Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

E to mi je bilo bitno. Znači nešto kao na Androidu. Hvala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U stvari nije ni slično androidima koji se uspore do besvesti posle par pokrenutih aplikacija. Kod iPhone-a nema uticaja na performanse koliko god aplikacija stoji u pozadini.

Sent from my iPad using Tapatalk

To usporenje možda postoji na midrejndžerima na flegšip modelima nema ni govora o tome.

Sent from my Redmi Note 3

U stvari nije ni slično androidima koji se uspore do besvesti posle par pokrenutih aplikacija. Kod iPhone-a nema uticaja na performanse koliko god aplikacija stoji u pozadini.

Ne bi bilo lose da probas bilo koji noviji android pre pisanja takvih izjava 🙂 Ipak si moderator, nisi neki zero post clan koji na takav nacin flejmuje i nabija postove za oglase.

Cak i ex-flagship android uredjaji stari po 3 godine rade odlicno, stabilno, veoma brzo i fluidno ali naravno ima i zestokih krseva tog godista koji rade lose pre svega zbog ocajnog fabrickog ''skina'' androida i brojnih nepotrebnih modifikacija koje su odradjene. Mada u poslednjih godinu dana i takvi ''heavy skin'' 'droidi rade odlicno.

Ne shvatajte to kao napad na ajfone/ios vec kao realno stanje stvari, vec godinama odlicno rade i ajfoni ali i androidi vise srednje i flagship klase i dobro je sto je tako.
A pretezno sitnih problema i bagova je uvek bilo i uvek ce ih biti na obe platforme.

Poslednja izmena:
Zato kažem, na m8 nikad nisam ugasio nijednu App iz recent apps a uvek je radio kao guja, i dan danas radi isto kod brata od kad sam ja prešao na ios..
Ali koliko vidim brzo ću ja na Android nazad [emoji2]

hsv.stoned, hvala na opasci, kao što vidiš nisam ja otišao u android temu nego ste vi androidaši došli ovde u apple temu. A ja ne pišem ništa na pamet, iako nemam vremena da naširoko obrazlažem ono što napišem. Postoji milion testova na netu, sem ako ćemo da se svi pravimo ludi zarad skrivanja kompleksa.

Ps. PunisheR, srećan povratak, a ako te provalim da sve vreme troluješ kako mi deluje, bićeš banovan neograničeno, ni taj grb te neće spasiti.

Poslednja izmena:
PS
Samsung do nedavno nije imao nikakav multitasking, ocajno kesiranje je ''zastitni znak'' Samsung TW interfejsa pa su cak i 3 godine stari Nexusi, htc, moto, sony, opo kesirali/multitaskovali bolje od svakog Samsung flagshipa.

Svima je jasno da ip6s/ip7 rade vrhunski u praksi, posebno u speed testovima ''sa neta'' i da imaju najbolje SOC na trzistu ali nazvati sve ostale smartfone nekakvim krsinama koje rade ocajno.. to jednostavno nije tacno.

Dakle jel' flegship android ili nije? Ili sad odjednom Samsung ne valja? Ima suočavanja i sa drugim flegship androidima i rezultat je veoma sličan, kao što vrlo dobro znaš. Pri tome pričamo o prethodnoj generaciji telefona, sa 7-icom je još veća razlika.

ps. sto se tiče poruka lične prirode, imaš PM kao i svi drugi. Za zamerke izvol'te se obratiti adminima.

