Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Ne znam sad napamet nije mi tu ipad, ali imas opciju da iskljucis glupa mala slova i da ostanu velika kao pre. Moguce da je tamo kod podesavanja tastature

Settings/General/Accessibility/Keyboard/Show Lowercase Keys (ovde iskljucujes "prekidac")

Molim za pomoć, već neko vreme čačkam i čitam, ali nigde ne nalazim rešenje. Na svom iPhone, koristim imenik koji je na mom Gmail-u. Tamo su mi sređeni svi kontakti i svima su dodeljene slike. Preko Sync.Me app sam sinhronizovao imenik sa svojim FB nalogom. Sada mi se za sve kontakte pojavljuju njihove FB profil slike. Da li ja mogu nekako da izaberem da li će mi se kao slika kontakta u imeniku pojavljivati slika sa FB naloga tog kontakta ili slika istog kontakta koja je na mom Gmail-u? Na androidu je to radi tako što se izabere "primarni" account i odatle vuče sliku. Hvala u napred za pomoć.

Molim za pomoć, već neko vreme čačkam i čitam, ali nigde ne nalazim rešenje. Na svom iPhone, koristim imenik koji je na mom Gmail-u. Tamo su mi sređeni svi kontakti i svima su dodeljene slike. Preko Sync.Me app sam sinhronizovao imenik sa svojim FB nalogom. Sada mi se za sve kontakte pojavljuju njihove FB profil slike. Da li ja mogu nekako da izaberem da li će mi se kao slika kontakta u imeniku pojavljivati slika sa FB naloga tog kontakta ili slika istog kontakta koja je na mom Gmail-u? Na androidu je to radi tako što se izabere "primarni" account i odatle vuče sliku. Hvala u napred za pomoć.
probaj da kad udjes u contacts, sa leve strane udjes u groups, i odstikliras facebook contacts, tj izaberi samo all gmail contacts.

ako si nekog dodavao u telefonu na icloud, onda ces morati da ili prebacis na gmail, ili da stikliras i icloud contacts. pozz

Nije to. Svakako hvala za trud.
pa sad vidim, radilo bi da si samo ukucao svoj google nalog u accounts, i onda rekao da povuce imenik, i uradio ovo sto sam rekao. ti si umesto toga koristio nekakvu aplikaciju, ona je verovatno to "uvezla" na neki svoj nacin. Ne znam drugo objasnjenje, ali ovaj metod koji sam opisao sasvim normalno radi ako ne koristis third-party software iliti posrednicke aplikacije.

Probaj da ubacis google nalog, sinhronizujes njegov imenik i onda samo njega selektuj u imeniku.

Da li se isplati uzeri iphone 6 sa polupanim ekranom sa 300eur? Telefon radi normalno, sim free je samo mu je ekran naprso po sredini

Dodaj još 100e i uzmi čitav iphone koji nije otvaran.

Ko zna koliko je taj puta padao i padao...

Po meni se nikako ne isplati.

Poslednja izmena:
Jel mogu nekako da vidim da li je otvaran?
Lik ga fura svaki dan, gledao sam i sve super radi, jedino sto mu je ekran napukao
I koliko kosta da se zameni ekran?

Po srafovima... Ali opet ako nije pukao skroz , znas coveka to je super cena... Sad je skupo da se menja ekran, ali sacekaj par meseci i bice oko 50evrica

Ako bi da sacuvas garanciju tj da popravku radis u npr iStyle, milim da se tada radi zamena telefona uz "skromnih" 48000 (mislim da je ta neka cifra spominjana, nazovi ih i proveri). Dakle, das taj telefon i ispraznis dzepove, a dobijes drugi.
Ta kupovina se nikako ne isplati. Ja bih pre dodao koliko treba i uzeo citav telefon. Ako ti je puno da das 450€, sacekaj do novaka pa se ponovi kad im malo padnu cene.

Ma planiram da uzmem 5S nego mi ovo sad uletelo pa reko da pitam dal se isplati ili ne. Ali ocigledno je bolje da ne uzimam. Ionako mi se ne svidja 6, zato i hocu da ostanem na petici.
Nego mi cudno sto niko ne prodaje 5s, niko se ne javlja na oglas...

Poslednja izmena:
Ma planiram da uzmem 5S nego mi ovo sad uletelo pa reko da pitam dal se isplati ili ne. Ali ocigledno je bolje da ne uzimam. Ionako mi se ne svidja 6, zato i hocu da ostanem na petici.
Nego mi cudno sto niko ne prodaje 5s, niko se ne javlja na oglas...

Mnogo je dobar telefon da bi se prodavao tek tako...

Ma prodaju ljudi, samo sto ni na jednom ne radi otisak prsta ili je sav izgreban i okrnjen, ko da su se gadjali njime...
Nebitno, odosmo u off.

Ih bre pa svuda postoje bugovi . Zato sluze azuriranja :-D sreca pa veoma cesta...

Verovatno je mislio na ne-otvaran telefon, a ne (vakuum) pakovanje.

Nece cena i6 & i5s jos mnogo dole. 20-30e max na ovu cenu. 5S je i dalje masinerija od telefona a i aktuelan je model.

ip5 je i dalje masinerija :-D a kamoli sve ovo posle gledam kako radi sa ios 9.0.1 pa to je bruka... bukvalno da ti bude zao sto si kupovao sve ovo posle :-D i dalje nije za penziju :-D

iPhone 5 tesko da moze mnogo bolje raditi UI. Mislim da je Metal API podrzan tek od 5S/Air 1/mini 2.

Pa kada ce taj metal ui dok ne primetim taj metal ja cu da hvalim taj ip5 koji radi veoma fluidno i brzo, za sad od metala ni m... Koristim 9.1beta2

Mozes li pojasniti sta si hteo reci? Metal je podrzan samo na uredjajima ciji graficki cipovi imaju odredjene instrukcije(oni koje sam pomenuo), dakle nikad nece biti podrzano na ranijim uredjajima. Sto se tice brzine rekli su i sami - uredjaji sa Metal ce osetiti primetno poboljsanje kod UI performansi.

Sta tu nije jasno? M od metala ne vidim na iphone6 i ipad air shvatas? Ip6 sa ios 8.3 radi daleko bolje evo potvrdjujem i za 5s koci i secka u muz playeru do dusena powersave mode ali sve jedno m od metala nema...

Poslednja izmena:
Vrh Dno