Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Ok bitno mi da bateriji ne skodi nista tbh, a za brzinu i ne marim mnogo.
Hvala puno za brz odgovor :)

Sent from neki tamo iPhone

Also, gde kod nas ima krstenih futrola jer mi se ne ceka sledeca prestupna godina da mi kinezi posalju istu vezanu za morsku zvezdu na suvom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas-nigde. Svi uglavnom prodaju kineske. Doduse imas u iStyle oridjidji Apple futrole od po 8-9000 din.
Ja pre mesec dana izlicitirao na eBay onu koznu Apple za 30 dolara, full pakovanje neotvorena . Stigla je i odlicna je, ali nikako ne vredi koliko je naplaćuju u istyle-u.
Imas da nadjes po radnjama i neku kinesku koja ce da ti vrsi pos'o.

Sent from OnePlus 3T

Ma vec sam nasao neke ok futrole ali su dugmici kao kamenje :S

Ja sam kupio Apple Silicone Case (black) za Ip7+,odlican je. Jednostavan,nije previse glomazan,debeo je tek toliko da zastiti i kameru,svi otvori za dugmice su perfektni. Telefon malo teze upadne unutra,ali zato nema klimanja,luftova i ostalih nepravilnosti. Inace,meni je bolji osecaj u ruci od leather case-a,cak i kada su malo vlazne ruke,nece ispasti iz ruke,odlican grip. Jedina mana je sto je magnet za prasinu,pogotovo crni. Ja sam moj platio 45€,i to je previse,ali bolji licno nisam video,za moje kriterijume. A cene u iStyle-u su prica za sebe...

Kod nas-nigde. Svi uglavnom prodaju kineske. Doduse imas u iStyle oridjidji Apple futrole od po 8-9000 din.
Ja pre mesec dana izlicitirao na eBay onu koznu Apple za 30 dolara, full pakovanje neotvorena . Stigla je i odlicna je, ali nikako ne vredi koliko je naplaćuju u istyle-u.
Imas da nadjes po radnjama i neku kinesku koja ce da ti vrsi pos'o.

Sent from OnePlus 3T

Slažem se da ne vrede toliko koliko koštaju ovde, ali 30-40€ koliko koštaju u inostranstvu, apsolutno vrede

30-40€ ne vredi nijedna futrola, ne mogu da verujem da su ljudi spremi toliko para da daju.

Sent from my Honor 8

Ja sa druge strane ne razumem da neko ko plati telefon 500e+, 600e+, 700e+ stedi na kvalitetnom zastitnom staklu i futroli, ako vec planira da ih nosi.

Bas tako,nemamo svi iste kriterijume,ja da mogu da nadjem neki koji meni lepse izgleda i bolje stiti telefon,a pritom i da manje kosta,sigurno ne bih bacao pare. Uslov je i da nema otvor za jabuku sa zadnje strane,to mi je skroz *****ski,ali nekome se i to svidja verovatno. Kao sto rece kolega iznad,ako je telefon 700+ €,ne vidim zasto bi bio problem izdvojiti jos 40-50€ za kvalitetan case.

Poslednja izmena:
Ma ja uopšte nisam za futrole, naročito ne za te od 30-40€.
Bolje uzeti neki,silikon od 3€ za izlazak i ne daj bože a ovako nositi telefon bez ičega :)
Mislim kad već telefon lepo izgleda,grehota ga gurati u futrolu :)

Sent from my Honor 8

Dok sam imao Ip6,imao sam te providne silikonske,vremenom pozute,a nikakva zastita od pada nisu. Jedino sto su eto kao ultra slim,pa ne uticu puno na dimenzije telefona.A na crnom telefonu mi ne izgleda nikako silikon,kao da sam ga ubacio u neku kesu ili kondom :d Ni ja ne volim nikakvu vrstu zastite,stavim ga u case cisto kada ga nosim po dzepovima od jeans-a,mada mi je sada problem ip7+ uopste i staviti u neki dzep,pa se jos navikavam :) ***,torbe ne nosim...

Poslednja izmena:
Da li je moguce da Viber ovoliko jede bateriju?
Imate neke savete kako da se iole smanji stavi potrosnja baterije pod kontrolu???

Mozda ugasiti background refresh, ne vidim neku svrhu toga svejedno, globalno sam to ugasio. Verovatno svaki put cim stigne neka poruka, aplikaciju probudi iz background-a i povuce podatke. Svejedno ce povuci podatke kada je otvoris, nema razloga da to radi u pozadini stalno.

Kako najlakše prebaciti film za prevodom na iPhone i isti gledati? Na Androidu sam prebacio ceo folder koji sadrži film i prevod i pustio preko bs ili vlc player-a, pretpostavljam da ovde mora drugačije?

Kako najlakše prebaciti film za prevodom na iPhone i isti gledati? Na Androidu sam prebacio ceo folder koji sadrži film i prevod i pustio preko bs ili vlc player-a, pretpostavljam da ovde mora drugačije?

mozes preko vlc-a , skines vlc sa tvog ajfona, i prevod .. ali prevod mora da glasi tj da se zove kao i film da bi prevod radio... ubacis u vlc i gledas

Ček, film ubacim preko kompa? Gde kako? A prevod? Pošto je prevod obično u zip-u..

Poslednja izmena:
Da li se moze podneti zahtev za otkljucavanje telefona ako je proslo 2 godine od kupovine uredjaja, a nemam garantni list ili dokaz da sam kupio kod tog i tog operatera?

Tipa, da se vidi po IMEI kada je aktiviran i da se na osnovu toga otkljuca ako je proslo vise od 2 godine

Moze onaj na cije se ime vodi telefon.

Poslednja izmena:
Da, niko ti ne traži garantni list, ali traže broj telefona, ime i prezime, i IMEI, sve to u mailu...

ja sam uzeo iphone 6s, preko mts-a ... i odmah taj dan zatrazio da mi otkljucaju telefon, sutradan mi je stigla poruka da je telefon otkljucan...worldwide unlock

A zasto ? Cemu ovo ?

Tako sam i ja uzeo ali nisam znao da mogu da ga otkljucam..U ponedeljak pravac poslovnica[emoji847]

Tako sam i ja uzeo ali nisam znao da mogu da ga otkljucam..U ponedeljak pravac poslovnica[emoji847]

moze moze, ja sam uzeo telefon, pitao jel zakljucan rekli su da jeste... reko zeleo bih da mi se odkljuca telefon... i oni su iz poslovnice zahtev poslali i rekli mi kao bice odtkljucan najmanje za 15 dana... ja sutradan ustao, kad poruka od mts-a da je telefon otkljucan... samo bi te savetovao da ne ides do poslovice , dzabe se cimas... nazoves sad mts i trazi da ti odkljucaju telefon

Kasno sad ali cu svakako pokusati sutra..Razmisljao sam ja o tome jer mob nije vezan ugovorom ali eto,sad znam da moze sigurno..Hvala na informacijama..

Vrh Dno