Meni Samsung ''da valja'' koristio bih Samsung ali ne koristim ga dobrim delom zbog softvera koji mi ne odgovara 🙂

Ostalo ne bih komentarisao, pretis banovanjem clanovima koji nisu flejmovali vec izneli misljenje koje ne prihvatas, brises postove, ostavljas delove postova koji ti odgovaraju.. zaista nije vredno komentarisanja i jasno je o cemu se tu radi. Svako dobro 🙂

Poslednja izmena:
Dečko već danima postavlja gomile nebuloznih komentara u nekoliko Apple tema, tako da je pretnja na mestu u slučaju tro(lo)vanja i važila bi jednako i za svakog drugog. Kao što rekoh, za sve zamerke obratite se adminima. Ovim se svaka dalja diskusija na tu temu završava, kome šta nije jasno neka pita na PM meni ili nekom drugom.

d94efcca612d8c19bfa71819394f9504.jpg

1ef91fc1ab0c8f116e69c02a7fb3b7a5.jpg

Evo baterija na 6S nakon 8 sati na poslu. Non stop Wifi. Da sam bio negde napolju, ostao bih bez baterije na pola radnog dana.

Mogu da se slozim da baterija duplo vise moze da izdrzi na Wifi nego na Mobile Data...

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Meni baterija uz moju full upotrebu traje oko 9-10 sati. A ako nemam mnogo vremena za fon onda može ceo dan od ujutru do uveče posle 12..

Mogu da se slozim da baterija duplo vise moze da izdrzi na Wifi nego na Mobile Data...

Ja koliko se sjećam, RingeRaja je prije koju godinu iz 4S na moru samo WiFi povremeno izvukao 7 (sedam) dana baterije. Tako da toliko o tome koliko može bez Mobile Data baterija.

Znaci da svi pogasimo net i to je to [emoji3]

Imam jedan problem. Evo sad sam na suncu, lepo pojača osvetljenje i onda ga odjednom dimuje. To mi je pre par dana krenulo. Probao sam da kalibrišem, ono da smanjim osvetljenje i prekrijem senzor pa uključim opet auto brightness ali ne vredi. Jel se susretao neko sa time? 6s je u pitanju.

Backup, pa mu odradi restore, ako ni to ne pomogne probaj set up as new, a ako ni to ne pomogne moze biti da crkava ili je crko senzor.

Pa da, to sam i mislio, moraću tim redom. Nadam se da se samo zaglupeo.

Imam jedan problem. Evo sad sam na suncu, lepo pojača osvetljenje i onda ga odjednom dimuje. To mi je pre par dana krenulo. Probao sam da kalibrišem, ono da smanjim osvetljenje i prekrijem senzor pa uključim opet auto brightness ali ne vredi. Jel se susretao neko sa time? 6s je u pitanju.

Meni na 7ici aplikacija za LG TV baguje osvetljenje... Ti simptomi.

Rešio je reset problem, valjda neće opet zezati.

Krenulo je opet i mislim da je u pitanju deezer aplikacija. Kad sam je pokrenuo primetio sam da je malo dimovala ekran i krenulo je opet da zeza u drugim aplikacijama. Kad sam je obrisao vratilo je na normalu. Jel može aplikacija toliko da zezne osvetljenje?

Da li se jos nekome desava da mu se zamrzne telefon kada ukljucuje/iskljucuje cellular data?

Bukvalno se zamrzne na 3, 4 sekunde, ne radi back ni skrolovanje uopste

Poslednja izmena:
Ne. Vrlo često to radim i nikada mi se nije desilo.

Meni se to desava i na 6s i na 5s...

meni se desavalo povremeno na 5s-u uz neki iOS9.

Meni ne a često to radim..

Screenshot_13.jpg
Jel normalno da mi na ekranu budu ove mrlje u gornjem delu? Ne znam koliko se vidi na slici uzivo se bolje vidi.

Poslednja izmena:
Za telefone ovog cenovnog ranga to ne bi trebalo da se desava, ali opet zapadne i takav ekran.

Da li da nosim u istyle servis za zamenu? Da sam uzeo fon od 100 evra bolelo bi me uvo, ovako me bas nervira

Nosi sta te briga, ovo se sigurno desilo samo od sebe a ne tvojom krivicom.Telefon nema malu cenu da precutis.

To je osvetljenje ekrana, ne znam da li ce ti prihvatiti.

Nazad
Vrh Dno