Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Meni malo zapinje minus volume dugme... Ne znam da l da pominjem kad mi u iStyle budu menjali bateriju :D Kao da zapekne prvi put uvek kad krenem da pritiskam, i posle proradi... Unutra se isprljo verovatno.

Pomeni [emoji3]. Prasina verovatno

Drugari do skoro mi je backup za iPhone 6s bio oko 800 MB (bez galerije slika). Sada sam uključio da mi bekapuje i slike i iz nekog razloga mi je bekap telefona (bez slika) narastao do 2.4 Gb + 1.8 Gb slika. Ako slike i video klipove bekapuje zasebno od podešavanja telefona i aplikacija šta mi je napunilo taj prostor od 800 MB do 2.4 GB?

Sent from my iPhone using Tapatalk

IMG_0805.JPG

Naručio ovaj plavi, kažu da je odličan kvalitet.

Ne znam zašto mi se na WiFi mreži dešava da mi ne očitava 9GAG sadržaj u aplikaciji. Kao da nemam neta. I to mi se dešava od ovog velikog update na 10.3.1. Imam odličan WiFi kući tako da on nije problem sigurno.
0fcd9f8bcbc134603502add229aa1128.jpg
Probao sam resetovanje mrežnih podešavanja, reinstalaciju aplikacije i ništa ne pomaže. Ima li neko rešenje?

Poslednja izmena od urednika:
Jel ti se to dešava na svakom WiFi-ju?

Da nemas neki adblock?

Definitivno restore iz iTunesa.. Nema mu druge

Nemam nikakav adblock instaliran. Videću kad uhvatim vremena da uradim restore preko iTunesa. Baš me smara. [emoji52]

Probaj prvo Reset Network Settings.

Drugari do skoro mi je backup za iPhone 6s bio oko 800 MB (bez galerije slika). Sada sam uključio da mi bekapuje i slike i iz nekog razloga mi je bekap telefona (bez slika) narastao do 2.4 Gb + 1.8 Gb slika. Ako slike i video klipove bekapuje zasebno od podešavanja telefona i aplikacija šta mi je napunilo taj prostor od 800 MB do 2.4 GB?

Kako se resiti ovoga i meni isto

Ja imam čudan problem, kada mi je fon na punjaču ima slabiji domet nego kada nije na identičnom mestu u kući.. Jer mi je slab domet pa ga izgubi dok se puni, a kada se ne puni onda je sve ok..

Moze li preporuka za neku futrolu/silikon, neku osnovnu zastitu za 6s?

Jedino ako si neki falsifikat kupio. Moja se nije promenila uopšte.

Doduše, možda to zavisi i od načina upotrebe. Moj telefon "vidi" samo "čiste" površine.

Ja sam poručio sa njihove zvanične stranice na aliexpress-u i koštala je oko 6,5$ za SE model.

http://www.nillkin.com/english/about.asp?mid=1&sid=2&tid=0

Po ovome, oni nemaju zvaničnu prodavnicu na ebay-u.

Edit: Možda nije dobar link, kopirao sam ga s telefona. Pronađite sami na njihovom sajtu.

Ovo je za SE:

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6009&page=1

Poslednja izmena:
Jedino ako si neki falsifikat kupio. Moja se nije promenila uopšte.

Doduše, možda to zavisi i od načina upotrebe. Moj telefon "vidi" samo "čiste" površine.

Ja sam poručio sa njihove zvanične stranice na aliexpress-u i koštala je oko 6,5$ za SE model.

http://www.nillkin.com/english/about.asp?mid=1&sid=2&tid=0

Po ovome, oni nemaju zvaničnu prodavnicu na ebay-u.

Edit: Možda nije dobar link, kopirao sam ga s telefona. Pronađite sami na njihovom sajtu.

Ovo je za SE:

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6009&page=1

***, mašinac sam, šta drugo da ti kažem. Tako da za mene samo nešto ne providno i što tamnije [emoji2]

Jel zna neko ko servisira Apple uređaje kupljene u telenoru posle prve godine garancije? Ekran me zeza, ne znam šta bi moglo da bude...

32c998bf8425df58cb31cb69a719c2ab.jpg

Odnesi ga u telenor...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

A pre toga uradi restore bez vraćanja bekapa. To im je svakako procedura, a i ti ćeš znati da nije softver poludeo.

Nije softver poludeo, mora na servis. Definitivno je feleričan ekran, odneo sam ga danas u telenor. Zanimljivo je da su najjače linije u levom uglom gde koristim force touch za multitasking.

Baš interesantan video, lik je u Kini kupio sve delove potrebne da sastavi svoj iPhone 6S :)

I to 2 puta :)

Pozdrav drugari, imam problem sa mojim 6s. Pre nekih sat vremena sam usao na messenger kako bih pokrenuo neki video klip i u tom trenutku ekran je samo pocrneo. Prvo sam pokusao sa home dugme-tom da se vratim na pocetnu, pa sam probaao da ga zakljucam otkljucam i na kraju hard resset (home+power), ali nista od toga mi nije pomoglo. Stavio sam ga na punjac, ali na ekranu se nista nije pojavljivalo tih 20-ak minuta koliko je bio na njemu. Kada sam stigao kuci, pokusao sam da ga povezem sa kompom, ali on ga uopste ne vidi. Ne znam sta je problem, ovo mi je inace prvi ip, tako da nisam nesto posebno vest u radu sa njim. Da li postoji mogucnost da ga pokrenem ili cu morati da cekam sutrasnji dan i da ga nosim u istyle jer ima garanciju do sredine novembra?
P.S. telefon nema JB i na 10.3.1 je sistemu. Ne pokazuje nikakve znake zivote, znaci ni jabuka, ni itunes, nista..

Poslednja izmena:
Bas cudno. Jel si siguran da ti nije pukla baterija? Ostavi ga na punjacu malo duze,ako i dalje ne budes mogao da ga upalis,onda ti samo servis preostaje.

Nazad
Vrh Dno