Kod nas-nigde. Svi uglavnom prodaju kineske. Doduse imas u iStyle oridjidji Apple futrole od po 8-9000 din.Also, gde kod nas ima krstenih futrola jer mi se ne ceka sledeca prestupna godina da mi kinezi posalju istu vezanu za morsku zvezdu na suvom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas-nigde. Svi uglavnom prodaju kineske. Doduse imas u iStyle oridjidji Apple futrole od po 8-9000 din.
Ja pre mesec dana izlicitirao na eBay onu koznu Apple za 30 dolara, full pakovanje neotvorena . Stigla je i odlicna je, ali nikako ne vredi koliko je naplaćuju u istyle-u.
Imas da nadjes po radnjama i neku kinesku koja ce da ti vrsi pos'o.
Sent from OnePlus 3T
Kako najlakše prebaciti film za prevodom na iPhone i isti gledati? Na Androidu sam prebacio ceo folder koji sadrži film i prevod i pustio preko bs ili vlc player-a, pretpostavljam da ovde mora drugačije?
Ček, film ubacim preko kompa? Gde kako? A prevod? Pošto je prevod obično u zip-u..
https://www.youtube.com/watch?v=-JQ76LB-7_0
- sto se tice prevoda, pa skines ga preko kompa otpakujez zip i preimenujes u naslov kako se film zove
A zasto ? Cemu ovo ?
Kako si uzeo taj 6s u mts-u,uz ugovor?
Tako sam i ja uzeo ali nisam znao da mogu da ga otkljucam..U ponedeljak pravac poslovnica[emoji847]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari