Kako koga... ja beli telefon u zivotu ne bih uzeo....
Crni telefoni su smoriliJet Black će uvek biti musav, ako baš hoćeš crni, uzmi mat. Meni najlepša Silver varijanta, zlatni je malo ciganija, Rose gold je ženskast
![]()
Crni telefoni su smoriliJet Black će uvek biti musav, ako baš hoćeš crni, uzmi mat. Meni najlepša Silver varijanta, zlatni je malo ciganija, Rose gold je ženskast
![]()
Najveći problem silver/gold/rose gold modela su beli bezeli, kod black/jet black/space gray modela ivice su crne i to mmogo manje upada u oči...Kako koga... ja beli telefon u zivotu ne bih uzeo....
- Back dugme (to svakome ko predje sa Androida na iOS nedostaje), ali navici ces vremenom i kasnije ces na androidima da pokusavas isti gesture umesto stiskanja dugmeta.3.Sta ce mi objektivno najvise nedostajati sa androida?-znam da je ovo subjektivno,svejedno me interesuju misljenja.
Hvala![]()
Nemas VR opciju jer je rezolucija na iphone niska.Nemas upotrebljiv bluetoth. Ne možeš da radiš cast mobilnog uredjaja na smart tv.Share slika na smart tv ide teško dok se ne snađeš da nadjes aplikaciju. Na androidu je to u sistemu default. KAMERA ne fotka u 16:9 pa ne koristiš pun ekran pri pregledu . Tako je čak i na šljamsungu s7. Kastomizacija iphone je loša u odnosu na androd kao i ulazak u sistem preko kabla tj kompa. Na ios 10 ces imati bagova dok ne ispeglaju. Nema zamene baterije i nema proširive memorije. Nema bezicnog punjenja. Nemas fast charging. Nema led notifikacije za npr propustene pozive. Generalno, telefon kaska debelo u tim stvarima za konkurencijom. Ako ti ovo je smeta, cepaj ka jabuci.Razmisljam da po prvi put od pojave smartphoneova zagrizem jabuku, pa imam par pitanja za vas prekaljene![]()
1.Jel jet black zaista toliko osetljiv na ogrebotine? Takodje,da li neko ima mozda informaciju da li ce se u mts-u pojaviti i mat varijanta?
2.Koliko gb prostora ostaje na 32gb modelu za koriscenje?
3.Sta ce mi objektivno najvise nedostajati sa androida?-znam da je ovo subjektivno,svejedno me interesuju misljenja.
Hvala![]()
Razmisljam da po prvi put od pojave smartphoneova zagrizem jabuku, pa imam par pitanja za vas prekaljene![]()
1.Jel jet black zaista toliko osetljiv na ogrebotine? Takodje,da li neko ima mozda informaciju da li ce se u mts-u pojaviti i mat varijanta?
2.Koliko gb prostora ostaje na 32gb modelu za koriscenje?
3.Sta ce mi objektivno najvise nedostajati sa androida?-znam da je ovo subjektivno,svejedno me interesuju misljenja.
Hvala![]()
Mozes li da nabrojis 3 flagship telefona iz ove godine koji imaju zamenjivu bateriju i prosirivu memoriju.Ne bi se slozio da share slika ide tesko, ima koliko hoces aplikcija i sa dva klika odradis posao.Takodje ista situacija ako hoces 16:9 format.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari