Conquer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.03.2017
- Poena
- 175
Svaka cast na iskrenom komentaru,a pre svega objektivnom. Koristim iPhone nekih 5 god,tacnije od 4s,pa evo sada trenutno 7+. Sve sto si napisao uglavnom stoji,ima tu jos nekih sitnica koje treba da se promene i ispeglaju sto se tice ios-a,posebno mislim na deo vezan za notifikacije. Mislim da ce se uglavnom svi korisnici sloziti oko toga. Ko se navikne na tako fluidan i cist sistem,uz sve njegove prednosti,ali i ogranicenja,o drugom telefonu tesko da ce i razmisljati ubuduce. Kada cujem za flesovanje,rutovanje,resetovanje telefona na svakih par dana,digne mi se kosa na glavi,niti imam vremena,niti zelim da se bakcem sa tim. Kada uzmes u obzir hardver,od kvaliteta izrade,ekrana,kamere,zvucnika,baterije,cpu-a,pa sve do podrske... Jednostavno je kompletan jedan uredjaj kojem se ne moze puno toga zameriti,sve je na visokom nivou. Daleko od toga da nije skup,ali cinjenica je da ima i onih koji se prodaju po slicnoj ceni,a vecito moraju biti zakinuti za nesto, pa pocev od podrske samo,da ne nabrajam dalje. Uostalom,nema ko sta da ti prica,koristis uredjaj jedno vreme i sam doneses zakljucak,kao u ovom tvom slucaju. Licno,samo takvo misljenje koje dolazi iz licnog iskustva za mene i ima neku tezinu,ostalo su nebuloze. [emoji4]
Poslednja izmena: