije,nije toliko debeo.
Materijal,najbliže sto mogu da ga uporedim je,znate verovatno ona tvrda jaka guma na alatu,srafcigerima,drska na cekicu itd. Tako nesto. Stalno sam furao silikonske i gumene zaštite ali ovaj materijal prvi put sad imam na telefonu i stvarno deluje kvalitetno i sigurno.
Zasto pisem duzi tekst o jbnom kejsu. Zato sto mi je fon pre par dana pao niz stepenice i kotrljao se pola sprata,al ne one ravne stepenice u zgradi vec napolju one hrapave betonske. I sad on pada kotrlja se i ja l gledam bukvalno odskace kao loptica,uzmem obrisem ga,ni jednog jedinog traga cak ni na Spigenu ,a kamoli na telefonu (ne furam screen protector,maska je blago ispupcena napred tako da nije potreban).
Da sam furao neki kineski silikon ubedjen sam da bi mi se fon ulubio negde ili bi ekran puk'o.
Kupili su me,od sad uvek spigen,jes skuplji malo od neke kineske maske al vredi brate znaju ljudi sta rade. [emoji106]
Izvinjavam se za off,mozda je neko razmisljao o kupovini njihove neke zaštite pa mu ovo mozda pomogne.

Poslednja izmena:
I meni su fora te sluske,cekam vec neko vreme da ih neko kupi pa da podeli utiske. Izgleda da cu ja morati da probijem led [emoji16]
Dvoumim se izmedju njih i ovih Beats X
https://m.youtube.com/watch?v=scoCVAk7_JI

Ja te ipak preduhitrio [emoji12][emoji23][emoji2] Znači neviđena perverzija. [emoji2] Jedino što te ljudi na ulici gledaju kao ćaknutog [emoji23]
257a2941c957e3bf2926c27c94c9e5cd.jpg

Nazad
Vrh Dno