Lol, pa sto staklo na stakloKako to nije narusavanje estetike
![]()
Pogledajte prilog 227440
Ja sam ovaj koristio do skoro, jedina mana otvor za jabuku. Ostalo je sve super, mekan iznutra, dobro stoji, ne povećava mnogo dimenzije telefona, dobra zaštita, dugmići i daje "klikavi". A dobar je i na dodir...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jednostavno bih poludeo kada bih video sitne ogrebotine na ekranu. Usput ako padne, bolje 20$ dati unapred i biti miran, nego kasnije 300$ [emoji6]
Staklo je meni bolje od folije prvo zbog premaza, a drugo zbog skrola. Manje se i grebe od folija.
To nema veze sa lovom i da li je neko bedan. Znam decka koji vozi Mercedes S klase od 100k evra i vozi vec mesecima sa napuklim branikom i ulubljenim vratima. Pitam ga skoro, zasto to ne sredi, zar mu ne bode oci, a on mi odgovara da ga mrzi da se cima i da njemu ne smeta toliko. To ti je tako, neko vodi racuna o stvarima, a nekoga bas briga, imao para ili ne.![]()
Našao sam koja mi odgovara. Čekam druga da se vrati iz Amerike pa će mi doneti:
![]()
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Vidi na kp,ima ih sto prodaju original,a mozes i da ustedis koji dinar. [emoji2]
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari