Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Nije mi jasno zašto i dalje spominješ power bank. Nije isti proizvod, nisu za poređenje. I odakle ti to da se većini ne sviđa, većini sa ovog foruma ili uopšte? Pritom još niko od nas nije ni video uživo taj case, nije dizajn samo vizuelni prikaz, već i izbor materijala, osećaj u ruci. Uostalom nije ni važno, besmisleno je braniti nešto što je potpuno subjektivno mišljenje.

Jednogrba kamila kejs :) U zivotu ne bih kupio ovako nesto, ima boljih resenja a tu su i powerbankovi kad imas uslova da ih nosis, na putovanju definitivno su bolje resenje od jos jedne ovakve baterijice zalepljene za case. Cena je u Apple stilu, nista cudno.

@NovemberWhisky

Kakav osecaj u ruci sa ovom grbom? :)

Poslednja izmena:
Kao da su uzeli višak baterija od iphone 6 i strpali je u "ovo"... :)

Sve je to ok, al kad nesto dobije ocenu 3 od 5 stvarno mi ne uliva poverenje...i da budemo iskreni stvarno ima mnogo propusta.

Ma dobro, nisam preterano zainteresovan, ja svakako nisam kupac za takvu stvar. Samo komentarišem "sa odstojanja". Ima prednosti i nedostataka, kao i svaka druga stvar. Za onoga kome tako nešto treba, dobro je da postoji izbor.

Meni sve ovo dojmi nekako gadnjikavo.

Misljenja sam da je bolje telefon nakaciti na eksternu bateriju - drugaciji vid resenja, ali nije nam uvek potreban taj 'dodatni sat' baterije.
i zasto bih zarobljavao telefon u nesto gadnjikavo. :D

Poslednja izmena:
Stigao mi Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear case. Fino izgleda telefon u case-u, ali sam pomalo i razocaran.

Zbog cega si razocaran?

Deluje glomaznije nego sto sam ocekivao. Fino izgleda telefon u case-u, ali ipak najbolje izgleda bez zastite :).

Bolje da si uzeo puro case, em jeftinije em nije glomazan tel

...em ne stiti telefon nista. Osim od grebanja.

***, sto je zastita bolja, to je case glomazniji. Ja imam Spigen Ultra Hybrid Tech i zadovoljan sam. Jeste malo glomazije, ali ***. Povremeno ga izvadim iz case-a da uzivam u estetici....dok sam u kuci naravno.

Videcemo samo da li ce vremenom da pozuti.

Poslednja izmena:
Jutros skinem 6S sa punjača, svuko bateriju sa 100% na 65% za manje od sat vremena nekorišćenja. Izgasio sam sve aplikacije koje su bile u pozadini kad sam video da je opao negde na 76% jer sam osetio da se mnogo ugrejao (ista situacija se dešavala par puta na iPhone 5) međutim ne..
*** al ova baterija (i problemi sa njom) je stvarno katastrofa.

Pogledaj sta ti je od aplikacija istrosilo bateriju.

Jutros skinem 6S sa punjača, svuko bateriju sa 100% na 65% za manje od sat vremena nekorišćenja. Izgasio sam sve aplikacije koje su bile u pozadini kad sam video da je opao negde na 76% jer sam osetio da se mnogo ugrejao (ista situacija se dešavala par puta na iPhone 5) međutim ne..
*** al ova baterija (i problemi sa njom) je stvarno katastrofa.
Reklamiraj.Mislim da nema veze sa SW.

Uradi ti njemu prvo restore i set up as new, moguce da se samo nesto zaglupio zbog neke aplikacije. Ako se ponovi onda pravac servis.

Mala je razlija u kamerana kod video zapisa prepoznaces razliku zbog ois-a ostalo sve identicno

Ukoliko imas veci dlan naravno meni sa manjim dlanom 5.5 je previse i bez Reachability Moda ne mogu da koristim tel dok mi je 4.7 tamanica :) u sustini plus ima batt ubija tako da to je svakako big plus :)

Ma nemas brige sa savijanjem ni sa 6 plus osim ako nemas 200kg i sednes na isti bas su sanse male da ga savijes makar ja nisam upoznao osobu koja ga je savila kako 6 tako 6plus jos je sada 6s pobojsan po tom pitanju jacol megurom aliminijuma (7000)

Postavicu ja nocne fotke ili posalji mi mail poslacu ti u fuul res da vidis sta izvlaci ip manuelno kada podesis :)

@igor88, postavi na flickr da svi vide, na flickr se vidi puna rezolucija.

Pozdrav. Da ne otvaram drugu temu, pitao bih ovde. Hteo bih da kupim iphone 6s, i naisao sam na iphone6s sa telenora 16GB za 550evra, neotpakovan, vacum. Da li je dovoljno 16gb, ? nisam heavy user, ne slikam mnogo, video nikad ne snimam. Samo aplikacije, max 10-15aplikacija pored standardnih, naravno navigacija

Hvala na odgovoru. Odgovara mi ta cena za telenor iphone 6s 16gb, vec mi je to predstavljalo probem , da li je dovoljno ili ne. Pre sam imao iphone4 sa 16gb i bilo mi je dovoljno, pa sam imao xiaomi mi2 sa 32gb nisam potrosio ni pola slobodnog prostora, pa xiaomi mi4 16gb imao sam uvek oko 8gb free, valjda ce biti dovoljno i na iphone-u

racunaj da je na startu free 12 GB imam ipad mini retna 16GB instalirano 57 Apps-ova (igare incl) 35 fotkica i slobodno 1.4GB da mogu bete da instaliram... eto.

Pa dobro, ja pored onih aplikacija kao sto su viber, whatsapp, navigacija i jos po neke, mozda neka igrica tipa soliter :) treba da mi bude dovoljno tih 12gb slobodnog prostora. Hvala ti mnogo na odgovorima

Искрено, једва је довољно... 30 слика, Here Mape, 5-6 апликација, и три (јаче) видео игре, заузето ми је 10 гигабајта... Е сад не знам, различите су потребе људи.

Ako ne igra veće igre po 1-2GB koje zauzimaju, ne snima 4k video, onda se uklapa u 16GB.

I ako ima više fotki, optimize phone storage radi jako lep posao.

Nazad
Vrh Dno