Ne znam sad napamet nije mi tu ipad, ali imas opciju da iskljucis glupa mala slova i da ostanu velika kao pre. Moguce da je tamo kod podesavanja tastature
probaj da kad udjes u contacts, sa leve strane udjes u groups, i odstikliras facebook contacts, tj izaberi samo all gmail contacts.Molim za pomoć, već neko vreme čačkam i čitam, ali nigde ne nalazim rešenje. Na svom iPhone, koristim imenik koji je na mom Gmail-u. Tamo su mi sređeni svi kontakti i svima su dodeljene slike. Preko Sync.Me app sam sinhronizovao imenik sa svojim FB nalogom. Sada mi se za sve kontakte pojavljuju njihove FB profil slike. Da li ja mogu nekako da izaberem da li će mi se kao slika kontakta u imeniku pojavljivati slika sa FB naloga tog kontakta ili slika istog kontakta koja je na mom Gmail-u? Na androidu je to radi tako što se izabere "primarni" account i odatle vuče sliku. Hvala u napred za pomoć.
pa sad vidim, radilo bi da si samo ukucao svoj google nalog u accounts, i onda rekao da povuce imenik, i uradio ovo sto sam rekao. ti si umesto toga koristio nekakvu aplikaciju, ona je verovatno to "uvezla" na neki svoj nacin. Ne znam drugo objasnjenje, ali ovaj metod koji sam opisao sasvim normalno radi ako ne koristis third-party software iliti posrednicke aplikacije.Nije to. Svakako hvala za trud.
Ma planiram da uzmem 5S nego mi ovo sad uletelo pa reko da pitam dal se isplati ili ne. Ali ocigledno je bolje da ne uzimam. Ionako mi se ne svidja 6, zato i hocu da ostanem na petici.
Nego mi cudno sto niko ne prodaje 5s, niko se ne javlja na oglas...
Poz, prvi put koristim iphone i imam problem kad saljem poruku pojavi mi se ovo kao na slici, ne mogu nikako da maknem i slova se ne vide.http://postimg.org/image/v5040cqax/
A gde to ima vakuum za 400 eur? Nema ni za 450 eur kao sto je neko napisao, a ne za 400...Dodaj još 100e i uzmi čitav iphone koji nije otvaran.
Ko zna koliko je taj puta padao i padao...
Po meni se nikako ne isplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari