Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Da li ovaj health troši bateriju? Nisam ni provalio da mi meri korake itd od kada sam kupio fon [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trosi naravno kad ti radi u pozadini non stop

Da li ovaj health troši bateriju? Nisam ni provalio da mi meri korake itd od kada sam kupio fon [emoji23]

Apple-ov "system on chip" od ajfona 5S sadrži i "motion coprocessor", komponentu koja je zamišljena da bude stalno aktivna u low power stanju i prikuplja podatke sa akcelerometra, žiroskopa itd bez značajnijeg uticaja na autonomiju baterije...

Apple-ov "system on chip" od ajfona 5S sadrži i "motion coprocessor", komponentu koja je zamišljena da bude stalno aktivna u low power stanju i prikuplja podatke sa akcelerometra, žiroskopa itd bez značajnijeg uticaja na autonomiju baterije...

To sam i mislio.. Nema ga u potrošnji baterije a meru mi od kada sam kupio fon.. Msm ok je stvar ali ako troši više baterije isključio bih.. Znači ne diram ga...

To je jedna od stvari koju prvo isključim, jer mi zaista ne treba. Da li time i štedim bateriju - ne znam

Ma meni to radi od prvog dana, tj nisam iskljucivao i baterija je odlicna na 6s+.

Tapatalk

IMG_0401.JPG

Jel vam fali nešto ovde? Samo kada udjem u program neki ima to gore za bateriju i sl, ovako nema.. Eh kažu nema bagova na iOS [emoji2] Restart mora da padne.

Menjaj djubre dok nisi skroz odlepio zbog bagova

Hmm evo sad će peti mesec i meni se to nije nikad desilo. 10.1, 10.1.1, 10.2, 10.2.1.

Daj da probam da reprodukujem?

iP7

Hmm tastatura me zeza, jel imate vi nekad problem sa tim? Koristim swiftkey i nekad mi iskoči obična pa na tren Swift pa opet obična pa moram ručno da vratim običnu..

To je do Apple-a ja bih rekao. Zato što je to third-party tastatura i onda pogotovo kad se kucaju šifre iskače Apple tastatura koja je uvek tu u pozadini aktivna, dok kontam da SwiftKey izbaci iz RAM-a. Što se tiče random da iskoči, meni se dešava samo na Viberu ili Whatsapp. Nikad mi nije iskočila u Sparku ili tapatalku. Nema baš da kažem pattern koji prati.

Inače iskoči tastatura, klikneš bilo gde, klikneš na textbox i vrati se SwiftKey.

iP7

Imam iPhone 6S 64 gb 3 meseca star uzet u Mts, malo pre sam primetio da se cuje nesto unutra kad ga prislonim na uvo, kao da kuca unutra sat, telefon sam stavio na sto opet se cuje, ugasio i upalio opet se cuje, jos malo pa cu da poverujem da telefon ima srce jer se tako u tom ritmu cuje bas na ledja na delu gde je procesor.
Sad da li to treba da uzmem za zabrinjavajuce ili jednostavno se to cuje kod normalnog rada?

Evo ja sad osluskujem svoj i ne cujem nikakve otkucaje 😀

Ok postao sam vlasnik 6S+ ali sva ogranicenja koja ima masina je malo tuzno, s obzirom da sam dosao sa androida.
Stoga bi trebao da padne jailbreak za isti.
U pitanju je 10.2.1 tako da bih zamolio za pomoc oko toga koji jailbreak da uradim (koliko znam ima Yalu verzija koja traje nedelju dana pa se mora reinstalirati, a druga opcija ima neke sa apps u koje je inject-ovana Cydia)
Koji je po vama bolji JB?

Ne postoji jailbreak za tvoj iOS, 10.2.1, tako da nemas sta da razmisljas.

Sve i da imas 10.2, jedino sto ti treba je jedina normalna verzija a to je zvanicni Yalu i najnovija verzija Cydia Impactor-a.

Ah prokletstvo, onda ce najverovatnije ici masina na oglase jer bez tweak-ova na koje sam navikao, uzasno ogranicavajuc telefon :S

Nažalost da, vrlo ograničena mašina, vrlo vrlo.. Android je po tom pitanju majka, a ios je po pitanju fluidnosti, al sramota bi bilo da nije kad se pravi za jednu vrstu telefona a Android za mnogo vrsta uređaja.

Elem, kupih ovaj case samo u teget plavoj boji. Mnogo dobro leži na fonu,vrlo malo ga udebljava a izrezi sa kameru mikrofon itd su vrlo precizni. Prijatna je na dodir i sve leži bez pomeranja. Dugmići nisu izgubili "klikavost" da tako kažem..

IMG_0465.JPG

Iskreno fluidna je makina i baterija je perfektna, sada Note3 drzim kuci kao mutlimedijalnu masinu jer sa iP ne mogu da castujem YT na tv app (plus nemam ni screen mirroring)

Also, gde kod nas ima krstenih futrola jer mi se ne ceka sledeca prestupna godina da mi kinezi posalju istu vezanu za morsku zvezdu na suvom.

Iz ličnog i iskustva mojih prijatelja, ubedljivo najbolju zaštitu pružaju Apple futrole (a da izgledaju pismeno).

Iskreno fluidna je makina i baterija je perfektna, sada Note3 drzim kuci kao mutlimedijalnu masinu jer sa iP ne mogu da castujem YT na tv app (plus nemam ni screen mirroring)

Ne mozes da pustis sa IP iz yt aplikacije video na tv-u?

Verovatno TV ne podrzava, posto sam ja to koristio pre nedelju dve kod drugara kad sam nesto pokazivao.

TV ne podrzava iz nekog razloga, videcu sta ga muci.

Takodje jedno noob pitanje - da li mogu puniti iP sa punjacem od Note3?

Nazad
Vrh Dno