Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

[YOUTUBE]5QNVBBLYOvI[/YOUTUBE]

Bolja je kamera na s7 nema govora, mada je i 6s odlicna jos nema OIS i senzor je manji.Bilo bi interesantno videti ih sa istim senzorom.

Upravo to, ubedjen sam da ce IP7/plus imati bolju kameru od 6/6s, konacno neko sire socivo a i noviji, veci senzor sa brzim AF-om.
Realno ovo u 6/6s je stara generacija senzora iz kojih je softverski iscedjen skoro pa maksimum.

Može pomoć? :)
U kući imam 2 wifi ap. E sad kad mi se telefon nakači na jedan ne pusta ga cak i kad jedva ima signal, internet ne radi ,a on neće da se prebaci na drugi iako sedim na metar od njega. Apointi imaju različite ssidove. Isto je i kad im stavim isto ime.

I nakon stavljanja 9.3 verzije opet mi se javlja kamera bug, da zakuca prvih par sekundi nakon ukljucivanja, ne svaki put.

I nakon stavljanja 9.3 verzije opet mi se javlja kamera bug, da zakuca prvih par sekundi nakon ukljucivanja, ne svaki put.

Probaj da zadržiš home + on/off taster istovremeno dok se ne pojavi jabuka, trajaće dok se ne pojavi jabuka i pusti. Sačekaj malo i javi. Ne briše ništa iz telefona.

.. i kod mene ga ima povremeno, ali kao da je kraci, ranije je znalo da bude po 7,8 sekundi, sad je mozda 2,3..

Kad se covek navikne ovaj Night shift je odlicna stvar za upotrebu u mraku.
Sto se tice kamere, stanje nepromenjeno.

Mom kolegi je nestao problem sa 9.3, odnosno zanemarljivo da kažem. Jedino restore da odradiš, sve gubiš/briše i iz početka podešavaš telefon (vredi ako će rešiti problem, mnogo iritira, kad se samo setim kada ga nije razlupao dok smo bili na sajmu automobila, ispizdeo je).

Ma nije mi toliko iritantno, tj ne javlja se bug svaki put. Bilo bi lepse da ga nema, ali nije nesto o cemu glavu razbijam.

Stigao Tozo case. Ovo je stvarno savršen tanki case za 6S. Svi otvori su perfektno izrezani.

Poslednja izmena:
Odakle stiglo ? Koliko putovao

Hahah tab sa linkom za ovu masku mi otvoren jedno 15 dana i nikako da se nakanem da je kupim... :) Imao sam Caudabe Veil XT i fantazija od maske iako je bila previse smooth pa je i klizila nekad a koliko sam shvatio ovaj Tozo je polu-gumiran pa bolje lezi?

Nije bas gumiran ali malo manje klizi nego Veil. Sto se tiče gripa ipak je neprikosnoven Incipio feather.

Da se pohvalim, ponovih se... :banana:

Boze koliko je brz 6S
Ja sam zapanjen
Jel ste mozda gledali Puro maske?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Nemanja Hvala...;)

E ljudi moze li pitanjcee. Jel moze kako da se obrise kes memorija ili tako nesto pojedinih aplikacija na tel? Viber i word mi npr imaju po 250 i 400 mb? Cini mi se da se gomila pomalo :D pa cisto eto da oslobodim malo memorije. Kao da mi nestaje memorije svaki dan pomalo xD

Vrh Dno