Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Bas bas dobro izgleda.

Delim misljenje da bi sa crnom bojom napred bio jos bolji

Ако мене питате,цео црвен,мада капирам да не би могао превише да гледаш у екран онда.

Не волим комбинације или цео у истој боји или ништа. Јежио сам се на бели 3 гс из тог разлога.

Meni je i dalje mat black favorit... Ili neku mat plavu da naprave [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda bas dobro.

Takodje, slazem se za mat plavu :). To bi isto bio pun pogodak :)

+1 za crveno crnu varijantu.

Čekamo mesec dva pa da počne chipping gate [emoji23]

porediti 1+ koji košta 440e i apple + model koji košta 800+e je krajnje neozbiljno.

Probao sam 1+3t već par puta i oduševljen sam njegovim radom,al po meni nema nikakve šanse sa iphone+ modelom,pošto ga i obična 7ca šije.

Poslednja izmena:
porediti 1+ koji košta 440e i apple + model koji košta 800+e je krajnje neozbiljno.

Probao sam 1+3t već par puta i oduševljen sam njegovim radom,al po meni nema nikakve šanse sa iphone+ modelom,pošto ga i obična 7ca šije.

Sto bi bilo neozbiljno? 3T je trenutno najjaci Android na svijetu. A cijena zestoko zavisi od marketinga i ostalih stvari u sta velike kompanije ulazu i sta mi placamo kada kupujemo jedan njihov produkt.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ovo su pokrenute najzahtevnije aplikacije i igrice.Nijedan andriod u takvim situacijama nema nikakve sanse.U ralnom radu su razlike zanemarljive.

Upravo tako.

Ne vidim poentu tih poređenja uopšte,pogotovo kad nisu isti osi u pitanju.

[youtube]nAzfZ0lQJO0[/youtube]

Zanimljivo je ovo koliko crno crveni bolje izgleda :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Neuporedivo bolje, cak sad kad sam video na snimku ovako sa crnim kako izgleda, ovaj sa belim frontom mi je i ruznjikav.
***, zar stvarno nisu mogli da odrade sa crnom bojom i crvenim fingerprintom. Prodavao bi se kao blesav.
Ima 3 boje na fonu, back, front i prsten oko skenera, oni su samo ovu pozadi uboli. Je l' se jedan lik u ekipi nije nasao da kaze "e mogli bi crnu boju napred da stavimo izgledao bi 10x bolje"

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Pocinje po malo da smara ta prica jer cisto sumnjam da bi neko ko do sada nije uzimao u obzir iP7 pri kupovini sada odjednom uzeo crveni za 100e vise i da ga samo odbija to sto nije ceo u crvenoj boji ili sto nema crno-crvene kombinacije.

I na kraju ga ubaci u case i sjeba ga načisto [emoji23] kao da je obični uzeo..

Tako je sa svakim :). Sad je postalo skroz nebitno koju boju telefona uzimas... Na kraju sve zavrsi u nekom case-u.

Kažu ne vidi se da imaš para po ajfonu nego da li ga držiš u kejsu ili ne [emoji23]

iPhone 7

Напредујемо!

Искрен да будем, не разумем људе који имају скупоцену ствар и немају заштиту за то?кад кажем заштита мислим на маску од 30-50е.

Исто је и са аутом и осигурањем.

Po meni, to je previse za masku.
Iz razloga sto je bilo ljudi po forumu koji - kupe telefon, kupe masku od 50e i onda traze zastitu (foliju?!?!?!?) za masku jer, ono placena je 50e :D. Mind blown.

Nillkin ~15 dolara i cao:)

Mozda za vas da naprave neku fabricki verziju bez zavrsne obrade, i ovako ga koristite u masci :D.

Funny :). Pogledaj ljude koji nose bilo koji flagship telefon, i da li ga nose bez maske :).

Da, svi nose, ja ne bih da imam :). Imao sam pre, pa nisam nista od toga stavljao i bilo je ok. Moja logika je da uglavnom kupim neki iPhone iz prethodnih generacija i ne brinem. Koristim ga bez ikakvih folija i maski, pogotovo folija preko ekrana je bezveze. I uzivam, koristim ja njega, ne on mene. Mada i ovako nema problema, sem neke ogrebotine povremeno, ali bas me briga.

Ja samo dbrand i staklo. Tip top :)

Ja sada i kada stavim case nije silikonski, počeo je da me opasno nervira silikon kako se krivi, menja boju i sam osećaj u ruci. Samo hard case ili skin koji sam do skoro imao, ja sam imao slickwraps.

Vrh Dno