Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Video sam i ja juče da je trenutno moguće samo preko DHL. Meni je bio free shipping. Sacekaj nekoliko dana pa pogledaj. Inače, staklo je apsolutno savršeno, neverovatno je koliko je precizno izrađeno. Mislim da trenutno ne postoji bolje na tržištu.

Haha, ja danas hteo naruciti. Ne ceka mi se bas vise, smucio mi se ovaj kratak tempered. Kakvi su ovi od Nillkina? Videcu do kraja nedelje da li ce se promeniti nesto za shipping ili da im pisem? Ali cuo sam da im je contact katastrofa... Razmisljam da skinem ovo ****** dok nabavim 3D.

Za kontakt mislim ovi iz gd smitha, cuo sam da dosta traje da dobijes odgovor i da jedva znaju engleski.

Ali je losiji od gd smith zar ne? Najbolje bih bilo ako ima isti ili bolji od gd smith, moze i skuplje.

drustvo nov sam na ios-u kazite mi jednu stvar. Kad udjem u app store tamo su mi podaci neke americke adrese i br tel jer naravno Srbije nije bilo, a u podesavanjima pod opcijom jezici i region mi je do sada stajalo Serbia, medjutim nesto sam cackao i promenim to na United States, telefon odradi icloud settings update i sad mi je us, cak mi ubacilo i neku novu news aplikaciju na home scr. Pitanje je da li sam nesto zeznuo? Sve mi radi normalno kao i do sada. Da li je ok promeniti taj region na us? Hoce mi ta promena regiona napraviti neku frku sa nalogom ili tako nesto. hvala unapred

Meni sad stigla maska sto sam naručio za 7plus, veličine za običnu sedmicu, šta sad da im radim
4470995a3b7513212828263674e3baa3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

drustvo nov sam na ios-u kazite mi jednu stvar. Kad udjem u app store tamo su mi podaci neke americke adrese i br tel jer naravno Srbije nije bilo, a u podesavanjima pod opcijom jezici i region mi je do sada stajalo Serbia, medjutim nesto sam cackao i promenim to na United States, telefon odradi icloud settings update i sad mi je us, cak mi ubacilo i neku novu news aplikaciju na home scr. Pitanje je da li sam nesto zeznuo? Sve mi radi normalno kao i do sada. Da li je ok promeniti taj region na us? Hoce mi ta promena regiona napraviti neku frku sa nalogom ili tako nesto. hvala unapred
Nema greške, News aplikacija je Apple-ov pandan Flipboardu i dostupna je samo u nekim regijama (kao i Apple Pay), otud i ta promena.
Ja ipak držim na engleskom i regiji Srbija, pre svega zbog formatiranja vremena i datuma na lock screenu.

Aj mi preporucite neku zastitu sa KP (ne interesuje me AliExpress i narucivanje iz inostranstva), ja gledam al ne znam sta je dobro... Stize mi 7-ca sledece nedelje iz Telenora, btw telefone je sive boje

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Stigla jutros kožna sa alija ima vrlo malo lufta ali generalno za 13$ ok
04617f81181e97deb0ea9a35792a13b5.jpg

c47fc0ed9943b11fef620f8e3e392d92.jpg

82a57982e5e17624cc110a2ad480f1a4.jpg

Evo fotka, nikako da okačim.

8567e43a7cdf481fb61dd6b1dc2ddaa3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jako je teško te ćoškove zalepiti, jer su zakrivljeni, ne npr kao 4/s, 5/s. Živce sam izgubio i kasnije žurio na posao, pa ostalo tako. Možda je i moglo bolje, ali ja nisam imao ni vremena, ni živaca.

Ovako ja lepih stari izguljeni ormar pre neki dan...da potraje jos malo. :)

Poslednja izmena:
Djilke moraš fenom dobro grejati pa onda probaj da zalepiš,mora da može :)

Sent from my Honor 8

Trebalo bi mu zabraniti da kupuje ne-apple maske ;) :)

Poslednja izmena:
Hteo sam da kupim neki od ovih skinova, ali posle ovih Djilkosevih fotki sigurno neću. Ne može se to lepo namestiti, na youtube ima klipova ljudi kako to nameste savrseno, ali verovatno taj postupak traje mesec dana pa onda odrarr edit da traje 5 min

Pustite bre coveka, sta ste navalili. :D
Lepo izgleda mada sam ja vise za neki kvalitetniji Spigen/Nillkin case ali ima i dobrih dbrand skinova. :)

iPhone 7

Djilke moraš fenom dobro grejati pa onda probaj da zalepiš,mora da može :)

Sent from my Honor 8

Pazi onako kad imaš samo zadnji deo bez ivica to se lepi normalno kao folija, ali ovako kad imaš ćoškove... Ebeno. Koristio fen i džabe.

Inače nema ko me nije u firmi pitao, čak ću i da zaradim da im narucim par komada. Većina 99% je oduševljena kako izgleda.

U moru izgrebanih i u raznim silikonskim oblogama, ovo izgleda baš onako da odudara [emoji4]

Edit: https://youtu.be/ZohdMLnS5PQ

Evo ovaj lik ga isto detaljno lepio, ali džabe.

Poslednja izmena:
Vrh Dno