Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Uninstall/install te aplikacije. Ima i neka fora sa iznajmljivanjem sadrzaja na itunes, ali to ako ti ostane bas malo prostora.

Ili, ako ima jailbreak, CacheClearer.

Poslednja izmena:
Evo i ja da se pohvalim, neplanirano veceras dodje 6s, videcemo dal' cu da se navikenem.Lako cu zameniti za SE ako ne legne.

Sa srecom kolega, ne verujem da ces menjati ;)

Pridružujem se ...

Nema tu vracanja, to uglavnom pricaju oni koji nemaju para za 6S(cast izuzecima).Ja imam 5s, jeste najlepsi i radi odlicno ali da imam kinte sutra bi uzeo 6s.

Ja kad sam uzeo 6S u ruke nema šanse da bih se vrnuo nazad. Kako ti reče.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moja supruga je sa 5s presla na 6s, inace kaze da joj se fizicki mozda vise svidjao 5s, ali da joj velicina 6s vise odgovara, pa je pocela da razmislja o mozda i 6s plus modelu koji joj u startu bio neprihvatljiv zbog velicine.

Postalo nepotrebno :)

Kako kome, ja sam i dalje na 9.0.2 i ne dizem dok kinezi ne rese 9.3

Daleko od toga da mi je neophodno, ali da me nerviraju ove 4 ikone u u ovom, kako ga vec zovu ``home bar`` . . To mi bode oci, uopste mi nije po feng suiu.. :)

Utisak posle 2 nedelje: Jednostavno savršeno :)

Meni sam utisak kvari to sto nikako ne mogu da se naviknem na velicinu.O svemu ostalom je vec sve napisano.

@cacaa uzmi nosi plus model par nedelja, pa se vrati na manji ;)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Takodje se slazem da je 6s Plus malce prevelik telefon bar sto se mene tice idelan velicina 5-5.1 inch :)

6S Plus je cigla koja viri iz dzepa, treba mi toplomjerka za telefon! Gori odnos ekran:kuciste u svom zivotu nisam vidio...

@cacaa uzmi nosi plus model par nedelja, pa se vrati na manji ;)

Da vidis, nije ti losa ideja, salu na stranu, bas mi tesko ide privikavanje na veci telefon.Danas mi je iskliznuo iz ruke, ni sam ne znam kako sam ga uhvatio, vec sam se oprostio od 500e.

Zato ti i kazem, iz iskustva! Posle note 4 svi telefoni su mi minijatura

Kakvih par nedelja , 5 minuta je dovoljno :)

Barem iz mog iskusta :)

Poslednja izmena:
Ja sam nosio iPhone 6 Plus jace od godinu dana i juce presao na 6s...vec mi nedostaje veci ekran ali koriscenje (pogotovo jednom rukom) malo je reci da sam se preporodio... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sam nosio iPhone 6 Plus jace od godinu dana i juce presao na 6s...vec mi nedostaje veci ekran ali koriscenje (pogotovo jednom rukom) malo je reci da sam se preporodio... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Isti slucaj i evo posle 2 meseca sam resio da jednostavno ne mogu da se naviknem pa sam prodao 6s i narucio 6s plus :)

Ni ja nisam mogao da se naviknem na iPhone 6 plus,ispadao mi je cesto,dva puta sam razbio ekran i prodao sam ga
Uzeo 6S i to je to
Manji ekran,lakse kad je u dzepu,koriscenje jednom rukom

Postovani forumasi, potrebna mi je vasa strucna pomoc oko odabira IP6S Plus ili 6S. Osim veceg ekrana, vece rezolucije i Optical image stabilisation, da li je IP 6S+ jos u nekim stvarima napredniji u odnosu na 6S. Hvala

Postovani forumasi, potrebna mi je vasa strucna pomoc oko odabira IP6S Plus ili 6S. Osim veceg ekrana, vece rezolucije i Optical image stabilisation, da li je IP 6S+ jos u nekim stvarima napredniji u odnosu na 6S. Hvala

Baterija duže traje i to je to.

Hvala na brzom odgovoru. Samo jos da pitam, da li IP6S+ vidno pravi bolje fotografije u odnosu na 6S posto ima stabilizaciju slike ili su razlike minimalne?

Nazad
Vrh Dno