Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Nisu primjetne. Jedino je velicina telefona primjetna. :) Plus je ogroman telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zanimljivi rezultati samog multi-tasking-a ucitanih apikacija, ne znam sta je razlog losijeg rezultata iP-a tu.

Iz komentar:
second lap time:
1st HTC: 34,18
2th SAMSUNG: 36,10
3rd LG: 38,87
4th Iphone: 39,03
5th SONY: 39,84
6th HUAWEI: 42,92

Nisu primjetne. Jedino je velicina telefona primjetna. :) Plus je ogroman telefon.

Na kraju ipak uzeh ciglu:D. IP6s+. Nego imam problem sa 3D touch-om, nece da radi. Ne znam ima li veze sa IOS-om 9.1? Posto sam telefon kupio sa fabrickim 9.1.

Da li si ukljucio? General - Accessibility - 3D Touch i onda toggle na on.

3D touch mora da radi. Reklamiraj telefon.

Jel neko zna dal je 6s/6s+ preko mts-a otkljucan za sve mreze ili ne? Posto su sad navodno svi flegship-i preko vip-a i mts-a otkljucani bar sam tako cuo...

imaš u settings podešavanje osetljivosti. Jer na default je potrebno mnogo stisnuti ekran.Samo digni na maksimum osetljivosti.

Sent from Note 5

Radi. Malo vezbe i sad fercera.:d Nisam znao da treba malo jace da se pritisne ekran. IOS i DARK SIDE, Hvala na sugestijama.cheers

Jos jedno pitanje, da li ostati na IOS 9.1 ili uraditi upgrade na poslednji IOS 9.3.1?

Nikad mi se tako nešto nije desilo. Jel sinhronizovao imenik sa google-om?

Gigabajti

Ćao narode, treba mi pomoć, draga planira da pazari 6s plus ali dolazi joj ponuda od 16gb, pa je moje pitanje u vezi kog mi treba pomoć da li je to malo memorije? Koliko realno bude na raspolaganju? I da li može njoj da bude dovoljno ako recimo znam da ne pravi previše fotografija, možda doda neku staru da ima na uređaju i neka bude da ukupno ima 500 slika za dve godine koriscenja... Muziku na telefonu ne drzi,a ni ne koristi igrice koje bi eventualno zauzimale prostor. Ne znam sta jos moze da zauzima prostor, jer do sada nismo koristili iphone uopšte.
Unapred hvala na savetima.

Mislim da ce njoj biti dovoljno naspram toga sto si naveo i ako se dobro secam imace na raspolaganju oko 12 gigs.

i više nego dovoljno.

Slični smo korisnici,s tim što ja imam i igre i navigaciju i još par giga slobodno :)

Da li još nekome izgleda da je bolji snimak 1080(60fps) od 4k.

Nije bolji već je tečniji 60fps naspram 30fps na 4K.

Neki dan sam nabacio na telefon incipio feather case plave boje i mogu reci da jos nisam koristio case sa boljim gripom od ovoga. Stvarno je fantastican.

IMG_0299_1.jpg

Link: http://www.amazon.com/iPhone-Incipio-Lightweight-feather-6s-Navy/dp/B00MUQ99CC

Poslednja izmena:
Vredi li dati 550e za iP6s Plus 16Gb, sa mts mreze, u perfektnom stanju, star 6 meseci. Znam da su procene zabranjene ali uzeo bih ga a nisam bas skroz u toku sa cenama.

Xperia Z2

@BatakMa gde bre da das tolike pare za obican 6, za 580e sam video 6s Plus sa 64gb simfree par meseci star vec par puta!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imaš na benchu oglas za 64gb :) mnogo ti je to za polovnjak.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno