Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Lol, pa sto staklo na staklo :D Kako to nije narusavanje estetike :D

iPhone 7

Ne znam koji dbrand ima najbolji "grip"?Pretpostavljam da nisu svi od istog materijala...

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Lol, pa sto staklo na staklo :D Kako to nije narusavanje estetike :D

Jednostavno bih poludeo kada bih video sitne ogrebotine na ekranu. Usput ako padne, bolje 20$ dati unapred i biti miran, nego kasnije 300$ [emoji6]

Staklo je meni bolje od folije prvo zbog premaza, a drugo zbog skrola. Manje se i grebe od folija.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ma razumem ja sve to nego se samo pitam kakav li bi bio komentar ljudi kada bi Apple izbacio telefon tako sa duplim staklima, slikonskim ledjima umesto stakla/metala... :D cisto sumnjam da bi naisao na pozitivne kritike :p

Vredi li original Apple silicon case ovih para? Gledao sam po netu i izgledaju poprilično dobro. Ne znam samo kakva su zaštita od pada?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

iPhone 7

Imam ja crni vec neka 2 meseca,stvarno je odlican. Jako lepo lezi u ruci i odlicna je zastita. A da li vredi te pare,po mom misljenju nijedno parce gume ne vredi toliko [emoji1] Ali bolji nisam nasao,bitno mi je da ne bude previse glomazan,da je dobra zastita i da nema onaj glupi otvor za jabuku,te uslove ispunjava. Plus je unutrasnjost oblozena mikrofiberom,pa nece ostati tragovi od case-a.

Poslednja izmena:
IMG_0932.JPG

Ja sam ovaj koristio do skoro, jedina mana otvor za jabuku. Ostalo je sve super, mekan iznutra, dobro stoji, ne povećava mnogo dimenzije telefona, dobra zaštita, dugmići i daje "klikavi". A dobar je i na dodir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja cekam da burazer naruci pa da uporedimo sa ovim mojim. [emoji2] Zezao me je da nisam normalan sto tolike pare bacam na case,a navodno ima kopija "1/1"... Do sada je promenio bar 4-5 tih jeftinijih za tri meseca,svakom je nasao neku manu. Ispadne da nikada nece biti zadovoljan u potpunosti,a puci ce vise para od mene na kraju. Kupim pravu stvar jednom i ne razmisljam [emoji4] Ako naruci,napisacu neki utisak.

Pogledajte prilog 227440

Ja sam ovaj koristio do skoro, jedina mana otvor za jabuku. Ostalo je sve super, mekan iznutra, dobro stoji, ne povećava mnogo dimenzije telefona, dobra zaštita, dugmići i daje "klikavi". A dobar je i na dodir...

Takodje istu, poslije par tankih i par padova dje te ultra slim ne mogu zastiti ni 1% telefon uzeo ovu i pocinuo na duze vrijeme. Super grip, super zastita, u kombinaciji black-gold izgleda brutalno [emoji854]

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Našao sam koja mi odgovara. Čekam druga da se vrati iz Amerike pa će mi doneti:
f4c320cd6559c78a7eed08634578f8ac.jpg

Jednostavno bih poludeo kada bih video sitne ogrebotine na ekranu. Usput ako padne, bolje 20$ dati unapred i biti miran, nego kasnije 300$ [emoji6]

Staklo je meni bolje od folije prvo zbog premaza, a drugo zbog skrola. Manje se i grebe od folija.

150, ali moraš da ga odneseš u apple store (koji radi zamenu ekrana), uz prethodno zakazivanje. Ubedljivo najbolja opcija je u startu kupiti Apple Care + za 130€ i miran si 2 godine šta god da se desi. Nažalost, za telefone kupljene ovde ne postoji takva mogućnost...

Poslednja izmena:
A dobro, ali put, hrana, vreme, ovo ono kad sracunas... Izadje te kao kod nas.

Pa dobro, računamo da već ideš nekim poslom u EU ili da daš nekome ko ide. Baš da bih išao u Italiju isključivo zbog toga, ne bih

Da imam takve poslove ostao bih tamo [emoji3] Inače ode displej, ti čekaš nekog dok ode, pa dok se vrati ili ti čekaš nešto biće, neće biti put. Sve ti prodje u čekanju, a ekran polupan. Ja bih izludeo, ne bih mogao tako da ga koristim.

Ali kada vidim ljude tako sa polupanim ekranima i opušteno koriste, mislim se koliko su bedni da moraju da imaju iPhone, pa makar i polupan. Fora kao okrenu na ekran da stoji, da bi se ledja videla.

To nema veze sa lovom i da li je neko bedan. Znam decka koji vozi Mercedes S klase od 100k evra i vozi vec mesecima sa napuklim branikom i ulubljenim vratima. Pitam ga skoro, zasto to ne sredi, zar mu ne bode oci, a on mi odgovara da ga mrzi da se cima i da njemu ne smeta toliko. To ti je tako, neko vodi racuna o stvarima, a nekoga bas briga, imao para ili ne. :)

Takođe naježim se kad vidim ljude da opušteno koriste fon sa polupanim ekranom.. Bilo kojim fonom..

To nema veze sa lovom i da li je neko bedan. Znam decka koji vozi Mercedes S klase od 100k evra i vozi vec mesecima sa napuklim branikom i ulubljenim vratima. Pitam ga skoro, zasto to ne sredi, zar mu ne bode oci, a on mi odgovara da ga mrzi da se cima i da njemu ne smeta toliko. To ti je tako, neko vodi racuna o stvarima, a nekoga bas briga, imao para ili ne. :)

Nije ti bas pravo poređenje. Polomljen ekran na telefonu bi više bio ekvivalent pokvarenom motoru u tom mercedesu od 100k € a ne napukli branik ili ulubljena vrata.

iPhone 7

Taj Black Dragon je jedan od boljih sto sam video,ako neko bude hteo da naruci,neka javi.

Poslednja izmena:
Skupimo se nas trojica i shipping je free. Ne mora black dragon može bilo koji.

Ja razmišljam da uzmem white marble bez apple logoa

iPhone 7

Ja se evo lomim da uzmem original crni Apple silicon case. Meni izgleda odlično, mada sam već poručio onu gore pomenutu Spigen.

Ne mozes pogresiti sa njim,jedina mana po meni je to sto se lepi prasina za njega,ako se to moze nazvati manom. Kada ga drzis u ruci,nikada ne bi rekao da je rec o silikonu,izuzetno je prijatan na dodir i bukvalno se ruka lepi za njega,nema sanse da ti ispadne. Evo par slika na brzinu
IMG_1016.JPGIMG_1017.JPGIMG_1015.JPG

Ni u Ušću ni u DC nemaju crnu silikonsku futrolu. Nju sam bas hteo. Vasiona hoće da mi kaže nešto. [emoji28]

Vidi na kp,ima ih sto prodaju original,a mozes i da ustedis koji dinar. [emoji2]

Vidi na kp,ima ih sto prodaju original,a mozes i da ustedis koji dinar. [emoji2]

Ma na KP nisu normalni sa cenama za originalni Apple case. Neki su skuplji od iStore-a. Lepo izgleda product RED silikonska futrola na mat crnom iP 7+. [emoji846]

Dobri su i ocean/midnight blue,na neki od njih bih isao da nisam nasao crni.

Uradio sam test baterije, da vidim koliko moze da izdrzi maksimalno u standby modu sa jednim punjenjem, i izdrzao je 16 dana i 18 sati, sad je na 6% baterije i verovatno bi mogao i duze, ali me mrzi da cekam.

IMG_0089.PNG

Vrh Dno